Beauty, Lifestyle

Origineel brievenbus cadeau beauty, geef een brievenbuspakket

9 december 2021
Beauty brievenbuspakket

Ben jij op zoek naar een origineel brievenbus cadeau qua beauty? Of vind je het leuk om iemand te verrassen met een wellness of beauty brievenbuspakket? Wij hebben de leukste cadeau tips voor je verzameld die je kan versturen las brievenbus cadeau.

 

Origineel brievenbus cadeau beauty
Leuk wellness of beauty brievenbuspakket

 

Nu wij allemaal weer zoveel mogelijk thuis werken is het wel zo leuk om iemand te verrassen met een mooi beauty pakket of wellness pakket om thuis te kunnen ontspannen.

 

En zeg nou eerlijk, iedereen vind het toch leuk als er een mooi pakketje op de deurmat ligt dat gewoon door de brievenbus past? Een mooie brievenbuspakket is tegenwoordig helemaal hip om te versturen, er zijn zo veel leuke en originele brievenbuscadeaus.

 

Is de ontvanger even niet thuis om het leuke cadeautje in ontvangst te nemen. Geen probleem, de brievenbus cadeaus vallen gewoon op de mat, handig!

 

Daarnaast zijn de mooie brievenbuspakketten ook ideaal voor de postbezorgers! Het is het overwegen waard om de postbezorgers een beetje te ontlasten in deze drukke maanden van het jaar door een origineel brievenbus cadeau met het thema beauty toe te sturen.

 

De bezorger kan snel weer door naar het volgende adres om nog meer brievenbuspakketten af te leveren en de ontvangen word verrast zodra hij of zij de brievenbus open doet of achter de voordeur kijkt.

 

♥ Ontdek ook onze mooie Wellness Giftbox ideeën.

 

Op de hoogte blijven van alle beauty en wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Beauty brievenbuspakket ‘Spa day’

 

Thuis ontspannen is zo belangrijk! Je moet een fijne plek hebben voor een me-time moment waar je jezelf altijd kan opladen. Kan iemand wel een Spa Day @ Home gebruiken? Geef haar een origineel brievenbus cadeau.

 

Met het brievenbuspakket ‘Spa day’ kan de ontvanger haar huid een oppepper geven. Er zit een fijn gezichtshanddoekje bij en een mooi klein bakje. Het brievenbus beauty geschenkpakket is mooi verpakt dus vul gelijk het adres in van de ontvanger bij je bestelling.

 

♥ Bekijk hier het spa cadeau voor door de brievenbus

 

 

Origineel brievenbus cadeau beauty

Origineel brievenbus cadeau ‘beauty uit de zee’

 

Wij hebben onlangs weer zo’n bijzonder mooi merk ontdekt, Zjí Sea Wellness! Fijne luxe beauty producten uit de zee, ontworpen door Carla en Caroline. Met Zjí haal je letterlijk de zee in huis!

 

Ze hebben hele mooie cadeaus waar je iemand echt mee kan verrassen omdat het zo uniek is. Ken jij een beauty- en wellness liefhebber die alles al kent? Dan is dit écht het cadeau! Helemaal leuk is dat ze ook een tweetal fijne geschenkpakketten verkopen dat je als brievenbus cadeau kan versturen. Je kan kiezen uit twee brievenbuspakketten van Zjí, een zeep geschenkpakket of een Face Treatment brievenbuspakket.

 

De beauty producten uit de zee zijn natuurlijk hét cadeau maar eigenlijk is de hele verpakking inclusief mooie accessoires al een cadeautje om te ontvangen. We verklappen niks, bestel het maar en je ziet het zelf.

 

♥ Lees snel onze complete review over Zjí Wellness.
♥ Ontdek hier het zeep geschenkpakket of een Face Treatment brievenbuspakket

 

Brievenbus cadeau beauty

 

Geen pakket, maar wellness of sauna cadeaubon als brievenbuscadeau

Het is geen pakket maar een mooie wellness giftcard of sauna cadeaubon is natuurlijk wel een relaxed brievenbuscadeau. Wat je ook kan doen, bestel de cadeaubon, koop zelf een brievenbuscadeau doos, stel zelf het brievenbuspakket samen en verstuurd het dan.

 

In de wondere wereld van wellness zie je soms ook door de bomen het bos niet meer. Er zijn zoveel wellness cadeaubonnen, sauna cadeaubonnen, wellness giftcards en vouchers op de markt. Waaruit moet je nou kiezen en welke wellness cadeaubonnen zijn er allemaal? En belangrijk wat zijn de verschillen en hoe lang zijn de cadeaubonnen geldig. Wij zochten het uit en hebben alle wellness giftcards en sauna cadeaubonnen voor je op een rij gezet.

 

♥ Bekijk hier alle wellness cadeaubonnen en sauna cadeaubonnen.

 

Sauna cadeaubon kopen

 

Meer wellness cadeau ideeën 

 

Ben je op zoek naar meer beauty- en wellness cadeau ideeën en tips? Wij hebben het hele jaar rondgesnuffeld naar de allermooiste en fijnste beauty en wellness cadeau ideeën.

 

Wij hebben inmiddels zoveel artikelen geschreven ter inspiratie dat wij een compleet overzicht hebben gemaakt van al onze artikelen met cadeau tips, dé grote Wellness Cadeau Special.

 

♥ Bekijk hier al onze beauty- en wellness cadeau ideeën en tips.

 

Wellness Cadeaupakket

 

Wie wil jij een mooi en origineel brievenbus beauty of
wellness brievenbuspakket geven?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots