Privé sauna

Baantjes trekken tegen stroom in, privé sauna met zwemspa tips

13 november 2023
Privé sauna met zwemspa tips

Dol op zwemmen, sauna en wellness? Ga dan eens naar een privé sauna met een zwemspa. Dan kan je tegen de stroom in zwemmen op een relatief klein oppervlakte. Dit zijn onze privé sauna met een zwemspa tips.

 

Privé sauna met een zwemspa tips

 

In een zwemspa zitten krachtige pompen die het water één kant op stuwen. Door de sterke stroming kan jij er tegen in zwemmen en zo aan je conditie werken en baantjes trekken tegen de stroom in.

 

Het voordeel van een zwemspa is dat je er zowel in kan zwemmen als in kan relaxen. Wil je een training doen dan zet je de krachtige stroom pompen aan en anders laat je ze uit en kan je lekker genieten in de zwemspa. Wil jij eens ervaren hoe een zwemspa is? Het kan bij een paar privésauna’s in Nederland.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, PinterestYouTube en TikTok.

 

Nieuwe privésauna in de Bommelerwaard – Bubbels in Bommel (Bruchem)

 

In de Bommelerwaard, in het dorp Bruchem is een nieuwe privésauna geopend. Welkom bij Bubbels in Bommel (Bruchem). Deze privésauna in Gelderland is van alle gemakken voorzien en is uitgerust met zeer hoogwaardige spa voorzieningen.

 

Zo is er een ruime zwemspa met whirlpool, een Finse sauna die je zelf mag opgieten en een infraroodsauna om je spieren op te warmen. Het voordeel van een zwemspa is dat je tegen de stroom in kan zwemmen, zo kan je baantjes trekken in een relatief klein bad. Leuk om te weten, je kan hier ook overnachten, zelfs tot 3 nachten. Zo kan je volop genieten van een lang wellness weekend weg.

 

🛁 Bekijk prijzen en beschikbaarheid bij Bubbels in Bommel.

 

Privé sauna met zwemspa tips

 

Privé sauna’s in Dordrecht met zwemspa binnen

 

Diamond Wellness in Dordrecht is één van de privé sauna’s in Nederland met een zwemspa. De zwemspa bij Diamond Wellness – The Lounge bevind zich binnen, uniek ten opzichte van de andere twee locaties die zijn genoemd in dit artikel. De grote zwemspa is 5 meter lang, 2.30 meter breed en 1,40 meter diep.

 

Diamond Wellness is al jaren een populaire naam. Het begon allemaal met de Diamond Wellness – The Private Spa dat binnen korte tijd een van de beste privé sauna’s in Zuid-Holland werd. De tweede locatie is Diamond Wellness – The Luxury Loft. Met de derde locatie ‘The Lounge’ hebben de eigenaren er een unieke privé sauna bij die jij ook wilt ontdekken.

 

🛁 Bekijk prijzen en beschikbaarheid bij Diamond Wellness – The Lounge in Dordrecht.

 

Beste privé sauna's Nederland

 

Privé sauna met zwemspa in Brabant, Spa Parel in ’t Groen in Moergestel 

 

Wil je even het gevoel hebben er helemaal uit te zijn? Dan raden wij de luxe privé spa ‘Parel in ’t Groen’ in Moergestel graag aan. In totaal zijn er maar liefst 6 Brabantse parels waar je uit kan kiezen! Het is een moeilijke keuze want ze zijn allemaal bijzonder en hebben de beschikking over alle luxe wellness faciliteiten die je je maar kan wensen.

 

Maar er is er maar één privé sauna met een zwemspa en dat is Spa Parel in ’t Groen – Het Veld. Bekijk hier de wellness arrangementen van Spa Parel, een Luxury Private Wellness in Moergestel, Brabant. Wij zijn benieuwd voor welke locatie jij kiest?

 

🛁 Bekijk prijzen en beschikbaarheid bij Spa ‘Parel in ‘t Groen’ – Het Veld.

 

Privé sauna met zwemspa

 

Heb jij al zin om naar een privé sauna met zwemspa te gaan?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots