Overnachten

Leuk om te doen, de ontspannen activiteiten in Malbun Liechtenstein

12 april 2023
Ontspannen activiteiten in Malbun Liechtenstein

Zin om de zomervakantie door te brengen in het vorstendom Liechtenstein? Reis naar het hoogst gelegen bergdorp, daar kan je al deze ontspannen activiteiten in Malbun in Liechtenstein beleven.

 

Ontspannen activiteiten in Malbun Liechtenstein

 

Ben jij er nog niet over uit waar jij dit jaar de zomervakantie wilt doorbrengen? Wat dacht je van een vakantie in het vorstendom Liechtenstein? Het is een dwergstaat in het midden van Europa, ingesloten tussen Oostenrijkrijk en Zwitserland. Het is één van de zeven dwergstaten in de wereld en ook een van de grootste met een oppervlakte van 160 m2. In Liechtenstein betaal je niet met de Euro, maar met de Zwitserse Frank.

 

Ben jij benieuwd wat je allemaal kan beleven en doen in Liechtenstein in de zomervakantie? Dan zijn deze reistips voor ontspannen activiteiten in Malbun in Liechtenstein leuke vakantie ideeën. Malbun is de belangrijkste plaats voor vakantiegangers in Liechtenstein en is het hoogst gelegen bergdorp.

 

♥ Méér tips voor Malbun in de zomer.
♥ Ontdek ook wat je kan doen in Liechtenstein in de winter.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

 

Hotel met zwembad Liechtenstein

Malbun hoogstgelegen bergdorp in Liechtenstein

 

Voor een ontspannen familievakantie in de bergen, is het bergdorp Malbun de uitgelezen plek om neer te strijken. Het dorp Malbun in Liechtenstein ligt op een  hoogte van 1600 meter en dat betekent dat Malbun het hoogstgelegen bergdorp in Liechtenstein is!

 

Het is dé plek in Liechtenstein waar natuurliefhebbers zich snel thuis zullen voelen. Malbun en omgeving staat bekend als een idyllisch wandel- en familieparadijs. Het Gorfion familiehotel is dan ook de uitgelezen plek om met zijn allen te verblijven om de mooie omgeving te ontdekken.

 

♥ Bekijk hier de beschikbaarheid van Gorfion familotel.

 

Gorfion Familotel Liechtenstein HolidayCheck Award 2023 

 

Wandelen met alpaca’s en lama’s

 

Stap voor stap door de groene alpenweiden, rondom het bergdorp Malbun. Een van de populairste wandelroutes die iedereen kan bewandelen is de Sassweg in Malbun.

 

Ook leuk is een uitstapje plannen naar de Lama & Alpakahof Triesenberg om te gaan wandelen met een alpaca of lama aan je hand. Het is een van de meest ontspannen activiteiten die je in Malbun in Liechtenstein kan beleven, de dieren bepalen immers het tempo van je wandeling door de bergen.

 

 

 

Ontspannen activiteiten in Malbun Liechtenstein

 

Schommelen in de frisse berglucht

 

Adem de frisse berglucht in en geniet van het uitzicht. Of sluit je ogen en schommel zolang als je wilt. Door te schommelen komt er endorfine vrij in je lichaam, wat ervoor zorgt dat jij je gelukkig voelt. En het is nog leuk ook!

 

Ontspannen activiteiten in Malbun Liechtenstein

 

Ontspan met het hele gezin in de Splash & Relax zone van Gorfion

 

Wil je even lekker samen ontspannen tijdens je vakantie in Liechtenstein? Dan is het kindvriendelijke familiehotel Gorfion hét hotel om je vakantie door te brengen. In de splash zone kan iedereen genieten van waterpret!

 

Terwijl je kinderen zwemles volgen kunnen de ouders en andere volwassen familieleden ontspannen in de spa zone van het hotel dat toegankelijk is boven de 16 jaar. Wil je jezelf extra verwennen dan kan je jezelf een massage cadeau doen in de spa.

 

Hotelmet zwembad Liechtenstein

 

In welke ontspannen activiteiten in Malbun in Liechtenstein krijg jij al zin?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots