Privé sauna Amsterdam en omgeving

Privé ontspannen bij één van deze privésauna’s in Amsterdam en omgeving

Ben jij in de buurt of woon je in de omgeving van Amsterdam of in de hoofdstad zelf? Wij hebben een handig overzicht gemaakt van privésauna’s in Amsterdam en omgeving. Doe er je voordeel mee en zie in dit artikel alle keuze mogelijkheden op een rij.

Privé sauna Amsterdam en omgeving

Zin om een paar uur of een dag te ontspannen in alle privacy? Als je kiest voor een privésauna dan heb je altijd alle spa- en wellness faciliteiten voor jezelf. Wij zochten uit welke privésauna’s er allemaal in Amsterdam en omgeving te vinden zijn zodat jij in een overzicht kan kijken welke privésauna het beste bij je past.

Er is maar één locatie in Amsterdam waar je een sauna ook privé kan huren, dat is Soak Urban Wellness. De andere privésauna’s die wij hebben gevonden bevinden zich allemaal in de omgeving van Amsterdam, in plaatsen zoals: Badhoevendorp, Diemen, Zaandam en Amstelveen.

♥ Bekijk hier alle sauna in Amsterdam tips.
♥ Check ook de beste privésauna’s in Noord-Holland.
♥ Ook leuk, verwen jezelf en ga shoppen bij deze beauty winkels in Amsterdam.
♥ Ontdek deze mooie beautysalon in Amsterdam en deze kapper in Amsterdam.
♥ Verwen jezelf met een overnachting, slaap in wellness hotelkamers in Amsterdam.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor de Wellness Spots Nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest & YouTube.

Privé sauna in Amsterdam Zuidoost

Ontspannen bij Soak Urban Wellness in Amsterdam Zuidoost

Soak Urban Wellness is een bijzondere wellness locatie in Amsterdam Zuidoost. Het is een pop-up wellness locatie gebouwd in een opeenstapeling van zeecontainers.Bij Soak Urban Wellness kan je een moment voor jezelf inplannen om te ontsnappen aan de drukte van alle dag en even te genieten van jouw me-time moment. Bij deze privé sauna in Amsterdam heb je uiteenlopende wellness mogelijkheden.

♥ Bekijk hier onze complete reportage over Soak Urban Wellness in Amsterdam

Sauna Amsterdam tips

Privésauna in Amsterdam en omgeving, Personal Spa Diemen 

Reis naar Diemen, onder de rook van Amsterdam om in een privésauna met vakantiesferen te ontspannen. The Personal Spa in Diemen is een van de beste privésauna’s in Noord-Holland. Of je nou een fan bent van Zuid-Europa, Japan, Amerika of graag naar Azië reist. Bij deze privésauna in Amsterdam en omgeving kan je kiezen welke privésauna thema het beste bij je past.

♥ Bekijk de beschikbaarheid bij The Méditerranée Style in Diemen.
♥ Bekijk ook de locaties, The American Style – The Japanese Styleen/of de The Asian Style.

Japanse Wellness Nederland

Relaxen in Badhoevedorp bij Spa Mystic of bij Wellness Escapez

Kies voor een Wellness Escapez en waan je even aan de Egeïsche Zee op het Griekse eiland Santorini, reis naar het Midden Oosten en ontspan in Dubai sferen of ‘escape naar Bali’ en waan je op een tropisch eiland. In het Noord-Hollandse Badhoevedorp kies jij in welke van de drie privé sauna’s jij wilt ontspannen bij Wellness Escapez.

Ben je dol op Oosterse sferen? Dan is de privésauna van Spa Mystic in Badhoevedorp ook een aanrader. Deze privésauna heeft zelfs een verwarmd binnenzwembad met een temperatuur van ongeveer 34°C.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid bij Spa Mystic in Badhoevedorp..
Bekijk prijzen en beschikbaarheid bij Dubai privé sauna, de Bali privésauna of de Santorini privé sauna.

Prive sauna Amsterdam en omgeving

Welke privé sauna in Amsterdam en omgeving zou jij wel naar toe willen?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons