Welkom op Wellness Spots!

Wellness is een breed begrip waarvan het mooie is dat iedereen het kan interpreteren op een manier die bij hem of haar past. Of je er nu van houdt om een gezonde levensstijl na te streven, wilt relaxen in een wellnessresort ergens ter wereld of dichtbij huis, een rustpunt wilt creëren in je eigen huis, wereldwijd natuurlijke pools gaat ontdekken, gaat detoxen of kuren op reis, wekelijks yoga lessen volgt of houdt van wegdromen in een zen modus. In de wereld van wellness zijn de mogelijkheden oneindig…

Wellness Spots is een digitaal Wellness Lifestyle Magazine voor mannen en vrouwen die houden van het leven, de tijd nemen voor zichzelf en interesse hebben in alles dat met well-being en wellness te maken heeft. Alle redactieleden van Wellness Spots hebben affiniteit met het thema en publiceren op regelmatige basis een verscheidenheid aan artikelen.

De artikelen zijn inspirerend, betreffen interessant wellness nieuws, bevatten tips voor must have wellness producten voor thuis, ideeën voor wellness behandelingen die je beslist eens moet ervaren, uitdagingen om mindfull en gezond te leven, dé hotspots waar je tot rust komt en over wellness reizen die niet op je Wellness Bucketlist mogen ontbreken. De redactie van Wellness Spots plaatst de artikelen onder de vier wereldwijde wellness thema’s:

Ben je specifiek ergens naar op zoek? Gebruik dan de ‘Zoeken’ button rechts bovenin en voer de gewenste zoekopdracht in. Kan je niet vinden wat je zoekt? Neem dan contact op met de redactie van Wellness Spots.

♥ Leuke tip voor nu:
De Wellness Vakantie ideeën voor 2024!

♥ Zin in voordeel?
Bekijk hier alle sauna aanbiedingen!

♥ Zin in weekend weg?
Bekijk hier onze tips voor wellness vakantiehuizen!

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube en TikTok.

Redactie Wellness Spots

Redactie Wellness Spots - Henriette Bokslag

Wellness betekent voor mij: “geestelijk uitwaaien op een paardenrug door de natuur, genieten van de zonnestralen, een frisse smoothie drinken, lol hebben en maken met mensen van wie ik hou, opwarmen in een sauna, genieten van een schoonheidsbehandeling, onder handen worden genomen met een goede massage, reizen en richten op dat wat nu gebeurt”.

Redactie WellnessSpots

Wellness betekent voor mij: “100% tijd voor mijzelf! In een leven vol werk, kinderen en het moeten van dingen plan ik graag tijd voor mijzelf in. Tijd om even weer te voelen, energie op te doen en te ervaren waar het nou toch eigenlijk echt om gaat. Zolang ik goed in mijn vel zit, zal ik positiever in het leven staan. Dus kies ik ervoor om alleen op vakantie te gaan, af en toe een fijne behandeling te nemen, toch die ene dure crème of parfum te kopen en vooral nieuwe dingen ontdekken!”.

Harmke Kraak - Freelance Journalist

Wellness betekent voor mij: “ontspannen, genieten en wegdromen. Het is in mijn geval vooral verbonden met verre reizen naar exotische oorden. Er gaat immers niets boven een massage op een Arubaans strand, een wellness-behandeling in een Afrikaanse jungle lodge of intensieve thalassotherapie in Tunesië… “. 

Ellen van der Aa

Wellness betekent voor mij: “Goed zorgen voor mezelf. Als millennial wordt er zoveel van je verwacht en gevraagd. Je moet alle ballen tegelijkertijd hoog houden. En soms wordt dit je te veel. Ze zeggen ook wel ‘je lichaam is je tempel’ en daarom is het zo belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Een bezoek aan de kapper, schoonheidsspecialist, nagelsalon en een middag naar een spa zie ik als echte feestjes”.

Silvia Passerini

Wellness betekent voor mij: “Me-Time. Dit kan ik op verschillende manieren invullen, zoals op zondag een heerlijk bad met een lekker geurende aroma, een afspraak bij de schoonheidsspecialiste, een ontspanningsmassage als ik wat gespannen ben. Maar ook sporten; lekker even een moment nergens aan denken. Dat kan tijdens de cross fit maar nog liever ga ik lekker te paard door het bos”.

Alexandra Bokslag - Redacteur

Wellness betekent voor mij: “Lief zijn voor mezelf, mijn geest en lichaam. Zonder oordeel dingen beleven en volop genieten. Galopperend te paard over het strand, verschillende vormen van yoga doen, mindfulness, sporten, mezelf verrijken met een goed boek, een massage, een gezichtsbehandeling, lekkere en gezonde voeding tot mij nemen. Dit zijn een paar dingen die ik graag doe als ik echt even me-time wil.”

Anonymous Wellness Spots

Anonymous – Redacteur

Anonymous zijn redactieleden van Wellness Spots die persoonlijke verhalen delen maar niet wensen dat hun naam gekoppeld wordt aan een bepaald artikel. Het kunnen mensen zijn waarvan nog niet bekend is dat zij zwanger zijn of mensen die een mindfull of stilte retraite hebben ervaren en niet willen dat iedereen weet tegen welke struggles zij aan liepen in het leven. Een ding is zeker, ze willen hun ervaringen delen met de lezers van Wellness Spots.

Deel uit maken van team van Wellness Spots?

Heb jij een passie voor schrijven, neem jij graag de tijd voor jezelf, hou je van wellness en wil je graag je ervaringen delen? Dan heb je op WellnessSpots.com de juiste plek gevonden. De redactie van Wellness Spots is op zoek naar gast redacteuren die graag schrijven over alles dat met well-being en wellness te maken heeft.

Ja, ik wil ook Wellness Spots auteur worden!

Of het nu gaat over Wellness hotspots, inspiratie voor wellness @ home, mindfulness, beauty, yoga en gezondheid. Het belangrijkste is dat je mensen inspireert met alle mogelijkheden die er zijn op het gebied van wellness. Interesse? Stuur een leuke motivatie via ons contactformulier en laat ons weten wat wellness voor jou betekent.

Wellness Spots - Wellness Lifestyle Magazine

Volg ons