Overnachten, Privé sauna, Spa & Sauna

Relaxen in je eigen privé sauna met zwembad buiten

16 februari 2022
Privé sauna met zwembad buiten

Met hoge temperaturen is er niets fijner dan relaxen in een privé sauna met zwembad buiten! Lekker ontspannen in de zon, een frisse duik (als het diep genoeg is) of pootje baden in het zwembad en samen een paar uur genieten.

Tips voor privé sauna met zwembad buiten

 

Samen genieten van allerlei privé wellness faciliteiten in de zomer? Kies dan voor een wellness arrangement in een luxe privé sauna met zwembad buiten. Hoe luxe is dat, een zwembad voor jezelf? Beetje pootje baden, paar baantjes trekken als er ook nog een jetstream in het zwembad aanwezig is of een beetje dobberen.

 

Kijk goed bij de omschrijvingen van deze luxe privé sauna’s met zwembad buiten. Het ene zwembad is verwarmd en het andere zwembad niet. Het is dus maar net wat jij wilt welke privé sauna met zwembad het beste bij je past. In totaal zijn er op dit moment (mei 2021) meer dan 30 privé sauna’s in Nederland met een zwembad buiten of binnen. In dit artikel geven wij je de fijnste tips voor een privesauna met buitenzwembad.

 

*Liever binnen zwemmen? Bekijk deze privé sauna’s met zwembad binnen

 

Privé sauna met zwembad buiten

Buiten zwemmen bij Bed & Wellness The Ranch  – Gaanderen – Gelderland

 

Tussen Doetinchem en Varsseveld vind je in het Gelderse dorpje Gaanderen een mooie privé sauna met een buitenzwembad. De wellnesstuin is compleet afgeschermd zodat je ongestoord kan dobberen in het zwembad. Daarnaast kan je lekker bubbelen in het bubbelbad dat buiten staat en plaats nemen in de Finse barrel sauna. Hou je van lekker eten? Vraag dan naar de mogelijkheden voor een diner want de gastvrouw is een chef kok en wil je daarna niet meer naar huis bekijk dan de beschikbaarheid voor een overnachting.

 

↓ Reserveer direct Bed & Wellness The Ranch.

 

Prive sauna met zwembad buiten

 

Spa Suprême met zwembad buiten – Oirsbeek– Limburg

 

Spa Suprême is gelegen in het Zuid-Limburgse dorpje Oirsbeek, nabij Heerlen. In deze privé sauna in Limburg kan je binnen genieten in de whirlpool en terecht in de Finse sauna. Hou je van wellness faciliteiten buiten? Dan zit je hier goed. In de afgeschermde tuin kan je relaxen in de Jacuzzi of zwemmen in het onverwarmde buitenzwembad. Je kan hier met maximaal 8 personen tegelijkertijd ontspannen.

 

Op dit moment wordt Spa Suprême verbouwd. Er komen in totaal 4 privé sauna’s met allemaal een eigen thema, denk hierbij aan Hotel Chique, Arizona, een Alpensfeer en Bhutanese sfeer. De verwachting is dat het medio juni wordt geopend.

 

↓ Reserveer direct bij Spa Suprême.

 

Beste Privé Sauna's in Limburg

Dobberen bij Wellness Malu – Haren – Noord Brabant

 

In het Noord Brabantse Haren vind je privé sauna ‘Wellness Malu’, op nog geen 10 minuten rijden van de snelweg. Geniet van een heerlijk bad, stap in de Finse sauna of ga ontspannen in de Jacuzzi. Extra fijn is ook hier het privé buitenzwembad. Wil je nog langer genieten van de wellness faciliteiten? Je kan hier ook overnachten als je kiest voor het spa arrangement van 20.00 tot 10.00 uur.

 

↓  Reserveer direct bij Wellness Malu.

 

Wellness Malu – Haren – Noord Brabant

Zwemmen bij Sensess Wellness – Boerakker – Groningen

 

Woww wat een plaatje, zowel binnen als buiten! Veel natuurlijke kleuren, landelijk gelegen en binnen een Oosters tintje, dat is Sensess Wellness in het Groningse Boerakker. In de zomer kan je op de ligbedden in het gras aan het zwembad genieten en wegdromen alsof je op een tropische locatie bent met die palmbomen naast het zwembad.

 

Is het slecht weer of in de wintermaanden dan is het een overdekt verwarmd zwembad van 1.50 meter diep. Klik op de link en bekijk gelijk alle foto’s van deze locatie. Denk je nu gelijk daar wil ik langer vertoeven? Bekijk dan de agenda voor beschikbaarheid en prijzen voor een overnachting in het ernaast gelegen slaaphuisje.

 

↓ Reserveer direct bij Sensess Wellness.

 

Prive sauna verwarmd zwembad buiten

 

Privé sauna Byonz met buiten zwembad – Groningen

 

Privé sauna Byonz ligt aan de rand van de stad Groningen. Op de begane grond kan je bubbelen in het bubbelbad, zweten in de Finse sauna, je spieren opwarmen in de infraroodsauna en tegelijkertijd genieten van een regendouche. Extra luxe is de hamamruimte waar je elkaar kunt masseren of je kan de hammam gebruiken als stoomcabine.

 

Wil je extra lang gebruik maken van deze privé wellness faciliteiten dan kan je ook overnachten. Op de eerste etage is een slaapkamer. In de tuin kan je relaxen in twee hangmatten of je kan plaatsnemen in een ‘ei stoel’die aan een boom hangt van waaruit je uitkijkt over de verlaten velden van het Groningse landschap. In de tuin vind je een Jacuzzi, openhaard en het onverwarmde buitenzwembad. Je kan hier maximaal met 6 personen gebruik maken van de sauna.

 

↓  Reserveer direct bij Privé sauna Byonz.

 

 

Privé sauna Byonz – Groningen

 

 

Ben jij wel eens in een privé sauna met zwembad buiten geweest?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliate links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

Goede Voornemens 2020Goede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots