Overnachten, Spa & Sauna

Leuk, Pop-Up Wellness, tijdelijk kan je hier ontspannen!

1 november 2023
Pop-Up Wellness

Het is helemaal hip tegenwoordig. Hier en daar springen er zo maar tijdelijke Pop-Up winkels uit de grond. Voor alle wellness liefhebbers heb je nu ook toffe Pop-Up Wellness locaties waar je tijdelijk kan relaxen.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, PinterestYouTube en TikTok.

 

 

Pop-Up Wellness camping Winterwoods in Drenthe 

 

Jaaa, er is een Pop-Up Wellnesscamping in Drenthe. Ga lekker winterkamperen met wellness faciliteiten in de Drentse bossen. Je hoeft alleen maar een tas met spullen mee te nemen, er staat een mooie handgemaakt Yurt voor je klaar om in te slapen.

 

Qua wellness kan je kiezen uit zweten in de sauna tent of lekker badderen in een warme houtgestookte hottub. Wil je daarna afkoelen dan kan je een plons nemen in de Leberenplas.

 

♥ Bekijk de mogelijkheden op de website van Winterwoods.

 

Pop-Up Wellness

 

Artic Sauna Experience, sauna op een bevroren zee in Oulu

 

De Finse stad Oulu ligt iets ten noordwesten van het midden van Finland, aan de Botnische Baai. Vanaf Helsinki kan je ernaar toe vliegen, je reist er met de (nacht) trein naar toe of met je huurauto.

 

Als de weer- en ijscondities goed zijn, oftewel als het ijs dik genoeg is, dan kan je een Artic Sauna Experience beleven in Oulu. Deze Pop-Up sauna, in het Fins een Kota genoemd, ofwel bekend bij ons als tipi tent, wordt op de bevroren Botnische baai geplaatst zodat maximaal 8 personen van een Finse sauna op zee kunnen genieten.

 

♥ Meer info over de Artic Sauna Experience;
♥ Ook leuk, ga fatbiken in Oulu, op een bevroren zee;

♥ Dit wil je doen en deze bezienswaardigheden in Oulu kan je zien. 

 

Bijzondere sauna in Finland, Oulu

 

Heb jij al zin om naar een van deze Pop-Up Wellness locaties te gaan?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots