Lifestyle

Polar Ignite, jouw lichtgewicht sportbuddy voor meer beweging!

5 december 2019
Polar fitnesshorloge met GPS

Ben jij op zoek naar een sporthorloge met diverse mogelijkheden? Check dan deze test van de Polar Ignite. Dit Polar fitnesshorloge met GPS is een lichtgewicht sportbuddy dat je stimuleert om voldoende te bewegen en al je resultaten te meten.

 

Polar fitnesshorloge met GPS

Polar heeft een nieuw waterdicht allround fitnesshorloge mét GPS op de markt gebracht, de Polar Ignite. Het Polar fitnesshorloge met gps helpt bij het houden van balans in jouw drukke bestaan. Het eerste wat opvalt aan dit fitnesshorloge is het gewicht. Ik heb al heel wat sporthorloges gedragen in mijn leven (mijn eerste was Polar Hartslagmeter) maar deze is, zeker in combinatie met zijn formaat, erg licht! Erg fijn want de bedoeling is dat je dit horloge 24/7 draagt, ook ’s nachts en dan wil je niet belemmerd worden door je fitnesshorloge.

 

Maar waarom zou je een fitnesshorloge dragen? Wees je eens bewust van je beweging en de balans tussen ontspanning en inspanning. Het bericht verschijnt steeds vaker in de media: we zitten te veel en te lang. Door verbeterde technologie wordt steeds meer werk zittend aan een bureau gedaan achter een computer, laptop of met tablet in de hand. Wel eens geprobeerd lopend je smartphone te bedienen? Niet echt handig en daarbij is je smartphone bedienen op de fiets tegenwoordig, geheel terecht, verboden. Kortom we zitten veel en lang. Online shoppen, werken achter een computer en in het weekend lekker series bingewatchen.

 

Polar fitnesshorloge met GPS

 

Polar Fitnesshorloge helpt bij inspannen en ontspannen

 

Maar er kan verandering in komen! De Polar Ignite is het fitnesshorloge met GPS dat nu jouw beweging kan monitoren en je zo stimuleren om elke dag voldoende te bewegen! Door middel van Polar’s Precision Prime optische hartslagmeting meet het je hartslag en trackt alle activiteiten 24 uur per dag. Je slaap en ontspanning hoort hier ook bij. Dus heb je een drukke dag gehad? Werken, ondernemen, voor de kinderen zorgen, workout, outdooractiviteit of een avondje uit? Dan helpt Nightly Recharge jou de volgende dag aangeven hoe je in de nacht hersteld bent van jouw drukke dag en geeft je tips om rustmomenten aan te passen aan de behoeften van je lichaam.

 

Fitspark biedt op basis van je Nightly Recharge tips voor workouts. Ideaal, hoef je niet zelf te bedenken welke workout het beste past bij jouw ‘herstel’. Uiteindelijk kun je hiermee je prestaties en fitnessniveau te verbeteren. Serene van Polar biedt je dagelijks ademhalingsoefeningen voor ontspanning, herstel en betere slaap. Je lichaam maakt namelijk geen onderscheid tussen fysieke en mentale stress dus ook je geestelijke gezondheid heeft invloed op herstel. Geen inspanning zonder ontspanning, balans is key!

 

Test fitnesshorloge Polar Ignite

 

Als tester heb ik natuurlijk ook nog een paar extra opmerkingen over het gebruik van de Polar Ignite. Het is super gebruiksvriendelijk. Je download de Polar Flow app op je smartphone of een computer. Polar Ignite synchroniseert continu en daardoor kun je door middel van analyse en tips zelf beslissen welke inspanning en ontspanning keuzes je maakt voor een dag. Je kunt op het display meldingen van inkomende oproepen, je agenda en e-mail ontvangen. Persoonlijk vind ik dit afleiden dus heb deze optie uitgezet. Voor de hardlopers onder ons, het houdt je hardloopprestaties bij en bouwt een persoonlijk trainingsprogramma om je doel op 5 km of zelfs een hele marathon te kunnen hardlopen.

 

Afhankelijk van je voortgang wordt het trainingsprogramma continu bijgesteld. Fitspark vind ik toch wel de beste optie. Dit is een virtuele personal coach die helpt met tips over trainingen die bij je passen aan de hand van je inspanning de dag ervoor en je herstel in de nacht. Ik realiseerde me ineens veel beter hoeveel invloed een goede nachtrust heeft op de mogelijkheid om de volgende dag actief te zijn. Accepteren dat een korte of onderbroken nacht daardoor betekent dat een andere activiteit beter voor je is, is zo fijn! Hierdoor ben ik minder geneigd om op de bank te ploffen maar gewoon een relaxtere workout uit te voeren. De voordelen van het Polar fitnesshorloge met gps op een rij:

 

  • Lichtgewicht
  • Ingebouwde GPS voor nauwkeurige meting
  • Waterdicht en kan zwemprestaties meten
  • Nauwkeurige hartslagmeting
  • Batterijduur van wel 5 dagen
  • Virtuele personal fitness coach Fitspark geeft tips
  • Conditie meten in 5 minuten met fitnesstest
  • Polar Flow App houdt je resultaten bij

 

Test fitnesshorloge

 

Fitnesshorloge kopen, sportief cadeau voor onder de kerstboom

 

Wil jij fit blijven in jouw drukke bestaan? Of denk je dat dit wel eens een perfect kerstcadeau kan zijn voor een dierbare die jij het gunt goede voornemens op gebied van fitness, beweging en bewuste ontspanning? Klik dan op de volgende link en bestel de Polar Ignite. De Polar Ignite komt in verschillende stijlvolle unisex uitvoeringen zodat er altijd één is die bij jou past.

 

*Bekijk hier alle Polar sporthorloges.
**De Polar Ignite is nu in de aanbieding bij Bol.com.

 

 

Wil je meer specifieke informatie over hoe de Polar Ignite werkt? Bekijk hier de handleiding.

Fitnesshorloge kopen

Polar Flow app downloaden

 

In de Polar Flow app kun je al je persoonlijke gegevens bekijken en bijhouden. Zo heb je een goed overzicht van activiteit resultaten op langere termijn. Je kunt je persoonlijke sportdoelen instellen en op basis van alle gegevens je resultaten analyseren. Het logboek toont een eenvoudig weekoverzicht. Als je ’s nachts het Polar fitnesshorloge draagt krijg je de volgende ochtend inzicht in de kwaliteit en duur van je slaap.  Een overzicht van je slaappatronen kan je meer inzicht geven in je activiteiten in het dagelijkse leven en bijdragen aan het vinden van de juiste balans. Bekijk de video hieronder voor een uitgebreide uitleg over de mogelijkheden van de Polar Flow app.

 

*Download de Polar Flow app en hou al je resultaten bij. 

 

Polar Flow app downloaden

 

Korting op je zorgverzekering 2020

 

Wist je dat er zelfs zorgverzekeraars zijn die je korting geven als je aantoonbaar voldoende beweging per dag krijgt? Op deze manier willen ze het risico op ziektes verkleinen, de premies van zorgverzekeringen laag houden en zo de klant belonen, aldus diverse zorgverzekeraars. Jouw persoonlijke sportbuddy ‘Polar Ignite’ kan je helpen je dagelijkse beweging op peil te houden en te zorgen voor balans in jouw drukke bestaan.

 

Wat vind jij van deze test met het Polar fitnesshorloge met GPS?

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots