Spa & Sauna

Ontspannen in Amsterdam Zuidoost bij Soak Urban Wellness

29 mei 2023
Privé sauna in Amsterdam Zuidoost

Ben jij op zoek naar een privé sauna in Amsterdam Zuidoost? Ontspan bij Soak Urban Wellness en laat je verrassen door alle wellness mogelijkheden.

 

Privé sauna in Amsterdam Zuidoost

 

Er zijn heerlijke plekken om te ontspannen in Amsterdam, een daarvan is Soak Urban Wellness! Een pop-up wellness locatie gebouwd in een opeenstapeling van zeecontainers. De komende jaren kan je naar een privé sauna in Amsterdam Zuidoost die makkelijk te bereiken is (ook met de auto en pluspunt gratis parkeren) en direct naast de Ikea is gelegen.

 

Bestel een cappuccino met havermelk of neem een wellness drankje en laat je verrassen door wat eigenaresse Dagmar van A tot Z heeft bedacht en uitgewerkt. Zij was op zoek naar een plek waar je een paar uur kan ontspannen in een privé wellness in Amsterdam. Ze vond niet wat ze zocht dus creëerde ze zelf een heel tof concept en een oase van rust in een stad.

 

Bij Soak Urban Wellness kan je een moment voor jezelf inplannen om te ontsnappen aan de drukte van alle dag en even te genieten van jouw me-time moment. Bij deze privé sauna in Amsterdam heb je uiteenlopende wellness mogelijkheden. Wat dacht je van;

 

  • Privé wellness voor jezelf en een vriendin of partner;
  • Verwen jezelf met een massage of een van de arrangementen;
  • Je spieren opwarmen en tot rust komen in een van de infraroodsauna’s;
  • Ontspannen in een massagestoel tijdens een 20 minuten durende massage;
  • Genieten van een wellness drankje of detox shot aan de wellness bar of op het terras.

 

 

*Onderstaande foto is de omkleedruimte bij het arrangement Private Wellness Studio. 
**Bekijk deze goedkope parkeerplekken in Amsterdam via Mobypark!

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Privé sauna in Amsterdam Zuidoost

 

Soak Urban Wellness Amsterdam

 

Privé wellness in Amsterdam

 

Wil je samen met een vriendin of met je partner een paar uur ontspannen bij een privé sauna in Amsterdam Zuidoost, dan is Soak Urban Wellness een goede keuze. Zodra je de trap oploopt en de zeecontainer instapt ruik je de geur van ontspanning.

 

Bestel een lekker drankje aan de wellness bar en neem een kijkje in de wellness winkel terwijl je wacht. Ontdek Nederlandse producten zoals DIY Soap (te vinden in de van Woustraat in Amsterdam), de mooie cadeaulijn van WOO, Worlds of Opportunities en de zelf gemaakt zepen van Dagmar.

 

Als de tijd daar is neemt Dagmar je mee naar beneden waar de privé wellness zich bevind. Aan de linkerkant van de gang bevind zich een tanning cabine en drie infraroodsauna’s, elk in een afgesloten ruimte. Aan de rechterkant van de gang is een ruimte waar je je kan omkleden, opfrissen onder de douche en kluisjes waar je je spullen in kan bewaren. De laatste deur rechts, die ook op slot kan, leid je naar de privé sauna in Amsterdam.

 

Hier kan je samen genieten van diverse wellness faciliteiten voor jezelf. Neem eerst een voetenbad en stap daarna in de Finse sauna die je zelf kan opgieten. Fris je op onder de douche of koel buiten op de afgesloten patio af. Geniet in de Turkse stoomcabine en neem daarna een masker en ga even liggen op het relaxbed. Tijdens je 2 uur durende bezoek aan de privé sauna in Amsterdam Zuidoost kan je meerdere sauna rondes doen.

 

Je kan je privé wellness ervaring ook uitbreiden met extra wellness mogelijkheden zoals een massage, een infrarood sauna bezoek in je eigen privé kamer, een massagestoel behandeling in een Zero Gravity massagestoel van 20 minuten waarbij je kan kiezen uit 7 verschillende massagestanden.

 

Privé wellness in Amsterdam

 

Privé wellness in Amsterdam

Meer wellness tips in Amsterdam

 

Ben je op zoek naar meer wellness tips in Amsterdam? Bekijk dan ook de onderstaande artikelen voor een moment voor jezelf in de hoofdstad.

 

  1. Ontdek Delight Yoga in Amsterdam.
  2. Ontspan in de spa van het Corendon hotel en blijf er slapen.
  3. Verwen jezelf van top tot teen bij de Blowdry Brow Bar in Amsterdam.
  4. Geniet van een me-time moment bij Urban Beauty Boutique aan de Ceintuurbaan in Amsterdam.

 

*Bekijk deze goedkope parkeerplekken in Amsterdam via Mobypark!

 

MJ Beautysalon Amsterdam

 

Heb jij al zin om naar deze privésauna in Amsterdam Zuid-Oost te gaan
of een van de andere wellness tips in Amsterdam te ontdekken?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots