Over

Monday, 25th May, 2020

Welkom op Wellness Spots!

 

Wellness is een breed begrip waarvan het mooie is dat iedereen het kan interpreteren op een manier die bij hem of haar past. Of je er nu van houdt om een gezonde levensstijl na te streven, wilt relaxen in een wellnessresort ergens ter wereld of dichtbij huis, een rustpunt wilt creëren in je eigen huis, wereldwijd natuurlijke pools gaat ontdekken, gaat detoxen of kuren op reis, wekelijks yoga lessen volgt of houdt van wegdromen in een zen modus. In de wereld van wellness zijn de mogelijkheden oneindig…

 

Wellness Spots is een Wellness Lifestyle Magazine voor mannen en vrouwen die houden van het leven, de tijd nemen voor zichzelf en interesse hebben in alles dat met well-being en wellness te maken heeft. Alle redactieleden van Wellness Spots hebben affiniteit met het thema en publiceren op regelmatige basis een verscheidenheid aan artikelen. De artikelen zijn allen inspirerend, betreffen interessant wellness nieuws, bevatten tips voor must have wellnessproducten voor thuis, ideeën voor wellness behandelingen die je beslist eens moet ervaren, uitdagingen om mindfull en gezond te leven, dé hotspots waar je tot rust komt en over wellnessreizen die niet op je bucketlist mogen ontbreken. De redactie van Wellness Spots plaatst de artikelen onder de vier wellness thema’s:

 

 

Wellness Spots

Ben je specifiek ergens naar op zoek? Gebruik dan de search button bovenin en voer de gewenste zoekopdracht in. Kan je niet vinden wat je zoekt? Neem dan contact op met de redactie van Wellness Spots.

 

Redactie Wellness Spots

 

Redactie Wellness Spots - Henriette BokslagHenriette Bokslag – Hoofdredacteur
Wellness betekent voor mij: “geestelijk uitwaaien op een paardenrug door de natuur, genieten van de zonnestralen, een frisse smoothie drinken, lol hebben en maken met mensen van wie ik hou, opwarmen in een sauna, genieten van een schoonheidsbehandeling, onder handen worden genomen met een goede massage, reizen en richten op dat wat nu gebeurt”.

 


Ank - WellnessSpotsAnk Herstel – Redacteur

Wellness betekent voor mij: “een algemeen geluksgevoel omdat je lekker in je vel zit. Dat gebeurt over het algemeen als ik met vriendinnen naar de sauna ga. Bijkletsen, lekker eten, een fijne massage en vooral veel lachen. Daarna kan ik de wereld weer aan. Zo’n gevoel krijg ik ook als ik in de natuur ben of creatief bezig ben en alles om me heen vergeet. Even van de wereld zijn is voor mij pure wellness”.

 

 

Melisa - WellnessSpots.comMelisa Soerowidjojo – Redacteur
Wellness betekent voor mij: “Perfecte balans qua BODY, MIND & SOUL. Een moment voor mijzelf inplannen vind ik belangrijk. Dat kan zijn een fysieke workout, wandelen in de natuur, dagje sauna met een massage of een yoga en meditatie workshop. Om volledig in balans te zijn ben ik continu op zoek naar mogelijkheden die mij daarbij kunnen helpen. Ik sta open voor nieuwe ervaringen en probeer producten uit die kunnen bijdragen aan mijn visie van wellness. Ik neem je mee in mijn ontdekkingsreis. Mijn motto: La vie est belle, célébrer la vie”.

 

Redactie WellnessSpotsSigrid Huisman – Redacteur
Wellness betekent voor mij: “100% tijd voor mijzelf! In een leven vol werk, kinderen en het moeten van heel veel dingen plan ik graag tijd voor mijzelf in. Tijd om even weer te voelen, energie op te doen en weer te ervaren waar het nou toch eigenlijk echt om gaat. Zolang ik goed in mijn vel zit, zal ik positiever in het leven staan. En daar heeft iedereen baat bij. Dus kies ik ervoor om alleen op vakantie te gaan, af en toe een fijne behandeling te nemen, toch die ene dure crème of parfum te kopen en vooral nieuwe dingen ontdekken!”.

 

Kim communiceert - Wellness SpotsKim Poldervaart – Redacteur
Wellness betekent voor mij: “een combinatie van een healthy body en mind. Ik geloof in een gezonde levensstijl door een combi van sport, actief bezig zijn in de buitenlucht, ontspanning, yoga, massages en voeding. Zo ben ik een flexitariër, dol op groente en fruit en probeer graag nieuwe gerechten uit (en ja ik eet ook af en toe chocola 😉 ). Daarnaast wil ik met mijn levensstijl bijdragen aan het milieu. Een dag per week geen vlees eten en kiezen voor de fiets als vervoermiddel betekent voor mij een win-win situatie“. 

 

Lieke Peters - WellnessSpots.comLieke Peters – Redacteur
Wellness betekent voor mij: “balans voor lichaam en geest. Een moment om te reflecteren en energie op te doen. We krijgen tegenwoordig zoveel prikkels waarbij je snel geneigd bent voorbij te gaan aan jezelf. Waar krijg ik energie van, wat vind ik belangrijk en hoe voel ik me nu eigenlijk? Sporten, yoga en mediatie hebben voor mij een positief effect op mijn fysieke en mentale welzijn.

 

Marijke NagtegaalMarijke Nagtegaal – Redacteur
Wellness betekent voor mij: “Een moment van ontspannen en opladen. Dat doe ik door te genieten van een wellness dagje at home met een warm bad, gezonde voeding te bereiden en mijn handen en voeten te verzorgen met een manicure en pedicure. Ik probeer graag producten uit qua huidverzorging, beauty en make- up. De tijd nemen voor een tijdschrift, weg te dromen bij een goede film, een sauna bezoek of  wandeling. Ik geloof dat je goed voelen versterkt wordt door jezelf van buiten maar ook van binnen goed te verzorgen.

 

Harmke Kraak - Freelance JournalistHarmke Kraak – Freelance Travel Writer
Wellness betekent voor mij: “ontspannen, genieten en wegdromen. Het is in mijn geval vooral verbonden met verre reizen naar exotische oorden. Er gaat immers niets boven een massage op een Arubaans strand, een wellness-behandeling in een Afrikaanse jungle lodge of intensieve thalassotherapie in Tunesië… “. 

 

 

Alexandra Bokslag - RedacteurAlexandra Bokslag – Redacteur
Wellness betekent voor mij: “Lief zijn voor mezelf, mijn geest en lichaam. Zonder oordeel dingen beleven en volop genieten. Galopperend te paard over het strand, verschillende vormen van yoga doen, mindfulness, sporten, mezelf verrijken met een goed boek, een massage, een gezichtsbehandeling, lekkere en gezonde voeding tot mij nemen. Dit zijn een paar dingen die ik graag doe als ik echt even me-time wil.”

 

Sofia-Wellness-Spots-redacteur

Sofia van Sabben – Redacteur
Wellness betekent voor mij: “rust, uit je hoofd komen. Dit doe ik op verschillende manieren; een heerlijke  massage, stilte meditatie, een goed boek lezen, yoga beoefenen, lekker naar de sauna gaan. Daarbij vind ik het belangrijk om goed voor mezelf te zorgen. Als je goed slaapt, gezond eet en plezier hebt in wat je doet is het leven zo leuk!”. 

 

 

Brenda - Desert JourneysBrenda van den Brink – Redacteur, woonachtig in Jordanië
Wellness betekent voor mij: “wandelen op blote voeten door het zachte woestijnzand in Jordanië waar ik woon. Één worden met de natuur, verwonderen over een bloem, een eenheid vormen met mijn paard, (ver)dwalen achter mijn Saluki hond, herboren mijn pad vinden. Een bad in de Dode Zee, een hete bron of een massagedouche onder de waterval doet wonderen. Ontladen en opladen in de natuur met de dieren, voor balans in body & mind.

 

danielle-redacteur-wellnessspots

Daniëlle de Mol-Moncourt – Redacteur

Wellness betekent voor mij: “to be well, well-ness. Dat kan zijn zon op je vel, zeewind door je haar,  warme chocomel of een ijskoud roséetje, of  een avond in bad. Maar ook alles ontdekken over massages, energiebanen en de werking van verwen- en verzorgingsproducten op je huid.  Je lichaam is een tempel tenslotte,  daar laten we geen barbaren op los. Kortom alles wat met genieten te maken heeft:  koestering van geest en lichaam”.

 

Anonymous Wellness Spots

Anonymous – Redacteur

Anonymous zijn redactieleden van Wellness Spots die persoonlijke verhalen delen maar niet wensen dat hun naam gekoppeld wordt aan een bepaald artikel. Het kunnen mensen zijn waarvan nog niet bekend is dat zij zwanger zijn of mensen die een mindfull of stilte retraite hebben ervaren en niet willen dat iedereen weet tegen welke struggles zij aan liepen in het leven. Een ding is zeker, ze willen hun ervaringen delen met de lezers van Wellness Spots.

 

Deel uit maken van redactieteam van Wellness Spots?

 

Heb jij een passie voor schrijven, neem jij graag de tijd voor jezelf, hou je van wellness en wil je graag je ervaringen delen? Dan heb je op WellnessSpots.com de juiste plek gevonden. De redactie van Wellness Spots is op zoek naar gast redacteuren die graag schrijven over alles dat met well-being en wellness te maken heeft.

 

Ja, ik wil ook Wellness Spots Blogger worden!

 

Of het nu gaat over Wellness hotspots, inspiratie voor wellness @ home, mindfullness, beauty, yoga en gezondheid. Het belangrijkste is dat je mensen inspireert met alle mogelijkheden die er zijn op het gebied van wellness. Interesse? Stuur een leuke motivatie e-mail naar redactie@wellnessspots.com en laat ons weten wat wellness voor jou betekent.

 

Over Wellness Spots

 

Privacy & Disclaimer WellnessSpots.com

 

WellnessSpots.com is eigendom van Henriëtte Bokslag uit Den Haag. Bureau Bokslag staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer: 63450631. Ik ben verantwoordelijk voor het verwerken van persoonsgegevens en ik vind het belangrijk dat jij ervan op de hoogte bent welke gegevens ik verzamel en waarom ten behoeve van mijn bedrijf. Daarbij houd ik mij aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

 

Print Friendly, PDF & Email
Volg Wellness Spots

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief:

Wellness vakantie ideeën

___________________________

Wellness cadeaubonnen overzicht

___________________________

Wellness Scheveningen – Kurhaus Spa & Beauty

___________________________

Wellness Hotels Zuid-Limburg

___________________________

Top 10 Wellness in Nederland

___________________________

Ontvang de leukste wellness tips
Meld je aan voor wellness inspiratie en de beste sauna aanbiedingen
Laat je inspireren op www.wellnessspots.com.
Dankjewel voor je inschrijving op de nieuwsbrief!