Privé sauna, Spa & Sauna

Lekker dobberen en zwemmen, privé sauna met zwembad in Limburg

12 november 2022
Privé sauna met zwembad in Limburg 

Hou je van dobberen in het water en (een beetje) zwemmen op een locatie waar jij alleen bent? In dit artikel hebben wij de privé sauna’s met zwembad in Limburg voor je op een rij gezet. Kijk goed naar de locatie, bij de ene locatie is het zwembad binnen en op de andere locatie is het zwembad buiten.

 

Luxe! Privé sauna met zwembad in Limburg

 

Het aanbod aan privé sauna’s in Nederland breidt in rap tempo uit! De ene privé sauna is nog luxer dan de ander. Over het algemeen is het aanbod aan privé sauna’s in Nederland goed verdeeld, op dit moment (november 2022) zijn er alleen nog géén privé sauna’s in de provincies Friesland en Drenthe.

 

De meeste privé sauna’s in Nederland bevinden zich in de provincie Brabant. En de hoogste concentratie aan privé sauna’s in steden zijn in Den Haag, Rotterdam, Eindhoven en Den Bosch. Via de vetgedrukte hyperlinks kan je al die privé sauna locaties bekijken.

 

Wij wijken al weer teveel uit, van ons doel van dit artikel! Een handig overzicht met de privé sauna’s met zwembad in Limburg. Op dit moment zijn er twee locaties met een zwembad en andere privé wellness faciliteiten. Beide privé sauna’s in Limburg hebben een zwembad binnen. Scroll snel verder en ontdek welke twee privésauna’s een zwembad hebben in Limburg.

 

♥ Bekijk ook ons overzicht ‘Beste privé sauna’s in Limburg‘.
♥ Ontdek ook al deze
privé sauna’s met zwembad, deze privésauna’s met een zwembad binnen en deze privé sauna’s hebben een zwembad buiten.  

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Wellness Spots en volg ons via FacebookInstagram en Pinterest.

 

Pure Relax Wellness & Prive Spa in Eygelshoven.

 

Prive sauna met Zwembad Limburg

Spa Suprême Ardenna in Elsloo – Zuid-Limburg

 

Spa Suprême is een bekende naam in de wereld van de privé sauna’s! Op dit moment (november 2022) zijn er twee locaties klaar en er wordt nog gewerkt aan 2 nieuwe locaties. Jullie boffen! Er is één privé sauna met zwembad in Limburg klaar.

 

Voor wie dol is op zwemmen, waan je je bij Spa Suprême Ardenna in Elsloo alsof je in de Ardennen op vakantie bent. Dit is een van de beste privé sauna’s in Limburg en dat komt onder andere door de hoeveelheid aan spa- en wellness faciliteiten die je hier kan vinden. Deze wellness faciliteiten zijn verdeeld over 2 verdiepingen dus het is wel van belang dat je goed ter been bent. Je kan dobberen in het binnenzwembad en na een sauna ronde kan je buiten afkoelen in de tuin.

 

Bekijk prijzen en beschikbaarheid bij Spa Suprême Ardenna in Limburg.

 

Privé sauna met zwembad Limburg 

Pure Relax Wellness & Privé Spa in Eygelshoven – Zuid-Limburg

 

Pure Relax Wellness en Privé Spa Eygelshoven in Zuid-Limburg is is één van de nieuwste privé sauna’s in Zuid-Limburg en zelfs in heel Nederland. En wat voor een, deze pas geopende privé sauna, is gelijk een hele goede binnenkomer en nu al een van de populairste privé sauna’s in heel Nederland. In totaal hebben al meer dan 300 privésauna de sauna in Limburg beoordeeld en het gemiddelde cijfer is een 9.8. Een 9.8, dat is écht heel hoog!

 

De luxe privé wellness in Eygelshoven is uitgerust met alle luxe wellness faciliteiten die je je maar kan wensen als wellness liefhebber. Je ziet het zelf zodra je op de link klikt en alle foto’s van deze mooie privé sauna in Limburg bekijkt. Een van de voordelen, het is één van de in totaal twee privé sauna’s met zwembad in Limburg!

 

Er is een ruim verwarmd zwembad, een bubbelbad met massagejets, een combi sauna met infrarood panelen en ook nog eens een Finse sauna die je zelf kan opgieten. Afspoelen kan samen onder de dubbele regendouche. Wil je hier niet meer weg? Bekijk dan gelijk de agenda om een compleet wellness arrangement met overnachting te reserveren zodat je voldaan onder de dekens kan kruipen in de tweepersoons boxspring.

 

♥ Reserveer direct bij Pure Relax Wellness & Prive Spa in Eygelshoven.

 

Privé sauna met Zwembad Limburg

 

Welke privé sauna met zwembad in Limburg wil jij bezoeken?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

Goede Voornemens 2020Goede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots