Over

Wednesday, 21st February, 2018

Welkom op Wellness Spots!

Wellness is een breed begrip waarvan het mooie is dat iedereen het kan interpreteren op een manier die bij hem of haar past. Of je er nu van houdt om een gezonde levensstijl na te streven, wilt relaxen in een wellnessresort ergens ter wereld of dichtbij huis, een rustpunt wilt creëren in je eigen huis, wereldwijd natuurlijke pools gaat ontdekken, gaat detoxen of kuren op reis, wekelijks yoga lessen volgt of houdt van wegdromen in een zen modus. In de wereld van wellness zijn de mogelijkheden oneindig…

 

Wellness Spots is een online wellness magazine voor mannen en vrouwen die houden van het leven, de tijd nemen voor zichzelf en interesse hebben in alles dat met well-being en wellness te maken heeft. Alle redactieleden van Wellness Spots hebben affiniteit met het thema en publiceren op regelmatige basis een verscheidenheid aan artikelen. De artikelen zijn allen inspirerend, betreffen interessant wellness nieuws, bevatten tips voor must have wellnessproducten voor thuis, ideeën voor wellness behandelingen die je beslist eens moet ervaren, uitdagingen om mindfull en gezond te leven, dé hotspots waar je tot rust komt en over wellnessreizen die niet op je bucketlist mogen ontbreken. De redactie van Wellness Spots plaatst de artikelen onder de vier wellness thema’s:

 

 

Wellness Spots

Ben je specifiek ergens naar op zoek? Gebruik dan de search button bovenin en voer de gewenste zoekopdracht in. Kan je niet vinden wat je zoekt? Neem dan contact op met de redactie van Wellness Spots.

 

Redactie Wellness Spots

 

Redactie Wellness Spots - Henriette BokslagHenriette Bokslag – Hoofdredacteur
Wellness betekent voor mij: “geestelijk uitwaaien op een paardenrug door de natuur, genieten van de zonnestralen, een frisse smoothie drinken, lol hebben en maken met mensen van wie ik hou, opwarmen in een sauna, genieten van een schoonheidsbehandeling, onder handen worden genomen met een goede massage, reizen en richten op dat wat nu gebeurt”.

 


Ank - WellnessSpotsAnk Herstel – Redacteur

Wellness betekent voor mij: “een algemeen geluksgevoel omdat je lekker in je vel zit. Dat gebeurt over het algemeen als ik met vriendinnen naar de sauna ga. Bijkletsen, lekker eten, een fijne massage en vooral veel lachen. Daarna kan ik de wereld weer aan. Zo’n gevoel krijg ik ook als ik in de natuur ben of creatief bezig ben en alles om me heen vergeet. Even van de wereld zijn is voor mij pure wellness”.

 

 

Kim communiceert - Wellness SpotsKim Poldervaart – Redacteur
Wellness betekent voor mij: “een combinatie van een healthy body en mind. Ik geloof in een gezonde levensstijl door een combi van sport, actief bezig zijn in de buitenlucht, ontspanning, yoga, massages en voeding. Zo ben ik een flexitariër, dol op groente en fruit en probeer graag nieuwe gerechten uit (en ja ik eet ook af en toe chocola 😉 ). Daarnaast wil ik met mijn levensstijl bijdragen aan het milieu. Een dag per week geen vlees eten en kiezen voor de fiets als vervoermiddel betekent voor mij een win-win situatie“. 

 

 

Harmke Kraak - Freelance JournalistHarmke Kraak – Freelance Travel Writer
Wellness betekent voor mij: “ontspannen, genieten en wegdromen. Het is in mijn geval vooral verbonden met verre reizen naar exotische oorden. Er gaat immers niets boven een massage op een Arubaans strand, een wellness-behandeling in een Afrikaanse jungle lodge of intensieve thalassotherapie in Tunesië… “. 

 

 

Melisa - WellnessSpots.comMelisa Soerowidjojo – Redacteur
Wellness betekent voor mij: “Perfecte balans qua BODY, MIND & SOUL. Een moment voor mijzelf inplannen vind ik belangrijk. Dat kan zijn een fysieke workout, wandelen in de natuur, dagje sauna met een massage of een yoga en meditatie workshop. Om volledig in balans te zijn ben ik continu op zoek naar mogelijkheden die mij daarbij kunnen helpen. Ik sta open voor nieuwe ervaringen en probeer producten uit die kunnen bijdragen aan mijn visie van wellness. Ik neem je mee in mijn ontdekkingsreis. Mijn motto: La vie est belle, célébrer la vie”.

 

Sofia-Wellness-Spots-redacteur

Sofia van Sabben – Redacteur
Wellness betekent voor mij: “rust, uit je hoofd komen. Dit doe ik op verschillende manieren; een heerlijke  massage, stilte meditatie, een goed boek lezen, yoga beoefenen, lekker naar de sauna gaan. Daarbij vind ik het belangrijk om goed voor mezelf te zorgen. Als je goed slaapt, gezond eet en plezier hebt in wat je doet is het leven zo leuk!”. 

 

 

Elke Moorman - RedacteurElke Moorman – Redacteur
Wellness betekent voor mij: “De tijd nemen om mijn lichaam en geest te ontspannen. Ik vind het fijn om mijn innerlijke wereld te verkennen door middel van meditatie, de wereld te ontdekken en op zoek te gaan naar bijzondere, inspirerende plaatsen om los te komen van oude ideeën en mezelf op te laden. Voor mij is wellness niet een tijdelijk gevoel maar het omvat veel meer dan dat. Een levenstijl waarin je de tijd en de rust neemt om te onderzoeken waar je blij van wordt“. 

 

Marieke - WellnessSpots

Marieke Willems – Redacteur / Instagram

Wellness betekent voor mij: “Pure ontspanning en tijd voor mezelf, even stil staan en me gelukkig voelen en ontspanning van lichaam en geest. Dit doe ik door te reizen,een wandeling in de natuur, te genieten van de zon, een heerlijke massage, een strandwandeling, een goed boek lezen, lekker eten en kletsen met vriendinnen“.

 

 

Wellnessspots kirsten

Kirsten Spooren – Redacteur

Wellness betekent voor mij: “ultieme ontspanning. Ik kom niet makkelijk tot rust en ben altijd bezig met iets. Zodra ik een spa binnenwandel denk ik nergens meer aan en voel ik alle spanning van mij afvallen. Ik hou vooral van zwemmen, kneippbaden en stoombaden. Ook extreme temperaturen vind ik fijn, al heb ik weinig geduld voor een sauna. Wellness hoort voor mij bij reizen. Lekker ontspannen na een dagje sightseeing.” 

 

danielle-redacteur-wellnessspots

Daniëlle de Mol-Moncourt – Redacteur

Wellness betekent voor mij: “to be well, well-ness. Dat kan zijn zon op je vel, zeewind door je haar,  warme chocomel of een ijskoud roséetje, of  een avond in bad. Maar ook alles ontdekken over massages, energiebanen en de werking van verwen- en verzorgingsproducten op je huid.  Je lichaam is een tempel tenslotte,  daar laten we geen barbaren op los. Kortom alles wat met genieten te maken heeft:  koestering van geest en lichaam”.


Sheelagh - WellnessSpotsSheelagh van Winsen – Redacteur

Wellness betekent voor mij:  genieten van een fijn dagje sauna met vriendinnen, lekker en gezond eten en genieten van het leven. Over al deze zaken schrijf ik op mijn eigen blog, en voor Wellness Spots zal ik af en toe schrijven over gezond en lekker eten. Healthy recepten, hotspots met healthy gerechten, een juice detox: ik probeer het allemaal en vertel er hier over.” 

 

 

Wil je ook deel uit maken van het redactieteam van Wellness Spots?

 

Heb jij een passie voor schrijven, neem jij graag de tijd voor jezelf, hou je van wellness en wil je graag je ervaringen delen? Dan heb je op WellnessSpots.com de juiste plek gevonden. De redactie van Wellness Spots is op zoek naar gast redacteuren die graag schrijven over alles dat met well-being en wellness te maken heeft. Of het nu gaat over Wellness hotspots, inspiratie voor wellness @ home, mindfullness, beauty, yoga en gezondheid. Het belangrijkste is dat je mensen inspireert met alle mogelijkheden die er zijn op het gebied van wellness. Interesse? Stuur een leuke motivatie e-mail naar redactie@wellnessspots.com en laat ons weten wat wellness voor jou betekent.

 

Over Wellness Spots

 

Samenwerken met Wellness Spots?

 

Wellness Spots is een professioneel platform op het gebied van well-being en wellness. Alle redacteuren hebben affiniteit met wellness en daarnaast kennis van een specifieke niche binnen het thema “wellness”. Naast inspirerende artikelen verschijnen er regelmatig advertorials en banners op Wellness Spots. Onze lezers zijn daarvan op de hoogte en weten dat wij altijd een persoonlijk en uniek artikel schrijven over het betreffende onderwerp.

 

Heb je interesse in een samenwerking met Wellness Spots? Wij sturen je graag meer informatie toe over de uiteenlopende mogelijkheden. Dit kan variëren van advertorials, banners, product reviews tot aan winacties. Mocht je zelf een mooi idee hebben dat past bij ons online magazine dan zijn wij heel benieuwd en kijken wij uit naar je bericht. Bespreek je de eventuele mogelijkheden voor een samenwerking liever onder het genot van een frisse smoothie, een caffè latte of een Chai tea dan maken wij daar tijd voor. Neem vrijblijvend contact op en stuur een e-mail naar redactie@wellnessspots.com of bel naar +31 – 6 1638 5038.

 

Floaten

Samenwerken met “Wellness Spots”?

 

 

 

 

 

Disclaimer
Alle artikelen zijn geschreven ter inspiratie voor de lezer. De artikelen zijn opgemaakt naar aanleiding van persoonlijke bezoeken en/of reizen, informatie verspreiding via een persbericht, een gespot nieuwsbericht of in opdracht van. Wellness Spots gaat alleen samenwerkingen aan die passen bij het online wellness magazine. Indien het een product review betreft dan wordt dit getest door één van de redacteuren die affiniteit heeft hiermee. De artikelen bevatten altijd een persoonlijke mening, indien het door één van de redacteuren zelf is beleefd of gebruikt. Er verschijnen geen artikelen waar de redactie niet achter staat of waarvan de producten niet zijn getest. Bepaalde artikelen over bestemmingen en wellness- en/of kuurreizen zijn niet zelf getest en dienen ter inspiratie. Dit geldt voor zowel onbetaalde als betaalde (sponsored) artikelen, evenals reviews en winacties. Links naar andere websites zijn ten alle tijde ter informatie. Als het een samenwerking betreft kun je dit teruglezen in het artikel. Op de gehele website, de content, foto’s en video’s berust copyright, 2015-2017. All rights reserved. Indien er ander beeldmateriaal is gebruikt dan zijn de bronnen vermeld in het artikel of bij het beeldmateriaal.

 

Wil je onze content gebruiken, publiceren of uitgeven? Vraag dan vooraf toestemming, zie onze contact pagina en verwijs altijd terug naar WellnessSpots.com.

 

De inhoud van deze website wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie die wij publiceren en wij zijn in geen enkel geval aansprakelijk voor eventuele schade die zou kunnen ontstaan door onjuiste informatie op de website of een verkeerde interpretatie hiervan. Wij adviseren om vooral te vertrouwen op je eigen gezonde verstand en altijd informatie t.a.v. openingstijden, entreegelden etc. te controleren op de website van de desbetreffende aanbieder.

WellnessSpots.com is een uitgave van Bureau Bokslag, KvK: 63450631.

 

Privacy- en cookieverklaring
Als je een reactie achterlaat wordt er gevraagd om je naam, e-mailadres en eventueel webadres in te voeren. Deze gegevens worden alleen gebruikt om te kunnen reageren en je eventueel een bericht te kunnen sturen als je meedoet aan een winactie. WellnessSpots maakt gebruik van cookies en analytics om de website constant te kunnen optimaliseren.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
  • I love this style of interior in a sauna. What do you think?
  • Wie gaat er nog meer graag naar de sauna tijdens de wintersport?
  • Dit noemen wij een Wellness Spot hotelkamer!
  • Na een koude dag is niets fijner dan ontspannen in een spa. Na een hete sauna even naar buiten lopen om daarna in een warm bubbelbad te stappen aan de voet van de burcht in Bad Bentheim. #geheimoverdegrens
Follow Wellness Spots

Wellness vakantie ideeën

___________________________

Wellness cadeaubonnen overzicht

___________________________

Wellness Scheveningen – Kurhaus Spa & Beauty

___________________________

Wellness Hotels Zuid-Limburg

___________________________

Top 10 Wellness in Nederland

___________________________