Privé sauna, Spa & Sauna

Lekker buiten bubbelen kan in deze privé sauna’s!

23 augustus 2021
Privé sauna met jacuzzi buiten - Brabant

Heerlijk, lekker ontspannen en buiten bubbelen in een privé sauna met een jacuzzi buiten. Je lichaam lekker warm onder water en ondertussen genieten van het buiten zijn en de frisse lucht.

 

Wist je dat de naam jacuzzi eigenlijk een merknaam is en dat er heel veel soorten bubbelbaden zijn? Wij leggen je graag uit wat het verschil is tussen een Jacuzzi, een hottub, een whirlpool en een spabad.

 

Privé sauna met een jacuzzi buiten

 

In de herfst en de winter kruipen wij graag in een warme sauna. Het liefst een privé sauna met een mooi uitzicht zodat je kan genieten van het uitzicht terwijl je spieren opwarmen.

 

Maar weet je dat een bubbelbad het hele jaar door fijn is? In de lente en de zomer is het heerlijk om urenlang te badderen in de buitenlucht met een zonnetje op je gezicht. En in de herfst en winter is er niets fijner dan zo snel mogelijk door de kou naar je warme bad rennen en te bubbelen tot dat je rozig in slaap kan vallen. Ontspannen in de frisse lucht en genieten van het uitzicht kan in deze privé sauna’s met een jacuzzi buiten.

 

*Handig! Vink op deze website bij faciliteiten jacuzzi/whirlpool aan en je ziet alle privé sauna’s met bubbelbad locaties in één keer!

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Wellness Spots en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en YouTube.

 

Spa ‘Parel in ‘t Groen – De Hooiberg.

 

Privé sauna met een jacuzzi buiten

 

Buiten baden in Brabant, kies een van 6 privésauna Parela

 

Het is al lange tijd een van onze favoriete privé sauna’s in Nederland, Spa Parel in ‘t Groen in het Brabantse Moergestel. De eigenaren weten precies wat mensen willen en weten zelfs de doorgewinterde wellness liefhebbers te verrassen met een bijzonder mooi wellness aanbod. Inmiddels zijn er 6 hele mooie luxe privé sauna’s in Brabant waar je ultiem kan ontspannen.

 

Alle 6 Spa Parel in ‘t Groen locaties hebben een bubbelbad buiten. En wij kunnen je vertellen, dat zijn niet zomaar bubbelbaden. Het aanbod aan bubbelbaden is enorm maar wij garanderen je dat je bij de 6 Spa Parels gaat badderen in de allerbeste bubbelbaden die er zijn.

 

Alle luxe privé sauna’s zijn voor maximaal 2 personen, maar de bubbelbaden zijn veel groter. Dat betekent dat je alle ruimte hebt en zelfs met je partner regelmatig kan switchen van plek in het bubbelbad. Er zijn verschillende zit- en relax ligplekken in het bad gecreëerd, zodat jij precies kan kiezen welke plekje op dat moment het beste is om je lichaam te stimuleren met de water jetstream. Het bubbelbad staat gemiddeld op een temperatuur van 38°C. In de winter worden de bubbelbaden op krachtstroom aangesloten, zodat het buitenbad langer warm blijft.

 

In combinatie met het spa verblijf kan je ook een massage, hammam behandeling of floating sessie reserveren in de wellness boerderij op loopafstand. Bekijk hier de wellness arrangementen van Spa Parel, een Luxury Private Wellness in Moergestel, Brabant.

 

Wil je middenin het bos in een jacuzzi stappen of kies je voor uitzicht op het weiland vanuit de jacuzzi? Wat ons betreft bekijk je alle onderstaande locaties en maak je dan snel een keuze want dit zijn een paar van de meest populaire privé sauna’s met een jacuzzi buiten.

 

  1. Spa ‘Parel in ‘t Groen’ – Het Veld.
  2. Spa ‘Parel in ‘t Groen’ – Het Boshuis.
  3. Spa ‘Parel in ‘t Groen’ – De Hooiberg.
  4. Bed & Wellness ‘Parel in ‘t Groen’ Loft 1.
  5. Bed & Wellness ‘Parel in ‘t Groen’ Loft 3.
  6. Bed & Wellness ‘Parel in ‘t Groen’ – De Suite.

 

Prive sauna met jacuzzi buiten

 

Buiten badderen in de Sallandse natuur

 

Wij verklappen maar al te graag deze ‘Secret Wellness’ in Holten. Het enige wat jij hoeft te doen is beslissen of je voor de privé sauna ‘Boszicht’ of ‘De Droomtuin’ kiest. In beide gevallen kies je voor een ontspanningsmoment in het mooie Salland en staat er een heerlijke ruime jacuzzi buiten in de tuin op je te wachten.

 

  1. Secret Wellness – Boszicht.
  2. Secret Wellness – De Droomtuin.

 

Privé sauna met Jacuzzi buiten

Overdekt bubbelen in landelijk gelegen Gaanderen

 

Reis naar het landelijk gelegen Gaanderen in de provincie Gelderland en verwen jezelf met een bezoek aan Bed & Wellness The Ranch. Of het nou warm weer is of niet, het zwembad buiten in de wellness tuin is verwarmd dus daar kan je altijd in pootje baden.

 

Regent het dan kan je ongestoord buiten bubbelen in de overdekte jacuzzi of opwarmen in de Finse barrelsauna. En denk je bij het zien van de foto’s al, daar wil ik langer blijven? Geen probleem! Bekijk de agenda of overnachten ook beschikbaar is op de gewenste data.

 

↓ Bekijk snel alle foto’s van Bed & Wellness The Ranch

 

Bed & Wellness The Ranch

 

Heerlijke buiten jacuzzi met massagejets in Noord-Holland

 

Zie jij jezelf al bubbelen in deze buiten jacuzzi met krachtige massagejets? Privé Wellness Wogmeer ligt in Hensbroek, tussen Hoorn en Heerhugowaard. Zoals je op de foto kan zien staat het bubbelbad er beschut bij, zo kan je ook als het waait toch lekker warm buiten ontspannen en genieten van het uitzicht.

 

Bekijk zeker ook even de rest van de foto’s, want er staat ook nog een sauna barrel buiten. En wil je hier langer genieten, bekijk dan de agenda want er zijn ook mogelijkheden om te overnachten.

 

↓ Bekijk snel alle foto’s van Privé Wellness Wogmeer.

 

Privesauna met buiten jacuzzi

 

Ontspannen in privé sauna met jacuzzi buiten in Limburg

 

Bij Spa Suprême in het Limburgse Oirsbeek kom je tijd tekort! Een fantastische plek om deze zomer volop te genieten. Er staat een Amerikaanse jacuzzi van het merk Hot Spring op je te wachten om in te bubbelen.

 

Bij zomers weer kan je lekker zwemmen in het onverwarmde buitenzwembad. En als de temperaturen niet zo warm zijn dan kan je na je sauna bezoek het buiten zwembad als dompelbad gebruiken.

 

↓ Kijk snel welke data nog vrij zijn van Spa Suprême.

 

Beste Privé Sauna's in Limburg

 

In welke luxe privé sauna met bubbelbad buiten zie jij jezelf al zitten?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

Goede Voornemens 2020Goede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots