Privé sauna voor meerdere personen

Met meer personen naar privé sauna en overnachten? Dat kan hier!

Wil jij een paar uur of een nacht weg met je eigen gezelschap om te genieten van sauna en wellness faciliteiten? Kies dan voor een privé sauna voor meerdere personen en overnachten. Zo kan je met zijn allen ongestoord genieten!

Privé sauna voor meerdere personen en overnachten

Wil jij niet naakt naar een sauna of heb je er geen behoefte aan om met onbekende mensen te ontspannen in een sauna? Geen probleem, kies dan gewoon voor een privé sauna voor meerdere personen. Er zijn een aantal privé sauna’s in Nederland waar je ook met meer dan 2 personen kan genieten van sauna en wellness faciliteiten. Soms zijn er zelfs mogelijkheden om met 6 personen of 8 personen een luxe privé sauna te huren voor een aantal uur.

En wil je graag ongestoord genieten in een privé sauna voor meerdere personen en ook blijven overnachten? Op de onderstaande locaties kan je met 4 personen overnachten. Om jou de zoektocht te besparen hebben wij de locaties van privé sauna’s die mogelijkheden bieden voor meerdere personen met overnachting in een privé sauna voor je op een rij gezet. Makkelijker kunnen wij het niet maken.

Let op, pas weer mogelijk als corona maatregelen worden versoepeld!
Zelf op zoek? Klik via deze link op ‘Faciliteiten’ en selecteer in het dropdown menu, ‘meerdere personen t/m 4 gasten‘. 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Privé sauna voor 4 personen, slapen mogelijk – Dreumel 

In het Gelderse Dreumel is een prachtige privé sauna waar je met meerdere personen kan genieten van de wellness faciliteiten. Je kan gebruik maken van de luxe privé sauna met maximaal 4 personen en overnachten kan ook met maximaal 4 personen in de slaapsuite op de eerste verdieping. Wil je je kinderen kennis laten maken met wellness faciliteiten? Ook dat is mogelijk!

Deze luxe privé sauna is gelegen in het Land van Maas & Waal, in de omgeving van Den Bosch en Tiel. Privé sauna Bed & Wellness Maas & Waal heeft een heerlijk groot spabad met aangrenzend een bubbelbad. Na je Finse sauna bezoek kan je uitrusten in het loungegedeelte met een relaxsofa bij de openhaard. Op de eerste etage is een slaapsuite.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid bij Bed & Wellness Maas & Waal.

Privé sauna met spabad

Private Wellness – Thermen Mi Casa – Culemborg 

Private Wellness – Thermen Mi Casa is een luxe privé sauna in Culemborg in Gelderland. Culemborg ligt in de mooie regio de Betuwe, tussen Utrecht en Den Bosch. Binnen vind je alle luxe wellness faciliteiten en buiten is er een ommuurde binnentuin met ligbedden. Je kan met maximaal 4 extra personen, dus 6 personen in totaal gebruik van de wellness faciliteiten. Overnachten is mogelijk voor maximaal 4 personen.

Deze luxe privé sauna is in 2021 compleet vernieuwd. Er is een groot binnen zwembad met sterrenplafond. Er is een Finse sauna met lichttherapie en een inloop regendouche. Relaxen kan binnen in de loungeruimte bij het tweepersoonsbed of op de grote ligbank. Buiten kan je ontspannen op het terras van de ommuurde patio op de ligbedden. Voor zonliefhebbers, als de zon er is, heb je ook de hele dag zon. Ook leuk, op aanvraag is een massage op locatie ook mogelijk.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid bij Thermen Mi Casa in Culemborg.

Prive sauna meer personen

Met wie zou jij naar een privé sauna willen waar je met
meerdere personen kan overnachten?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons