Lifestyle

Outdoor fitness New York

26 juli 2016
Ontdek de outdoor fitness scene van New York

Een citytrip naar New York combineren met een workout en nog steeds wat van de stad zien? Klink dat als de ultieme reis voor jou? New York City biedt tal van mogelijkheden om tijdens je bezoek aan de stad de ins & outs te ontdekken én in shape te blijven. Volg een yogales in een van de vele parken of ga kanoën over de Bronx of Hudson River. “Fitness is een belangrijk onderdeel in de New Yorkse lifestyle”, aldus Fred Dixon, president en CEO van NYC & Company. “De outdoor sportmogelijkheden zijn eindeloos: van rennen en fietsen, tot boksen, yoga en kajakken. Genoeg opties dus om lekker buiten te zijn en fit te blijven”.

Outdoor fitness, workouts in parken New York

 

Ontdek de parken van New York en werk samen met BODIESYNERGY aan je conditie met een pittige groepsles fitness of kettlebell in Brooklyn’s Prospect Park. Sightseeing combineren met een workout kan met Fit Tours NYC: ren samen een rondje of doe de zonnegroet op wisselende locaties in Central Park. Start de dag fris en fruitig door lekker te wandelen, stretchen of een gratis lesje Tai Chi in het Fort Tryon Park door NYC Department of Parks en Recreation. New York Road Runners biedt gratis run clinics aan in Staten Island’s Silver Park en Brooklyn’s Marine Park.

 

Werk je in het zweet langs de rivieren van NYC
Meer een liefhebber van water? Vaar over de Bronx River met de Bronx River Alliance en train je armen door te kanoën of kajakken. Een andere rivier trotseren met je kayak? Het team van Hudson River Park neemt je mee over de andere iconische rivier van de stad. Werk aan je lichaam en geest met het Outdoor Mind Body Bootcamp van Circuit of Change. Langs de oevers van de Hudson River kom je tot rust met yoga of meditatie of werk je je in het zweet met een lesje martial arts. Hou je meer van rennen? De Miles High Run Club biedt renklassen aan onder leiding van een Olympisch kampioen. Is fitness meer je ding, volg dan een gratis fitness clinic via het November Project op Wards Island of via The Rise NYC in onder andere Washington Square Park, Bryant Park en Williamsbrug Bridge.

 

Ontdek de outdoor fitness scene van New York

 

 

Slapen & sporten
Ook hotels bieden bijzondere workout mogelijkheden. Zo kunnen gasten van INK 48 Manhattan per fiets ontdekken en kun je op de rooftop van The James New York een early bird yogales volgen met een spectaculair uitzicht over de Hudson. Voor bootcampers biedt het Trump International Hotel & Tower een 60 minuten durende sessie aan in Central Park. Hotelgasten die hun sportgear vergeten zijn kunnen bovendien gebruik maken van een gratis leenservice voor vergeten sportbroek, shirts en schoenen.

 

Heb jij al zin in een outdoor citytrip naar New York?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots