Oprolbare infrarood verwarming poster

Meer warmte in huis met oprolbare infrarood verwarming van Invroheat

Thuis ontspannen met meer warmte? Denk eens aan een oprolbare infrarood verwarming poster van Invroheat. Hét nieuwe Nederlandse design voor infrarood warmte in je huis! Ontdek meer over onze Invroheat ervaringen.

Oprolbare infrarood verwarming poster

Ken jij de oprolbare infrarood verwarming poster van Invroheat al? Wij laten ons graag inspireren met de laatste wellness trends en ontwikkelingen en dat doen wij op alle mogelijke manieren. Zo keken wij begin mei naar de uitzending van Dragons Den waar ondernemer Bastiaan Roest zijn oprolbare infraroodposter liet zien. Hij werd de absolute ster van het programma want hij haalde maar liefst 1 miljoen Euro op met zijn idee. Wij waren gelijk enthousiast en benieuwd naar zijn product en delen graag onze Invroheat ervaringen!

Bastiaan Roest begon vier jaar geleden zijn met zijn idee om een lichte en energiezuinige oprolbare verwarming te ontwikkelen. Met zijn deelname en steun door de Dragons komt nu zijn droom uit en wij dragen graag bij aan de promotie van dit nieuwste product op het gebied van infraroodverwarming in huis.

Wij geloven in thuis ontspannen, een fijn wellness interieur en meer rust in je woonkamer creëren door de toepassing van betaalbare technologieën en door het geven van tips hoe je thuis fijn kan ontspannen. Daarbij genieten wij ook van een infraroodsauna dus waarom niet van infrarood warmte op een andere manier.

*Lees hier het hele verhaal van Invroheat!

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor de Wellness Spots Nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagramPinterest & YouTube.

Invroheat ervaringen oprolbare verwarming

De oprolbare infrarood verwarming poster met afbeelding naar keuze ontvang je eenvoudig thuis. Je kiest online je design uit en na een paar dagen ontvang je een klein en compact pakket thuis. Hier zit alles in zodat je de oprolbare infrarood poster gelijk kan bevestigen op de plek in huis die je wil.

Het fijne van de oprolbare verwarmingsposter is dat het een eyecather in huis is én energiezuinige warmte afgeeft. Het is niet zo dat je geen verwarming meer nodig hebt in huis maar het kan net dat beetje extra warmte geven waar je naar op zoek bent op een bepaalde plek in huis. Je kan er ook voor kiezen om de verwarmingsposter te gebruiken in een kleine ruimte tot 16m3, circa 10m2 dan heb je voor die ruimte wel een fijne infrarood verwarming.

In de webshop van Invroheat kan je kiezen uit 9 designs. Wij kozen uiteraard voor een zen design en dromen graag weg naar een wellness vakantie aan zee of de duik die je kan nemen vanaf het pad dat je ziet na een sauna bezoek.

De oprolbare verwarmingsposters van Invroheat maken gebruik van infrarood nanotechnologie en zijn energiezuinig. Als je wel eens in een infraroodsauna bent geweest dan weet je dat de infrarood warmte  onzichtbaar licht is dat een specifieke plek kan opwarmen. De infrarood warmte is direct beschikbaar en hoeft niet eerst op te warmen of te voorverwarmen. Je verspilt dus ook geen energie aan het opwarmen van de lucht. Het duurt hoogstens 30 seconden voordat de warmte echt voelbaar is.

De oprolbare infrarood verwarmingsposter is CE, IEC, RoHS en CB gecertificeerd door SGS, ‘s werelds leidende inspectie en certificeringsbedrijf. Er zit een oververhittingsthermostaat op voor extra veiligheid en het groene lampje laat duidelijk zien dat de oprolbare infrarood verwarming poster aan staat zodat je minder snel vergeet om de verwarmingsposter uit te zetten. Lekker veilig en duurzaam!

Wij hebben ervoor gekozen om de oprolbare infrarood verwarming poster achter de bank te hangen op de plek waar wij het meest vertoeven. Als wij nu samen televisie kijken en het is guur weer kiezen wij ervoor onder een dekentje te kruipen en in onze rug en nek de warmte te voelen van de poster. Omdat je de poster niet rechtstreeks aan de muur bevestigd kan je hem ook eenvoudig ergens anders ophangen. Wij hebben er nu even geen plaats voor maar het lijkt ons bijvoorbeeld ook een fijn idee om de infraroodposter op een plek in huis te hangen waar je op een stoel ervoor of ernaast kan ontspannen.

Het praktische aspect van de oprolbare infraroodposter is ook fijn, je rolt het letterlijk zo op en neemt het eenvoudig mee naar een ruimte of plek waar jij extra warmte wilt creëren. Dus stel je hebt een lekkere loungehut in je wellnesstuin dan kan je de infraroodposter op bepaalde dagen of avonden ook daar op hangen.

*Bekijk hier alle verwarmingsposters van Invroheat bij Bol.com.

Infrarood verwarming oprolbaar

Gebruik Infrarood poster voordelen

Wil je meer rust creëren in je woonkamer en wil je graag thuis ontspannen? Maak een leuke plek vrij in je woonkamer waar jij graag een moment voor jezelf neemt.  Werk jij vanuit huis? Je kan de oprolbare infrarood verwarmingsposter ook in je kantoor ophangen voor ontspanning tussendoor. Of wil je liever extra warmte naast je bed in de slaapkamer? Met een oprolbare infrarood poster kan je alle kanten op. De specificaties en de voordelen van een verwarmingsposter zijn wat ons betreft:

  1. Je ontvangt een kant en klaar licht pakket.
  2. Je kan het direct gebruiken en eenvoudig installeren.
  3. Snel opgewarmd, laag stroomverbuik en geen gezoem.
  4. Er hangt een eyecather in je huis van Nederlandse bodem.
  5. Infrarood warmte droogt de lucht niet uit en bevat geen UV straling.
  6. Je kan kiezen uit diverse designs die passen bij jou wellness interieur.
  7. Spanning: 220V – 230V – Energie verbruik: 430W – 450W.
  8. Lengte aansluitsnoer: 160 cm – Poster hoogte: 101 cm – Poster breedte: 56.2 cm.

Naar aanleiding van onze Invroheat ervaringen is het nadeel wat ons betreft dat wij het touwtje aan de bovenkant van de poster niet zo mooi vinden. Een klein haakje of iets dergelijks aan de achterkant aan de bovenste rand zouden wij net iets minder storend vinden in het interieur aanzicht. Als je gebruik maakt van de infrarood verwarmingsposter zie je het natuurlijk niet.

Wij hebben de poster na ontvangst een aantal dagen ‘uitgelegd’ om te zorgen dat hij recht wordt nadat die opgerold is geweest. Omdat wij de infraroodposter op één locatie gebruiken vinden wij het prettig als die helemaal strak hangt tegen de muur. Met de bijgeleverde nopjes die je aan de muur en aan de verwarmingsposter kan bevestigen blijft de infraroodposter iets afwijken van de muur. Als je de poster aanzet om te verwarmen trekt die vanzelf recht door de warmte.

*Bekijk hier alle verwarmingsposters van Invroheat bij Bol.com.

Invroheat ervaringen oprolbare verwarming

Wat vind jij van onze Invroheat ervaringen en wil jij ook een infraroodposter thuis?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons