Privé sauna, Spa & Sauna

Lekker dobberen en zwemmen, privé sauna met zwembad in Limburg

12 februari 2023
Privé sauna met zwembad in Limburg 

Hou je van dobberen in het water en (een beetje) zwemmen op een locatie waar jij alleen bent? In dit artikel hebben wij de privé sauna’s met zwembad in Limburg voor je op een rij gezet. Kijk goed naar de locatie, bij de ene locatie is het zwembad binnen en op de andere locatie is het zwembad buiten.

 

Luxe! Privé sauna met zwembad in Limburg

 

Het aanbod aan privé sauna’s in Nederland breidt in rap tempo uit! De ene privé sauna is nog luxer dan de ander. Over het algemeen is het aanbod aan privé sauna’s in Nederland goed verdeeld, op dit moment (november 2022) zijn er alleen nog géén privé sauna’s in de provincies Friesland en Drenthe.

 

De meeste privé sauna’s in Nederland bevinden zich in de provincie Brabant. En de hoogste concentratie aan privé sauna’s in steden zijn in Den Haag, Rotterdam, Eindhoven en Den Bosch. Via de vetgedrukte hyperlinks kan je al die privé sauna locaties bekijken.

 

Wij wijken al weer teveel uit, van ons doel van dit artikel! Een handig overzicht met de privé sauna’s met zwembad in Limburg. Op dit moment zijn er twee locaties met een zwembad en andere privé wellness faciliteiten. Beide privé sauna’s in Limburg hebben een zwembad binnen. Scroll snel verder en ontdek welke twee privésauna’s een zwembad hebben in Limburg.

 

♥ Bekijk ook ons overzicht ‘Beste privé sauna’s in Limburg‘.
♥ Ontdek ook al deze
privé sauna’s met zwembad, deze privésauna’s met een zwembad binnen en deze privé sauna’s hebben een zwembad buiten.  

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Wellness Spots en volg ons via FacebookInstagram en Pinterest.

 

Pure Relax Wellness & Prive Spa in Eygelshoven.

 

Prive sauna met Zwembad Limburg

Spa Suprême Ardenna in Elsloo – Zuid-Limburg

 

Spa Suprême is een bekende naam in de wereld van de privé sauna’s! Er zijn maar liefst drie Spa Suprême locaties te vinden in het Zuid-Limburgse dorp Elsloo. En zwemliefhebbers boffen, er zijn twee privé sauna’s met een zwembad binnen!

 

Voor wie dol is op zwemmen, waan je je bij Spa Suprême Ardenna in Elsloo alsof je in de Ardennen op vakantie bent. Dit is een van de beste privé sauna’s in Limburg en dat komt onder andere door de hoeveelheid aan spa- en wellness faciliteiten die je hier kan vinden. Deze wellness faciliteiten zijn verdeeld over 2 verdiepingen dus het is wel van belang dat je goed ter been bent. Je kan dobberen in het binnenzwembad en na een sauna ronde kan je buiten afkoelen in de tuin.

 

Bekijk prijzen en beschikbaarheid bij Spa Suprême Ardenna in Limburg.
♥ Hier kan je de andere privésauna met binnenzwembad, Spa Suprême Asuka bekijken.

 

Privé sauna met zwembad Limburg 

Spa Suprême Asuka in Elsloo – Zuid-Limburg

 

Spa Suprême Asuka is de nieuwste Spa Suprême privé wellness in Elsloo. Ook deze locatie ligt op hetzelfde terrein als Spa Suprême Ardenna maar daar merk je niets van, volledige privacy staat hier hoog in het vaandel. Asuka is een heerlijke plek voor mensen die graag ontspannen in Japanse sferen.

 

Het verwarmde binnen zwembad is 20m² groot, 1,40 meter diep en heeft een constante watertemperatuur van 31°C. Zoals je kan zien op de foto staat er achter het binnenzwembad een bubbelbad. Het is een echte Jacuzzi®, kunnen wij vertellen! Uiteraard is Jacuzzi® compleet ververst met schoon geconditioneerd zwembadwater als je erin stapt bij aankomst. Extra fijn aan dit bubbelbad is dat de sterke verwarming ervoor zorgt dat het een fijne temperatuur van 37,5 °C behoud.

 

Uniek in deze sauna en gelijk ook uniek in het gehele privé sauna aanbod in Nederland is dat de Red Cedar sauna wordt verwarmd met een gasgestookte opgietkachel. Men zegt dat de warmte uit deze kachel prettiger aanvoelt als je sauna opgietingen houdt! Het testen waard dus! Voor de liefhebbers is er ook een sttomcabine met led verlichting waar een geur aan is toegevoegd voor de complete spa sensatie!

 

Bekijk prijzen en beschikbaarheid bij Spa Suprême Asuka in Limburg.

 

Privé sauna Limburg met zwembad binnen

Pure Relax Wellness & Privé Spa in Eygelshoven – Zuid-Limburg

 

Pure Relax Wellness en Privé Spa Eygelshoven in Zuid-Limburg is is één van de nieuwste privé sauna’s in Zuid-Limburg en zelfs in heel Nederland. En wat voor een, deze pas geopende privé sauna, is gelijk een hele goede binnenkomer en nu al een van de populairste privé sauna’s in heel Nederland. In totaal hebben al meer dan 300 privésauna de sauna in Limburg beoordeeld en het gemiddelde cijfer is een 9.8. Een 9.8, dat is écht heel hoog!

 

De luxe privé wellness in Eygelshoven is uitgerust met alle luxe wellness faciliteiten die je je maar kan wensen als wellness liefhebber. Je ziet het zelf zodra je op de link klikt en alle foto’s van deze mooie privé sauna in Limburg bekijkt. Een van de voordelen, het is één van de in totaal twee privé sauna’s met zwembad in Limburg!

 

Er is een ruim verwarmd zwembad, een bubbelbad met massagejets, een combi sauna met infrarood panelen en ook nog eens een Finse sauna die je zelf kan opgieten. Afspoelen kan samen onder de dubbele regendouche. Wil je hier niet meer weg? Bekijk dan gelijk de agenda om een compleet wellness arrangement met overnachting te reserveren zodat je voldaan onder de dekens kan kruipen in de tweepersoons boxspring.

 

♥ Reserveer direct bij Pure Relax Wellness & Prive Spa in Eygelshoven.

 

Privé sauna met Zwembad Limburg

 

Welke privé sauna met zwembad in Limburg wil jij bezoeken?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots