Privé sauna, Spa & Sauna

Dé beste tips voor een privé sauna in Rotterdam en omgeving

2 juni 2023
Privé sauna in Rotterdam en omgeving

Ben je op zoek naar een privé sauna in Rotterdam en omgeving? Wij hebben weer een aantal fijne Wellness Spots voor je op een rij gezet.

 

Privé sauna in Rotterdam en omgeving

 

Woon jij in de omgeving van Rotterdam en wil je een paar uur ergens in alle rust ontspannen? Kies dan voor een privé sauna in Rotterdam en omgeving zodat je alle wellness faciliteiten voor jezelf hebt.

 

Het aanbod aan privésauna’s in Rotterdam is erg groot en daarom hebben wij een onderzoek gedaan naar populaire privé sauna’s. Wij delen deze graag met je zodat je in één overzicht de beste tips ziet voor een privé sauna in Rotterdam en omgeving.

 

Een aantal tips voor privé sauna’s in dit artikel hebben twee (identieke) privé sauna’s op dezelfde locatie. Heb jij een bepaalde dag en tijd in gedachte check dan zeker even beide locaties qua beschikbaarheid. Ben je benieuwd wat andere wellnessliefhebbers van de locatie vinden? Bekijk dan alle review van de privé sauna via de linken. Wij wensen je alvast een ontspannen paar uur toe, geniet ervan!

 

Wat kost een privé spa in Rotterdam?

 

De prijzen voor het voor een aantal uur huren van een privé spa in Rotterdam is afhankelijk van de locatie. Over het algemeen is het zo dat hoe meer wellness faciliteiten er zijn en hoe luxer de privé spa in Rotterdam en omgeving is hoe hoger de prijs wordt.

 

Gemiddeld genomen betaal je voor een bezoek van 2 uur aan een privé sauna zo’n €75,- voor twee personen. Voor de luxere privé sauna’s met meer faciliteiten betaal je ongeveer €175,- per twee uur voor 2 volwassenen. Wil je er ook iets bij drinken of wil je een arrangement erbij reserveren dan betaal je uiteraard meer. Bij een aantal privé sauna’s kan je ook overnachten, daar betaal je uiteraard extra voor.

 

 

*Ook handig, ons overzicht van Beste privésauna’s in Zuid-Holland.
**Ook populair in Rotterdam, prive sauna’s met Shisha arrangementen.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Privada Privé Sauna Rotterdam met overnachting en shisha mogelijk 

 

Privada Privé Sauna is de populairste privé sauna’s in Rotterdam en omgeving. Deze privé spa vind je in Rotterdam Zuid op ongeveer 5 minuten rijden van de snelweg. Privé sauna Privada biedt twee identieke privé sauna’s aan, dus als je kijkt naar de beschikbaarheid kan het goed zijn om ook even naar de andere ruimte te kijken om te zien of daar je gewenste datum en vrij beschikbaar is.

 

Je moet goed ter been zijn om deze privésauna in Rotterdam te bezoeken, de Finse sauna, de infrarood sauna en het stoombad bevind zich namelijk op de tweede verdieping van deze privésauna. Tijdens je bubbelmoment in de whirlpool kan je als je dat wilt je favoriete TV serie kijken kijken. Naar je favoriete muziek luisteren kan via de Bose geluidsinstallatie. Op de begane grond kan je ook relaxen op de banken en er is een klein keukentje.

 

↓ Reserveer direct bij Privada Privé Sauna – Unit 1 of Privada Privé Sauna – Unit 2.
* Adres: Privé sauna Beijerlandselaan 31D, 3074 EB Rotterdam. Parkeren is mogelijk tegen betaling. Bekijk ook deze goedkope parkeerplekken in Rotterdam via Mobypark!

 

 

Privésauna Rotterdam

 

Privé sauna Diamond Wellness Dordrecht

 

Vanaf het Stationsplein in Rotterdam gerekend is het ongeveer 30 minuten rijden naar Privé sauna Diamond Wellness in Dordrecht. Hier ben je verzekerd dat je niets tekort komt want ruim 200 gasten beoordelen deze privé sauna in Rotterdam en omgeving met een gemiddeld een 9,5!

 

Trek snel je schoenen uit en zet je voetjes op de vloer met vloerverwarming. Stap onder de regendouche en plof op een handdoek neer in de Finse sauna. Word jij zen van rood licht of van een andere kleur? Met de Philips Hue lichten pas je de sfeer aan naar je eigen wens. Vergeet geen lekker muziekje op te zetten voordat je in de Jacuzzi met krachtige massagejets stapt.

 

Leuk om te weten is dat de eigenaren inmiddels (juli 2022) ook een tweede en derde locatie hebben geopend. De foto hieronder is van de Diamond Wellness – The Private Spa. Daarnaast bieden zij ook Diamond Wellness – The Luxury Loft en Diamond Wellness – The Lounge aan.

 

↓ Reserveer direct Diamond Wellness in Dordrecht – The Private Spa.
*Of reserveer direct Diamond Wellness in Dordrecht – The Luxury Loft
of Diamond Wellness – The Lounge.

 

 

LaVida Privé sauna in Schiedam 

 

Privespa LaVida in Schiedam is net als privé sauna Diamond Wellness in Dordrecht een van de meest geboekte en beste privé sauna’s in Zuid-Holland. Je kan er volop genieten en ontspannen met wellness faciliteiten zoals een Hammam, Finse sauna, een Jacuzzi, een stoomcabine en twee regendouches naast elkaar met stortemmer voor de liefhebber. Kom je uit de omgeving van Rotterdam dan is deze locatie ideaal want je zit zo in Schiedam.

 

Leuk om te weten is dat je in deze privé sauna in de omgeving van Rotterdam ook kan overnachten. De slaapkamer met toegang tot het terras is alleen beschikbaar als je ook kiest voor een overnachting. Ook kinderen zijn in deze privé sauna welkom, ideaal als je ze kennis wilt laten maken met deze vorm van ontspanning. Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis, van 3 tot 12 jaar is er een goedkoper tarief en vanaf 12 jaar word het normale tarief gehanteerd.

 

↓  Reserveer direct bij Privé sauna LaVida in Schiedam.

 

Privé Sauna Schiedam

 

Weet jij al welke privésauna in Rotterdam en omgeving jij wilt bezoeken?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatelinks vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots