Privé sauna met jacuzzi buiten - Brabant

Lekker buiten bubbelen kan in deze privé sauna’s!

Heerlijk, lekker ontspannen en buiten bubbelen in een privé sauna met een jacuzzi buiten. Je lichaam lekker warm onder water en ondertussen genieten van het buiten zijn en de frisse lucht.

Wist je dat de naam jacuzzi eigenlijk een merknaam is en dat er heel veel soorten bubbelbaden zijn? Wij leggen je graag uit wat het verschil is tussen een Jacuzzi, een hottub, een whirlpool en een spabad.

Privé sauna met een jacuzzi buiten

In de herfst en de winter kruipen wij graag in een warme sauna. Het liefst een privé sauna met een mooi uitzicht zodat je kan genieten van het uitzicht terwijl je spieren opwarmen.

Maar weet je dat een bubbelbad het hele jaar door fijn is? In de lente en de zomer is het heerlijk om urenlang te badderen in de buitenlucht met een zonnetje op je gezicht. En in de herfst en winter is er niets fijner dan zo snel mogelijk door de kou naar je warme bad rennen en te bubbelen tot dat je rozig in slaap kan vallen. Ontspannen in de frisse lucht en genieten van het uitzicht kan in deze privé sauna’s met een jacuzzi buiten.

Handig! Vink op de website bij faciliteiten jacuzzi/whirlpool aan en je ziet alle privé sauna’s met bubbelbad locaties in één keer!

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Wellness Spots en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en YouTube.

Spa ‘Parel in ‘t Groen – De Hooiberg.

Privé sauna met een jacuzzi buiten

Buiten baden in Brabant, kies een van 6 privésauna Parels

Het is al lange tijd een van onze favoriete privé sauna’s in Nederland, Spa Parel in ’t Groen in het Brabantse Moergestel. De eigenaren weten precies wat mensen willen en weten zelfs de doorgewinterde wellness liefhebbers te verrassen met een bijzonder mooi wellness aanbod. Inmiddels zijn er 6 hele mooie luxe privé sauna’s in Brabant waar je ultiem kan ontspannen.

Alle 6 Spa Parel in ’t Groen locaties hebben een bubbelbad buiten. En wij kunnen je vertellen, dat zijn niet zomaar bubbelbaden. Het aanbod aan bubbelbaden is enorm maar wij garanderen je dat je bij de 6 Spa Parels gaat badderen in de allerbeste bubbelbaden die er zijn.

Alle luxe privé sauna’s zijn voor maximaal 2 personen, maar de bubbelbaden zijn veel groter. Dat betekent dat je alle ruimte hebt en zelfs met je partner regelmatig kan switchen van plek in het bubbelbad. Er zijn verschillende zit- en relax ligplekken in het bad gecreëerd, zodat jij precies kan kiezen welke plekje op dat moment het beste is om je lichaam te stimuleren met de water jetstream. Het bubbelbad staat gemiddeld op een temperatuur van 38°C. In de winter worden de bubbelbaden op krachtstroom aangesloten, zodat het buitenbad langer warm blijft.

In combinatie met het spa verblijf kan je ook een massage, hammam behandeling of floating sessie reserveren in de wellness boerderij op loopafstand. Bekijk hier de wellness arrangementen van Spa Parel, een Luxury Private Wellness in Moergestel, Brabant.

Wil je middenin het bos in een jacuzzi stappen of kies je voor uitzicht op het weiland vanuit de jacuzzi? Wat ons betreft bekijk je alle onderstaande locaties en maak je dan snel een keuze want dit zijn een paar van de meest populaire privé sauna’s met een jacuzzi buiten.

  1. Spa ‘Parel in ‘t Groen’ – Het Veld.
  2. Spa ‘Parel in ‘t Groen’ – Het Boshuis.
  3. Spa ‘Parel in ‘t Groen’ – De Hooiberg.
  4. Bed & Wellness ‘Parel in ‘t Groen’ Loft 1.
  5. Bed & Wellness ‘Parel in ‘t Groen’ Loft 3.
  6. Bed & Wellness ‘Parel in ‘t Groen’ – De Suite.
Prive sauna met jacuzzi buiten

Buiten badderen in de Sallandse natuur in Holten

Wij verklappen maar al te graag deze ‘Secret Wellness’ in Holten. Het enige wat jij hoeft te doen is beslissen of je voor de privé sauna ‘Boszicht’ of ‘De Droomtuin’ kiest. In beide gevallen kies je voor een ontspanningsmoment in het mooie Salland en staat er een heerlijke ruime jacuzzi buiten in de tuin op je te wachten.

  1. Secret Wellness – Boszicht;
  2. Secret Wellness – De Droomtuin.
Privé sauna met Jacuzzi buiten

Buiten badderen in de buurt van Breda bij Outdoor Wellness

Outdoor Wellness, daar houden wij van! Wil jij in de buurt van Breda even lekker een paar uur ontspannen? Bekijk dan deze nieuwe privé sauna eens die in maart 2022 aan het aanbod is toegevoegd.

Bij Outdoor Wellness in de buurt van Breda heb je je eigen huisje dat gevuld is met allerlei wellness faciliteiten. Binnenin het huisje is er een infraroodsauna en een Finse sauna. Afkoelen kan onder de regendouche. Nagenieten kan op de bank binnen of buiten op de ligbedden. Wegdommelen kan in het ei dat op de veranda hangt en bubbelen doe je lekker buiten in de afgeschermde tuin.

♥ Ontdek hier alle privé spa’s in Brabant;
♥ Bekijk hier de beschikbaarheid bij Outdoor Wellness.

Nieuwe privé sauna Brabant

In welke luxe privé sauna met bubbelbad buiten zie jij jezelf al zitten?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons