Privé sauna, Spa & Sauna

Lekker buiten bubbelen kan in deze privé sauna’s!

23 april 2021
Privé sauna met jacuzzi buiten - Brabant

Heerlijk, lekker ontspannen en buiten bubbelen in een privé sauna met een jacuzzi buiten. Je lichaam lekker warm onder water en ondertussen genieten van het buiten zijn en de frisse lucht.

 

Privé sauna met een jacuzzi buiten

 

In de herfst en de winter kruipen wij graag in een warme sauna. Het liefst een privé sauna met een mooi uitzicht zodat je kan genieten van het uitzicht terwijl je spieren opwarmen. Maar nu het volop lente is en de zomer in aantocht is springen wij het liefst in een warm bubbelbad dat buiten staat. Ontspannen in de frisse lucht en genieten van het uitzicht kan in deze privé sauna’s met een jacuzzi buiten.

 

*Vink bij faciliteiten jacuzzi/whirlpool aan en je ziet alle locaties in één keer!

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Wellness Spots en volg ons via Facebook – Instagram en Pinterest.

 

Buiten bubbelen in het Noord-Brabantse Oeffelt

 

Je hoeft alleen maar naar de foto te kijken en wat ons betreft is de keuze snel gemaakt. Deze privé sauna heeft een jacuzzi buiten in de tuin staan van waaruit je een mooi uitzicht hebt. Je kan hier uren blijven en zelfs overnachten zodat je alle tijd hebt om ook de rest van de wellness faciliteiten te ontdekken.

 

*Ontdek snel de beschikbaarheid van privé sauna De Heide

 

Sauna met jacuzzi buiten - Oeffelt

 

Buiten badderen in een van 3 privé sauna’s van Spa Parel in ‘t Groen

 

Het is al lange tijd een van onze favoriete privé sauna’s in Nederland, Spa Parel in ‘t Groen in het Brabantse Moergestel. De eigenaren weten precies wat mensen willen en hebben inmiddels 3 hele mooie privé sauna’s in Brabant waar je ultiem kan ontspannen. Wil je middenin het bos in een jacuzzi stappen of kies je voor uitzicht op het weiland vanuit de jacuzzi? Wat ons betreft bekijk je alle locaties en maak je dan snel een keuze want dit zijn een paar van de meest populaire privé sauna’s. De onderstaande foto is van Spa Parel in ‘t Groen, Het Boshuis.

 

  1. Spa ‘Parel in ‘t Groen – Het Veld.
  2. Spa ‘Parel in ‘t Groen – Het Boshuis.
  3. Spa ‘Parel in ‘t Groen – De Hooiberg.

 

Privé sauna met jacuzzi buiten - Brabant

 

Buiten baden in de Sallandse natuur

 

Wij verklappen maar al te graag deze ‘Secret Wellness’ in Holten. Het enige wat jij hoeft te doen is beslissen of je voor de privé sauna ‘Boszicht’ of ‘De Droomtuin’ kiest. In beide gevallen kies je voor een ontspanningsmoment in het mooie Salland en staat er een heerlijke ruime jacuzzi buiten in de tuin op je te wachten.

 

  1. Secret Wellness – Boszicht.
  2. Secret Wellness – De Droomtuin.

 

Privé sauna met Jacuzzi buiten

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

Goede Voornemens 2020Goede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots