Privé sauna

Naar een privé sauna met kinderen, dat kan bij deze 7 locaties!

29 september 2023
Privé sauna met kinderen toegestaan

Wil jij een dagje ontspannen met het hele gezin? Ben je zelf een sauna liefhebber en wil je je kinderen ook graag kennis laten maken met een sauna en wat wellness is? Ga eens naar een privé sauna met kinderen en laat ze kennis maken met de mogelijkheden.

 

Naar een privé sauna met kinderen, dat kan op 7 locaties!

 

Leer je kinderen kennis maken met wellness in een privé omgeving, dat kan bij een privé sauna waar kinderen ook zijn toegestaan. In dit artikel hebben wij een overzicht gemaakt van privé sauna’s waar je met kinderen naar toe kan.

 

Een aantal van de genoemde privésauna’s kan je reserveren via Privesauna.nl. het platform voor privésauna’s in Nederland. Via de zoekpagina op de website kan je ‘faciliteiten’ selecteren, en dan onder het kopje ‘groepsgrootte’, ‘kinderen toegestaan’ aanvinken. Je ziet dan zelf ook een complete selectie van alle privé sauna’s waar je met kinderen naar toe kan.

 

Hou oud moet je zijn voor een privé sauna? In principe moet iedere gast minimaal 18 jaar of ouder zijn. Dit geldt als je zelf een privésauna wilt reserveren. Ben je jonger dan 18 jaar en onderdeel van een gezin of familie, dan kan er een uitzondering worden gemaakt. Ja, in principe dient iedereen 18 jaar of ouder te zijn. Voor kinderen uit een eigen gezin kan een uitzondering worden gemaakt. Zo zijn er dus privé sauna’s die je met kinderen kan bezoeken.

 

  1. Kinderen moeten zindelijk zijn, anders gebruik van zwemluier gewenst;
  2. De kinderen meenemen naar een privésauna is altijd op basis van eigen verantwoording;
  3. Voor kinderen gelden de standaard hygiëne regels, eerst douchen en geen olie in bad etc.

 

🛁Ontdek hier meer tips voor naar de sauna met kinderen.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

wellnessvakantie met kinderen in Portugal

 

Een van de beste privé sauna’s voor gezinnen – Sint Oedenrode

 

Wil jij samen met het hele gezin ontspannen? Dan is Privé Spa LaSenza – Exotica in het Brabantse Sint Oedenrode een goede plek voor een familie wellness moment. Kinderen tot en met 3 jaar kunnen gratis mee als gasten en voor kinderen tot 12 jaar geldt er een gereduceerd tarief. Voor kinderen ouder dan 12 jaar geldt het normale tarief voor volwassenen. Bekijk ook zeker even de extra wellness momenten die je hier kan bijboeken. Zo kan je bijvoorbeeld een ‘Happy Birthday’ kinder arrangement reserveren.

 

Het verwarmde binnen zwembad springt er natuurlijk gelijk uit op de foto! Daarnaast kan je met het hele gezin bubbelen in de jetstream whirlpool. Wil je je kinderen kennis laten maken met een sauna? Dan kan je ze meenemen in de Finse sauna. Ook is er een hamam stoomcabine aanwezig voor een ontspan moment.

 

↓ Bekijk de beschikbaarheid bij Privé Spa LaSenza – Exotica.

 

Beste privé sauna's in Brabant

 

Privé sauna voor 4 personen, slapen mogelijk – Dreumel 

 

In het Gelderse Dreumel is een prachtige privé sauna waar je met meerdere personen kan genieten van de wellness faciliteiten. Je kan gebruik maken van de luxe privé sauna met maximaal 4 personen en overnachten kan ook met maximaal 4 personen in de slaapsuite op de eerste verdieping. Deze luxe privé sauna is gelegen in het Land van Maas & Waal, in de omgeving van Den Bosch en Tiel. Privé sauna Bed & Wellness Maas & Waal heeft een heerlijk groot spabad met aangrenzend een bubbelbad. Na je Finse sauna bezoek kan je uitrusten in het loungegedeelte met een relaxsofa bij de openhaard. Op de eerste etage is een slaapsuite.

 

Wil je je kinderen kennis laten maken met wellness faciliteiten? Ook dat is mogelijk! Als jij je kinderen mee wilt nemen naar deze privésauna dan kan je de kinderen bij boeken via de arrangementen. Kinderen tot en met een leeftijd van 4 jaar zijn kosteloos, voor kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 17 jaar geldt een gereduceerd tarief per kind. Voor de kinderen hangt er geen badjas, maar zijn er wel twee handdoeken aanwezig.

 

🛁 Bekijk prijzen en beschikbaarheid bij Bed & Wellness Maas & Waal.

 

Privé sauna voor meerdere personen

 

Bij Privésauna Zi Retreat in Eindhoven kan je met gezin ontspannen

 

Zo fijn, er is een nieuwe privésauna waar kinderen ook welkom zijn! Wil jij met het hele gezin een paar uur ontspannen en/of zelfs een wellness nachtje weg met elkaar? Dan is Zi Retreat in Eindhoven een aanrader. Ze hebben twee privésauna’s in Eindhoven met uitgebreide wellness faciliteiten.

 

Leer je kinderen kennis maken met wellness en sauna. Ze kunnen een Finse sauna ontdekken en de stoomcabine. Samen met je gezin bubbelen kan in de jetstream whirlpool voor 4 personen. Op de foto hieronder zie je Zi Retreat – Star VIP. Of je voor Zi Retreat Cosy VIP of Zi Retreat Star VIP kiest, bij beide privé sauna’s in Eindhoven kan je overnachten met maximaal 6 volwassenen.

 

↓ Bekijk beschikbaarheid voor Zi Retreat – Cosy VIP;
* Bekijk de beschikbaarheid bij Zi Retreat – Star VIP.

Beste Privé sauna in Eindhoven en omgeving

 

Een binnenzwembad bij Spa Suprême Asuka in Elsloo, Zuid-Limburg

 

Spa Suprême Asuka is compleet in Japanse stijl ingericht en het hoogtepunt van deze locatie is dat er een binnenzwembad is. Elsloo ligt vlakbij Geleen en Beek. Ben je niet zo goed ter been? Dan is het goed om te weten dat je hier wel kan zwemmen maar niet kan loungen binnen, de loungeruimte bevind zich namelijk op de tweede verdieping.

 

Bij deze privé sauna in Limburg is het mogelijk om voor maximaal 6 volwassenen (18+) of kinderen uit het eigen gezin te reserveren, zie hiervoor de informatie bij de arrangementen tijdens het boekingsproces.

 

↓ Bekijk prijzen en beschikbaarheid bij Spa Suprême Asuka in Elsloo.

 

Privé sauna Limburg met zwembad binnen

 

LaVida Privé sauna in Schiedam 

 

Privespa LaVida in Schiedam is net als privé sauna Diamond Wellness in Dordrecht een van de meest geboekte en beste privé sauna’s in Zuid-Holland. Je kan er volop genieten en ontspannen met wellness faciliteiten zoals een Hammam, Finse sauna, een bubbelbad, een stoomcabine en twee regendouches naast elkaar met stortemmer voor de liefhebber. Kom je uit de omgeving van Rotterdam dan is deze locatie ideaal want je zit zo in Schiedam.

 

Leuk om te weten is dat je in deze privé sauna in de omgeving van Rotterdam ook kan overnachten. De slaapkamer met toegang tot het terras is alleen beschikbaar als je ook kiest voor een overnachting. Ook kinderen zijn in deze privé sauna welkom, ideaal als je ze kennis wilt laten maken met deze vorm van ontspanning. Kinderen tot en met 3 jaar kunnen gratis mee als gasten en voor kinderen tot 12 jaar geldt er een gereduceerd tarief. Voor kinderen ouder dan 12 jaar geldt het normale tarief voor volwassenen.

 

↓  Reserveer direct bij Privé sauna LaVida in Schiedam.

 

Privé Sauna Schiedam

 

Privésauna Five Zenses in het Groene Hart

 

Menno’s passie voor alles dat met well-being te maken heeft bracht hem jaren geleden naar een sauna in de buurt waar hij als saunameester zijn gasten verwende met een complete sauna belevenis.

 

Inmiddels heeft Menno zijn eigen privésauna in zijn achtertuin gebouwd, in eerste instantie voor hemzelf en zijn gezin. Nu heeft zijn project een naam, privésauna Five Zenses in het Groene Hart is de plek waarbij hij wenst dat hij bij zijn gasten alle 5 de zintuigen kan prikkelen voor een compleet ontspannen wellness ervaring.

 

Nu biedt hij ook kinderwellness aan, zodat het hele gezin kan genieten van ontspanning. Zo wordt er bijvoorbeeld gestart met een sauna ronde, speciaal op kindertemperatuur.

 

↓ Ontdek hier meer over Five Zenses in het Groene Hart.
Lees hier onze complete reportage over deze privé sauna in het Groene Hart

 

Privé sauna met opgieting en massage workshop

 

Zou jij wel eens naar een privé sauna met kinderen willen?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots