Beauty

Een vleugje wellness uit Polen met deze Poolse beautyproducten

20 mei 2022
Poolse beautyproducten uit Polen

Een vleugje wellness uit Polen! Zo ben je ineens helemaal verzonken in de Poolse beautyproducten uit Polen. Wij ontdekten in één maand tijd maar liefst drie Poolse beautymerken en hebben twee meerdere Poolse verzorgingsproducten van twee merken getest.

 

Poolse beautyproducten uit Polen

 

Zo heb je er nog nooit kennis mee gemaakt en het andere moment heb je ineens meerdere Poolse beautyproducten uit Polen mogen testen. In een maand tijd maakte wij kennis met twee Poolse beautymerken, te weten Ziaja Focus on Skin, dat ook een winkel heeft in Den Haag.

 

En het merk Sylveco dat in Nederland halverwege 2020 onder de naam Sylveco Nederland opereert. Onze Poolse contactpersoon wist ons ook nog te vertellen dat het Poolse beautymerk Dr. Irene Eris een populair beautyproduct is in Polen maar daar hebben wij nog geen ervaring mee.

 

Wat ons gelijk opvalt is dat beide merken die we getest hebben zeer betaalbaar zijn en ook nog eens beiden allemaal natuurlijke huidverzorgingsproducten ontwikkeld. En ze hebben niet alleen verzorgingsproducten voor je huid en haar, maar Sylveco heeft bijvoorbeeld ook een mooie Home Spa lijn.

 

*Ontdek meer over het Poolse beautymerk Dr. Irena Eris.
**Zie hier alles over het Poolse beautymerk Ziaja Focus on Skin.
***Bekijk ons complete artikel over het Poolse beautymerk Sylveco.

 

Op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Poolse beautyproducten uit Polen

 

Pools beautymerk Dr Irena Eris

 

De verzorgingslijn vol met beautyproducten is vernoemd naar de Poolse apotheker, ondernemer en de oprichter van het cosmeticabedrijf Dr. Irena Eris. Leuk om te weten is dat er in Polen ook een drietal Dr. Irena Eris Spa Hotels zijn waar uiteraard wordt gewerkt met de hoogstaande en kwalitatief goede producten van het Poolse beautymerk Dr. Irena Eris.

 

Daarnaast zijn er aantal wellness hotels, zoals het Sofitel Grand Hotel Sopot, waar een beautysalon in het hotel is gevestigd van Dr. Irena Eris. Sopot is de spa bestemming van Polen en is een ideale locatie voor een strandvakantie in Polen en ontspannen aan zee. Hier kan je meer lezen over de Dr. Irena Eris spa in het Sofitel Grand Hotel Sopot. En wil je gelijk ontdekken wat je allemaal kan doen in Sopot in Polen dan kan je dat hier lezen.

 

*Ontdek hier de drie Dr. Irena Eris Spa Hotels in Polen.
**Je kan Dr. Irena Eris producten in Nederland kopen via Notino.

 

Pools beautymerk Dr Irena Eris

 

Pools beautymerk Ziaja Focus on Skin review

 

Het is ongelofelijk dat we de Poolse beautyproducten van Ziaja Focus on Skin nu pas (2020) ontdekken. Ziaja is een merk uit Polen en produceert zo’n 1000 soorten aan cosmeticaproducten! Daarvan worden er in Nederland zo’n 300 stuks verkocht. Enerzijds online via diverse aanbieders zoals Notino en bol.com maar je kan het ook in de webshop van Ziaja zelf kopen of bij de beautywinkel in Den Haag.

 

Leuk om te weten over dit merk is onder andere dat ze veel natuurlijke verzorgingsproducten in de beautylijn hebben die zijn samengesteld op basis van geitenmelk.

 

*Bekijk alle Poolse beauty producten van Ziaja in de webshop.
**
Bestel je liever bij Bol.com? Ziaja producten zijn ook te koop via Bol.com.
***Zie hier ons complete artikel over het Poolse beautymerk Ziaja Focus on Skin.

 

 

Pools beautymerk Ziaja Focus on Skin review

 

Pools beautymerk Sylveco Nederland

 

Het leuke van Sylveco is dat het net nieuw is op de Nederlandse markt! In Polen zijn de verzorgingsproducten van Sylveco mateloos populair vanwege de natuurlijke ingrediënten en omdat het zeer betaalbaar is, bijna goedkoop voor Nederlandse begrippen.

 

En het leuke is helemaal, Sylveco Nederland verkoopt niet alleen Poolse beautyproducten maar ze hebben ook een hele Home Spa lijn!

 

*Ontdek snel ons complete artikel over het Poolse merk Sylveco.
**Bekijk meer dan 35 beauty producten van Sylveco op bol.com.
***Een schoon huis, een schoon hoofd, ons artikel over de Home Spa lijn.

 

 

Poolse beautymerken uit Polen

 

Heb jij al ervaring met Poolse beautyproducten uit Polen?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots