Privé sauna, Spa & Sauna

Volop genieten in een privé sauna met zwembad binnen, 16 tips!

7 december 2023
Tips voor privé Sauna met zwembad binnen

Wil jij samen relaxen in een privé sauna met zwembad binnen? Er zijn een aantal locaties met een binnenzwembad en er zijn ook privé sauna’s met een zwembad buiten, die hebben wij in een apart artikel beschreven.

 

Tips voor privé sauna met zwembad binnen, 16 tips!

 

Wil je exclusieve tijd voor elkaar en samen genieten van wellness faciliteiten? Kies dan voor een aantal uur ontspannen in een luxe privé sauna met zwembad. Zo kan je in alle rust genieten van de spa faciliteiten die alleen toegankelijk zijn voor jullie. Er zijn een aantal top locaties in Nederland waarbij je een privé sauna met zwembad binnen kan reserveren. Hoe luxe is dat, een zwembad voor jezelf?

 

Kijk goed bij de omschrijvingen van deze luxe privé sauna’s met zwembad. Een aantal locaties hebben een buiten zwembad en een aantal privé sauna’s hebben een binnen zwembad. Het ene zwembad is verwarmd en het andere zwembad niet. Kies de locatie die jij het fijnste vind.

 

♥ Bekijk hier deze privé sauna’s met zwembad in Limburg;
♥ Ontdek
 hier onze tips voor privé sauna’s met een zwembad buiten;
♥ Liever zelf zoeken? Selecteer bij ‘faciliteiten: zwembad‘ en bekijk de resultaten.
♥ Bekijk ook al deze vakantiehuizen met binnenzwembad en sauna in Nederland

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

 

Private Sauna ’t Gooi in Laren.

 

Privé sauna met zwembad binnen in Noord-Holland

Baantjes trekken in privé sauna met zwembad van 12 x 7 meter in Laren

 

Ben jij dol op zwemmen? Dan is deze luxe privé sauna in Noord-Holland de place to be voor jou. Private Sauna ’t Gooi in Laren heeft het grootste binnen zwembad dat wordt aangeboden van alle locaties op de website. Deze privé sauna met binnen zwembad is verwarmd tot 30 °C graden en heeft een afmeting van 12 x 7 meter. Het zwembad heeft een diepte van 1.40 meter.

 

Extra bijzonder aan deze luxe privé sauna is dat het op het Landgoed Nardinclant in Laren ligt. Je kan er deze uitzending over kijken bij de KRO/NCRV. Wij raden je aan om te kiezen voor een verblijf van meer dan 2,5 uur want in totaal is er 400 m2 waar je van kan genieten. En wil je jezelf extra verwennen? Dan is het ook nog mogelijk om een massage van een uur erbij te reserveren. Selecteer je dag en tijd en klik op extra’s om de massage erbij te reserveren.

 

↓ Bekijk de mogelijkheden bij Private Sauna ’t Gooi in Laren.

 

Privé sauna met massage in Noord - Holland

Crystal spa & wellness Helmond & Spa Novum in Eindhoven met verwarmd binnenzwembad

 

Ben jij op zoek naar een privé sauna met binnenzwembad in Brabant? Dan zijn de Crystal spa & wellness in Helmond · SPA 1 & Spa 2 een aanrader. In beide privésauna’s vind je dezelfde wellness faciliteiten zoals een verwarmd privé zwembad, een jetstream whirlpool, een stoomcabine en een Finse sauna. Alleen de uitstraling is anders.

 

Leuk om te weten is dat de eigenaren van Crystal spa & wellness in Helmond ook nog twee privésauna’s in Eindhoven runnen met een binnenzwembad. Deze privésauna’s zijn te bekijken via deze links Spa Novum – Novum 1 en Spa Novum – Novum 2.

 

 

↓ Bekijk beschikbaarheid voor Crystal spa & wellness Helmond SPA 1;
🛁Bekijk beschikbaarheid voor Crystal spa & wellness Helmond SPA 2.

 

Privé sauna met binnenzwembad

 

Nieuwe privé sauna in Utrecht met binnenzwembad in Meerkerk

 

Ja, er is een nieuwe privé sauna met binnenzwembad in Utrecht! De foto’s van NG Privé Spa & wellness zijn niet zo duidelijk, maar alle spa- en wellness faciliteiten maken het goed. Hier kan je zweten in een Finse sauna en er is een 5-persoons jetstream whirlpool met massagejets.

 

Het spa hoogtepunt is natuurlijk het verwarmde binnenzwembad met een temperatuur van 30℃ graden. Deze privé sauna met zwembad binnen heeft een afmeting van 4 x 3 meter. Het privé zwembad is 1.20 meter diep en wordt gereinigd met een zoutwaterreinigingssysteem waardoor er geen chloor aan te pas komt.

 

↓ Bekijk de prijzen en beschikbaarheid bij NG Privé Spa & wellness.

 

Privé sauna in Utrecht met binnenzwembad in Meerkerk

 

Binnen zwemmen onder een sterrenhemel in Culemborg

 

Thermen Mi Casa in Culemborg is in 2021 compleet vernieuwd en dat moet je gaan ervaren. Kijk nou eens wat een zwembad! Gasten die er al zijn geweest noemen het ook wel “de parel in de Betuwe“. Deze privé sauna in Culemborg heeft een zwembad binnen met daarboven een sterrenplafond, dat wordt dus lekker op je rug zwemmen met je ogen open. Naast het binnenzwembad zijn er natuurlijk nog veel meer wellness faciliteiten om van te genieten.

 

Reserveer Thermen Mi Casa in Culemborg.

 

Privésauna met zwembad binnen, Privé Wellness Wellerlooi in Noord-Limburg

 

Privé Wellness Wellerlooi is de nieuwste privé sauna in Limburg met binnen zwembad dat is verwarmd tot zo’n 30°C graden! Qua wellness faciliteiten kan je gebruik maken van twee Finse sauna’s, er is een infrarood sauna, een ruime whirlpool, een afkoel stortemmer én een stoombad.

 

Je kan hier gratis voor de deur parkeren en handig om te weten, de diverse spa- en wellness faciliteiten bevinden zich zowel buiten als binnen. De whirlpool staat bijvoorbeeld buiten onder een afdak en de stortemmer hangt ook buiten.

 

♥ Bekijk de prijzen en beschikbaarheid bij Privé Wellness Wellerlooi.

 

Privé sauna met zwembad binnen

 

Spa Laguna in Veldhoven met binnenzwembad – Ocean of Tropea

 

Ben je op zoek naar een luxe privé sauna in Brabant met binnenzwembad? Dan is Spa Laguna in Veldhoven een aanrader. Ze hebben net twee nieuwe locaties geopend in een tropische sfeer.

 

Op de foto hieronder zie je Spa Laguna in Veldhoven ‘Ocean met zwembad’. Er is ook een Spa Laguna Tropea met zwembad. Leuk om te weten, in totaal biedt Spa Laguna vier privésauna’s in Brabant aan, je kan ook kiezen voor Spa Laguna Exclusive en Spa Laguna Deluxe, maar die hebben geen zwembad. Bekijk dus goed de spa- en wellness faciliteiten per privésauna zodat je weet wat je boekt.

 

↓ Bekijk de beschikbaarheid bij  Spa Laguna Ocean met zwembad en Spa Laguna Tropea met zwembad.
♥ Ontdek ook Spa Laguna Deluxe en
Spa Laguna Exclusive in Veldhoven.

 

Prive sauna met zwembad binnen Brabant

 

Kies uit één van de 3 privésauna’s met zwembad binnen in Den Haag 

 

In Den Haag weten ze het wel, daar zijn maar liefst drie privésauna’s met een zwembad binnen te vinden. In ons artikel met de beste privé sauna’s in Den Haag en omgeving zie je ze allemaal, maar hierbij alvast een short list. Op de foto hieronder zie je de Sparadise Spa – Marrakech.

 

🛁Check de prijzen en beschikbaarheid bij Privé Spa Oro in Den Haag.
🛁 Ontdek ook de andere locatie van Privé Spa Oro eigenaar, Privé Spa Sakura.
🛁 Bekijk prijzen en beschikbaarheid bij Sparadise Spa – Malediven en de Sparadise Spa – Marrakech.

 

Privesauna Den Haag

 

Privé sauna met groot zwembad binnen in Boxtel

 

Kijk nou! Eerst even lekker bubbelen en daarna lekker zwemmen in het zwembad waar je op uit kijkt. Een duik erin is geen goed idee want het is maar 1.45 meter diep maar je kan wel baantjes zwemmen in het binnenzwembad van 10 x 4 meter. In het zwembad zit een jetstream voor extra plezier. Wil je langer van alle wellness faciliteiten dan kan je bij de beschikbaarheid kijken of een overnachting ook mogelijk is.

 

Reserveer Bed Wellness in Boxtel en geniet van het zwembad.

 

Privé sauna met groot zwembad binnen

Bed & Wellness Malina · Deluxe met binnen zwembad – Lelystad

 

Jaa, er is nu ook eindelijk een privé sauna met zwembad binnen in de provincie Flevoland! Bed & Wellness Malina Deluxe is te vinden in Lelystad. Hier kan je zwemmen in het zwembad dat een temperatuur heeft van 29°C graden. Je kan zelfs al zwemmend je favoriete Netflix serie bekijken!

 

Verder staat er een driepersoons whirlpool met ontspannen massagejets. Is er een ruime Finse sauna en een stoomcabine. Leuk om te weten is dat je hier ook kan overnachten. Bekijk de data en arrangementen via de link hieronder.

 

↓ Bekijk en reserveer direct  Bed & Wellness Malina · Deluxe met binnen zwembad.
Leuke tip!
Privé Spa Malina in Lelystad en Privé Spa Angie in Almere zijn van dezelfde eigenaar. 

 

Privésauna met zwembad binnen

 

Privé Wellness De Veluwenaer in Ermelo met klein binnenzwembad

 

We hebben weer een topper van een nieuwe privé sauna erbij, Privé Wellness De Veluwenaer in Ermelo. Deze nieuwe privésauna in Gelderland scoort gelijk goed bij gasten van Privésauna.nl. De locatie is stijlvol ingericht en biedt zowel binnen als buiten spa faciliteiten en relaxruimtes aan.

 

Zo staat er in de afgeschermde wellnesstuin een overdekte jetstream whirlpool met krachtige masssagejets. In de privé spa is er een klein verwarmd zwembad, een Finse sauna met opgiet mogelijkheid en is er een stoomcabine aanwezig om even alle stoom af te blazen.

 

Leuk om te weten is dat je ook kan blijven overnachten in Ermelo. De slaapkamer die je op de foto ziet, die ruimte wordt dan speciaal voor je opgemaakt. Wij raden aan om met je eigen auto naar deze locatie te reizen, het is nog geen 5 minuten rijden vanaf de A28.

 

🛁 Bekijk prijzen en beschikbaarheid bij Privé Wellness De Veluwenaer in Ermelo.

 

Privé sauna met zwembad binnen

 

Een royaal binnen zwembad gevuld met zout water in Drachten

 

Er is net een nieuwe privé wellness geopend in de provincie Friesland. Daarbij is het gelijk een van de beste privé sauna’s in Friesland, want er zijn maar twee locaties die je privé kan huren in deze provincie. Privé Wellness Luxxora in Drachten is een van de grootste privésauna’s in Nederland, met een oppervlakte van 130 m2 was er genoeg ruimte voor de bouw van een binnenzwembad.

 

De lichten zijn gedimd boven dit royale zwembad dat compleet gevuld is met zout water. In dit zoutwaterzwembad kan je dan ook blijven drijven, wat een totaal gevoel van ontspanning geeft. Hou er rekening mee dat je niet met je hoofd onder water gaat, je niet de dag voor aankomst je lichaam gaat scheren en je geen wondjes hebt op je lichaam. Aan het einde van het zwembad staat een loungebed waar je kan relaxen voordat je de rest van de wellness faciliteiten gaat ontdekken.

 

↓ Bekijk de beschikbaarheid van Luxxora in Drachten

 

Beste privé sauna's in Friesland

Privé sauna met zwembad binnen in Limburg

 

Op het moment van schrijven (maart 2023) zijn er drie privé sauna’s met een binnenzwembad in Limburg. Alle drie de locaties zijn heel verschillend qua thema. Het is maar net waar jouw voorkeur naar uit gaat. Zo kan je kiezen uit:

 

 1. Pure Relax Wellness & Privé Spa in Eygelshoven;
 2. Of je waant je in de Ardennen bij Spa Suprême Ardenna of in Japan bij Spa Suprême Asuka, beide in Elsloo.

 

♥ Bekijk ze hier ook allebei, de 2 privé sauna’s met zwembad in Limburg.

 

Privé sauna met zwembad in Limburg 

Genieten in verwarmd binnen zwembad in Limburg

 

Pure Relax Wellness & Prive Spa wordt ook wel de parel van Zuid-Limburg genoemd. Deze privé sauna heeft een verwarmd binnenzwembad en is te vinden in het dorpje Eygelshoven. Het binnenzwembad staat centraal in deze privé sauna en daarnaast zijn er ook heerlijke andere wellness faciliteiten waar je volop van kan genieten.

 

Reserveer de Pure Relax Wellness & Privé Spa.

 

Genieten in verwarmd binnen zwembad in Limburg

Een binnenzwembad bij Spa Suprême Ardenna of Asuka in Elsloo, Zuid-Limburg

 

Spa Suprême Ardenna in het Limburgse dorpje Elsloo is de derde Spa Suprême locatie in Limburg. Alle drie de locaties bevinden zich op hetzelfde terrein in Elsloo. Uiteraard huur en reserveer je één van de drie locaties en geniet je er van volledige privacy. De tweede locatie is Spa Suprême Asuka, compleet in Japanse stijl en ook deze locatie heeft een binnen zwembad. De derde Spa Suprême locatie is; ‘Spa Suprême Amora‘, die privé wellness heeft geen binnenzwembad.

 

Alleen Spa Suprême Ardenna en Spa Suprême Asuka in het dorp Elsoo in Zuid-Limburg hebben een binnenzwembad. Elsloo ligt vlakbij Geleen en Beek. Ben je niet zo goed ter been? Dan is het goed om te weten dat je hier wel kan zwemmen maar niet kan loungen binnen, de loungeruimte bevind zich namelijk op de tweede verdieping, dit geldt voor beide locaties.

 

Ben jij dol op de groene Ardennen, zwemmen, afkoelen en/of zonnebaden in de tuin? Dan zit je goed bij  Spa Suprême Ardenna in Elsloo! Dit is een van de beste privé sauna’s in Limburg en dat komt onder andere door de hoeveelheid aan spa- en wellness faciliteiten die je hier kan vinden.

 

↓ Bekijk prijzen en beschikbaarheid bij Spa Suprême Ardenna in Elsloo.
↓ 2e foto hieronder is van Spa Suprême Asuka in Elsloo.

 

Privé sauna met binnenzwembad

 

Privé sauna Limburg met zwembad binnen

 

Ben jij wel eens in een privé sauna met zwembad binnen geweest?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Comments

 1. Bedia Tecim

  16 augustus 2023 at 02:20 Beantwoorden

  hi,

  wil graag overnachten en prive zwembad een van deze mooie kamers met jakuzi en zo, kan dat?

  1. Redactie Wellness Spots

   16 augustus 2023 at 06:18 Beantwoorden

   Beste Bedia, dat kan zeker! Je kan de privésauna met zwembad van je keuze selecteren en gelijk de beschikbaarheid bekijken en reserveren. Groeten Henriette

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots