Privé sauna, Spa & Sauna

Volop genieten in een privé sauna met zwembad binnen

2 juni 2021
Tips voor privé Sauna met zwembad binnen

Wil jij samen relaxen in een privé sauna met zwembad binnen? Er zijn een aantal locaties met een binnenzwembad en er zijn ook privé sauna’s met een zwembad buiten, die hebben wij in een apart artikel beschreven.

Tips voor privé Sauna met zwembad binnen

 

Wil je exclusieve tijd voor elkaar en samen genieten van wellness faciliteiten? Kies dan voor een aantal uur ontspannen in een luxe privé sauna met zwembad. Zo kan je in alle rust genieten van de spa faciliteiten die alleen toegankelijk zijn voor jullie. Er zijn een aantal top locaties in Nederland waarbij je een privé sauna met zwembad binnen kan reserveren. Hoe luxe is dat, een zwembad voor jezelf?

 

Kijk goed bij de omschrijvingen van deze luxe privé sauna’s met zwembad. Een aantal locaties hebben een buiten zwembad en een aantal privé sauna’s hebben een binnen zwembad. Het ene zwembad is verwarmd en het andere zwembad niet. Kies de locatie die jij het fijnste vind.

 

*Bekijk hier onze tips voor privé sauna’s met een zwembad buiten.
**Liever zelf zoeken? Selecteer bij ‘faciliteiten: zwembad‘ en bekijk de resultaten. 

 

Check snel deze tropische locatie in Stolwijk!

 

Beste prive sauna Nederland

Nieuw, privé sauna met binnenzwembad – Amstelveen

 

Ben je al vaker in een privé sauna geweest en wil je eens naar een nieuwe locatie? Klik dan snel op de link en bekijk alle foto’s van de mooie Mamounia privé sauna in Amstelveen. Het is alsof je een Arabisch sprookje instapt. Er zijn twee identieke privé sauna’s met een zwembad binnen dus bekijk zeker even allebei de locaties om te zien welke beschikbaar is op jouw gewenste tijd. Het verwarmde zwembad heeft een temperatuur van 31°C en ligt op de benedenverdieping.

 

Reserveer de Mamounia privé sauna in Amstelveen.
Niet beschikbaar? Bekijk deze identieke locatie voor beschikbaarheid

 

Privé sauna met binnenzwembad - Amstelveen

Ontspan in deze privé spa met zwembad binnen in Den Haag

 

Ben je op zoek naar een privé sauna in Den Haag met een binnen zwembad? Dan moet je naar Palm Beach Privé Spa. Deze privé sauna in Den Haag ligt op 10 minuten rijafstand van de snelweg en is 24/7 open. Je kan dus ook bijvoorbeeld ‘s nachts van 00.00 tot 02.00 gaan zwemmen en ontspannen. De Palm Beach Privé Spa in Den Haag is zoals de naam al zegt compleet in strandthema ingericht. De locatie is opgedeeld in twee verdiepingen. Op de beneden verdieping is het verwarmde zwembad, een dubbele douche en er staat een whirlpool met krachtige massagejets en een stoomcabine om even lekker door te stomen. Op de bovenverdieping is een Finse sauna en een hemelbed waar je ook kan overnachten.

 

Reserveer Palm Beach Privé Spa 1 of Palm Beach Privé Spa 2 in Den Haag.

 

Privé spa met zwembad binnen in Den Haag

 

Binnen zwemmen onder een sterrenhemel in Culemborg

 

Thermen Mi Casa in Culemborg is in 2021 compleet vernieuwd en dat moet je gaan ervaren. Kijk nou eens wat een zwembad! Gasten die er al zijn geweest noemen het ook wel “de parel in de Betuwe“. Deze privé sauna in Culemborg heeft een zwembad binnen met daarboven een sterrenplafond, dat wordt dus lekker op je rug zwemmen met je ogen open. Naast het binnenzwembad zijn er natuurlijk nog veel meer wellness faciliteiten om van te genieten.

 

Reserveer Thermen Mi Casa in Culemborg.

 

Privé sauna met binnen zwembad Stolwijk – ZH

 

In het Zuid-Hollandse Stolwijk vind je een privé sauna met een binnen zwembad. VIP Spa Stolwijk ligt tussen Gouda en Rotterdam. Boven het verwarmde zwembad hebben de eigenaren een sterrenhemel gecreëerd. Ga uitgebreid douchen onder de regendouche, geniet van de Jacuzzi en ga chillen op de relaxsofa. Via de trap omhoog kom je op een etage met nog een relaxsofa, een Finse sauna en een infraroodsauna die je net als de zon weer extra energie geeft. Deze wellness locatie is 24 uur, 7 dagen per week geopend.

 

Reserveer de VIP Spa met zwembad in Stolwijk.
Niet beschikbaar? Bekijk deze identieke locatie voor beschikbaarheid
Privé sauna tip, check ook deze tropische locatie in Stolwijk!

 

Privé sauna Zuid Holland

Genieten in verwarmd binnen zwembad in Limburg

 

Pure Relax Wellness & Prive Spa wordt ook wel de parel van Zuid-Limburg genoemd. Deze privé sauna heeft een verwarmd binnenzwembad en is te vinden in het dorpje Eygelshoven. Het binnenzwembad staat centraal in deze privé sauna en daarnaast zijn er ook heerlijke andere wellness faciliteiten waar je volop van kan genieten.

 

Reserveer de Pure Relax Wellness & Privé Spa.

 

Genieten in verwarmd binnen zwembad in Limburg

 

Privé sauna met groot zwembad binnen – Boxtel

 

Kijk nou! Eerst even lekker bubbelen en daarna lekker zwemmen in het zwembad waar je op uit kijkt. Een duik erin is geen goed idee want het is maar 1.45 meter diep maar je kan wel baantjes zwemmen in het binnenzwembad van 10 x 4 meter. In het zwembad zit een jetstream voor extra plezier. Wil je langer van alle wellness faciliteiten dan kan je bij de beschikbaarheid kijken of een overnachting ook mogelijk is.

 

Reserveer Bed Wellness in Boxtel en geniet van het zwembad.

 

Privé sauna met groot zwembad binnen

 

Ben jij wel eens in een privé sauna met zwembad binnen geweest?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliate links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

Goede Voornemens 2020Goede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots