Opblaasbaar bubbelbad huren in Den Haag en omgeving

Genieten in eigen tuin! Huur een opblaasbaar bubbelbad in Den Haag en omgeving!

Extra genieten deze zomer in je eigen tuin? Onthoud dan onze tips en denk er eens aan dat je een bubbelbad kan huren en aan huis kan laten bezorgen. Wij hebben het onlangs zelf getest en geven je graag alle informatie over hoe het is om zelf een opblaasbaar bubbelbad te huren in Den Haag…

Opblaasbaar bubbelbad huren in Den Haag en omgeving

Wij houden van badderen en bubbelen en kunnen úrenlang in bad zitten! Na allerlei weekendjes weg naar hotels met een bubbelbad en vakantiehuisjes met een hottub kwam het idee steeds vaker bij ons op om in onze eigen tuin eens volop te genieten van een wellness moment. In plaats van gelijk zelf een bad te kopen besloten wij een opblaasbaar bubbelbad te huren in Den Haag en omgeving waar wij wonen.

Wij kozen er voor om een opblaasbaar bubbelbad in Den Haag en omgeving te huren voor één week via een bekende bubbelbad verhuurder in deze regio. Zo konden wij echt goed ervaren hoe het is om te badderen en bubbelen in je eigen tuin. Het opblaasbare bubbelbad dat aan huis werd bezorgd bij ons was een Intex Pure Spa. Dit opblaasbare bubbelbad biedt via de pomp 120 krachtige bubbeljets.

Wil je weten waar je nou precies in gaat bubbelen en wat het verschil is met een hottub of bijvoorbeeld een Jacuzzi® dan kan je hier alles lezen over verschillende wellness baden.

Wij hebben het opblaasbare bubbelbad de eerste week van juni gehuurd. Zoals het in Nederland altijd gaat met het weer, dat was zeer wisselvallig. Sommige dagen badderden wij in de volle zon en andere dagen miezerde het. Zelfs met regen is een buitenbad met een temperatuur van rond de 37°C heerlijk om in te vertoeven. De natte regendruppels die verfrissend op je hoofd druppelen en de rest van je lichaam heerlijk warm onder water.

Of je nou een paar romantische uren wil doorbrengen met je geliefde in bad. Samen met je gezin wil badderen. Iemand wil verrassen voor zijn of haar verjaardag of lekker wil proosten met bubbels in het bubbelbad op het leven met vriendinnen. Voor elke gelegenheid is er wel een reden om een opblaasbaar bubbelbad te huren voor een paar dagen! Geniet ervan en tot bubbels!

♥ Ook fijn, deze zitzakken voor de in de tuin.
♥ Ook leuk! Huur er een pakket bij of koop een paar opblaasbare spa gadgets!

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Opblaasbaar bubbelbad huren in Den Haag en omgeving

Bubbelbad huren 4 personen

Opblaasbaar bubbelbad bezorging aan huis, zo gaat dat!

Het opblaasbare bubbelbad zit in een grote tas en kan met de hand naar de tuin worden gedragen. Heb je geen tuin, maar wel een grote woonkamer? Dan kan je er ook voor kiezen om in de woonkamer het bubbelbad op te blazen voor een spa moment in huis. Zorg er in elk geval voor dat je zo’n 2 x 2 meter aan ruimte beschikbaar hebt. Aan één kant heb je iets meer ruimte nodig want de pomp moet er nog aan bevestigd worden. Daarnaast is het handig als je rondom nog wat ruimte hebt zodat je eromheen kan lopen om het afdekzeil vast te maken.

Er wordt een onderzeil geplaatst en daarop wordt het opblaasbare bubbelbad gelegd. De pomp wordt aangezet en binnen een paar minuten is het bubbelbad opgeblazen. Vervolgens kan je zelf het bad vullen met water.

Zodra je het opblaasbare bubbelbad hebt gevuld tot aan de streepjes kan je de chloor tabletten in het water doen, bij voorkeur in een chloordrijver, een soort bal. Daarna plaats je het ronde opblaasbare dikke plastic op het water en vervolgens het afdekzeil over het bubbelbad heen plaatsen. Daarna zet je de pomp aan en is het wachten tot dat het water aangenaam warm is. Je kan de steker van de pomp aansluiten op je stroomnet, eventueel met behulp van een haspel. Hou er rekening mee dat zeker nu met de verhoogde stroomprijzen het gebruik van een opblaasbaar bubbelbad duurder is. Qua stroom verbruikt die 2200W/220-240V. En als je het bubbelbad vult met warm water uit de kraan dan heb je ook meer gasverbruik.

Huur je een bubbelbad voor een dag dan hoef je verder aan weinig dingen te denken. Om het water zo schoon mogelijk te houden kan je eerst douchen en er dan in plaats nemen. Leg bijvoorbeeld ook een badmat voor het bubbelbad of zet een teiltje met water voor het bad zodat je met schone voeten in het bubbelbad stapt.

Huur je een bubbelbad voor een lang weekend of misschien zelfs wel voor een week. Hou er dan rekening mee dat je tussendoor het filter schoon moet maken en het water een keer zal moeten verversen. Dit is ook een beetje afhankelijk of je samen gebruik maakt van het bad of er elke dag met een groep vrienden in gaat badderen. Hoe meer verschillende mensen, hoe sneller het water viezer word. Je kan er ook voor kiezen om er extra chloor tabletten in te doen. Ben je erg gevoelig voor huidirritaties bijvoorbeeld dan zijn dit wel dingen waar je even op moet letten.

Opblaasbaar bubbelbad bezorging aan huis

Hoe vul je een opblaasbaar bubbelbad in de tuin?

Heerlijk, jij hebt ervoor gekozen om een opblaasbaar bubbelbad te huren en kan niet wachten tot dat die komt. Bedenk van te voren alvast waar je het opblaasbare bubbelbad wilt gaan neerzetten en hoe je het mobiele bubbelbad gaat vullen. Heb je een wateraansluiting in de tuin? Bereken dan alvast of je tuinslang lang genoeg is.

Ben je van plan om de tuinslang aan te sluiten op de waterkraan in bijvoorbeeld de keuken? Hou er dan rekening mee dat je een koppelstuk nodig hebt om de tuinslang aan te sluiten op je kraan in huis. Zet het koppelstuk op je kraan en laat warm water in het bad stromen. Na ongeveer 1,5 uur is het bubbelbad gevuld tot het midden, tussen het minimale en het maximale streepje.

Bubbelbad huren Den Haag

Hoe lang duurt het voordat het water in het bubbelbad warm is?

Ben je van plan om het bubbelbad te vullen met de tuinslang? Dan is de kans groot dat je watervoorziening buiten alleen koud water geeft. Bij het mobiele bubbelbad wordt een pomp geleverd dat ervoor zorgt dat zodra de pomp onderwater staat het water gefilterd wordt en warm wordt door de circulatie van het rondpompende water. Hou er rekening mee dat dit wel een aantal uur duurt.

Stel je hebt het bad gevuld met koud water uit de kraan dan zal het water rond de 13°C graden zijn. Het duurt dan zeker zeker 6 uur voordat je een temperatuur van rond de 30°C bereikt als de buitentemperatuur rond de 18°C is. Je kan er ongeveer op rekenen dat het water 1.5 á 3°C opwarmt per uur. Daarbij spelen natuurlijk verschillende factoren mee.

Staat het bad in de schaduw en vol in de wind? Of staat het opblaasbare bubbelbad dat je gehuurd hebt op een beschutten en zonnige plek. De maximale temperatuur is 40°C. Wij hebben met een buitentemperatuur tussen de 17°C  en 22°C graden, zelfs met regen, urenlang gebubbeld bij een temperatuur van 37°C.

Bubbelbad opblaasbaar

Het bubbelfeest is voorbij, zo gaat het bad weer weg!

Heb jij een dag, lang weekend of een week lang lekker gebubbeld? Dan is het tijd dat het opblaasbare bubbelbad weer wordt opgehaald. Het verhuurteam en zijn team laten het bad leeg lopen en pompen de lucht er weer uit zodat het opgevouwen terug in de bus kan. Hou er rekening mee dat het ongeveer een half uur á een uur duurt voordat alles weer opgeruimd is in de tuin.

In totaal gaat er 795 liter in de Intex Pure Spa, al dat water moet er natuurlijk uit. Dit gebeurd met een koppelstuk en een slang die aangesloten kan worden op het opblaasbare bubbelbad. Heb je ergens een put in de buurt dan kan je de slang het beste daarheen leiden, al dat chloorwater op één plek in de tuin is ook niet fijn.

Intex Pure Spa 4 personen

Een opblaasbaar bubbelbad huren of kopen?

Als jij nog nooit in een bubbelbad hebt gezeten dan zou ik je zeker aanraden om eerst eens een opblaasbaar bubbelbad in Den Haag en omgeving te huren. Zo kan je goed ervaren hoe het is en wat er bij komt kijken.

Heb je wel al vaker ergens in een bubbelbad gezeten maar nog nooit in je eigen tuin? Ook dan zouden wij je aanraden om eerst eens een opblaasbaar bubbelbad te huren. En huur dan niet een bubbelbad voor één dag maar voor een hele week bijvoorbeeld. Dan ervaar je echt hoe het is om thuis een bubbelbad te hebben in je eigen tuin.

Er moeten chloortabletten in het water, het liefste in een chloorbal die blijft drijven in het water. De chloorwaarde is goed wanneer die rond de 1.5 tot 2 ppm schommelt. Ppm staat voor Parts Per Milion, het is een maat voor concentratie.  Af en toe zal je ook de pH waarde moeten meten. Zorg ervoor dat de pH waarde zich tussen de 7,2 en 7,6 bevindt. Zo zal je het filter regelmatig moeten schoonmaken of vervangen. Heb je troebel water in het bubbelbad en/of stinkt het water? Dan heb je mogelijk teveel bacteriën in het bad en is hoogstwaarschijnlijk de pH waarde en het chloorgehalte niet op orde.

Daarnaast is het advies om om de drie dagen het water compleet te verversen, zeker als je er vaker met meerdere mensen inzit. Op internet kan je héél véél informatie vinden over het onderhouden van je bubbelbad. Het zijn even een paar dingen waar je aan moet denken tijdens het ontspannen in je eigen wellness tuin. Wij zijn in elk geval helemaal enthousiast en missen het opblaasbare bubbelbad nu al!

Opblaasbaar bubbelbad huren

Wil jij ook een opblaasbaar bubbelbad huren in Den Haag en omgeving?

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons