Lifestyle

Sport & Wellness bij Palma Sport & Tennis Club op Mallorca

25 april 2022
Palma Sport & Tennis Club Mallorca

Een actieve vakantie met genoeg ontspanning op Mallorca. Dat kan met een Sport & Wellness reis bij Palma Sport & Tennis Club op Mallorca dat van dezelfde eigenaren is als het luxe kleinschalige boetiekhotel Hotel Portixol in de haven van Palma de Mallorca.

 

Sport & Wellness Palma Sport & Tennis Club Mallorca

 

De Palma Sport & Tennis Club Mallorca in het hart van de levendige wijk Santa Catalina is een stedelijke oase voor sport, wellness en een heerlijke time-out. De tennisclub bestaat al sinds 1964. Tegenwoordig wordt dit trefpunt voor sport, luxe en stijl uitgebaat door de Portixol Group. De Portixol Group is ook eigenaar van het kleinschalige luxe Hotel Portixol dat op een kwartier rijden van de Palma Sport & Tennis Club ligt in de haven van Palma de Mallorca.

 

Waar vroeger de adel elkaar ontmoette voor een partijtje tennis, bevindt zich nu een exclusieve club voor een internationaal publiek dat zich wil onderdompelen in een geweldige ambiance en wil genieten van sport en wellness. De focus ligt nog altijd op tennis. Dus als jij bij een toonaangevende club wilt tennissen op Mallorca dan moet je hier zijn. Bij toernooien biedt het centercourt plaats aan zo’n 1.200 toeschouwers. Bovendien kunnen tennissers spelen op vier gravelbanen van topkwaliteit.

 

Dit “verborgen paradijs” in het stadsleven heeft nog veel meer te bieden: je vindt er ook een ultramodern fitnesscentrum, een sauna en spa, een zwembad van 25 meter en een outdoorzone om te ontspannen. In het stijlvolle restaurant ontmoeten de sportievelingen elkaar na de work-out voor een gezond ontbijt of brunch. De hele dag door spreken mensen hier af met hun vrienden om een praatje te maken, of ze komen er relaxen met een lekkere kop koffie en een boek.

 

De Palma Sport & Tennis Club Mallorca en Hotel Portixol is net als Hotel Espléndido in Puerto de Sóller op Mallorca onderdeel van de Portixol Group. Ook Hotel Valluga in St. Anton am Arlberg in Oostenrijk waar wij eerder over schreven valt onder deze hotelgroep.

 

♥ Ontdek hier alles over dit hotel op Mallorca.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

 

Palma Sport & Tennis Club Mallorca

 

Wil jij een actieve vakantie met ontspanning beleven op Mallorca?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots