Privé sauna weer open

Deze privé sauna’s gaan weer open, na lange tijd weer genieten!

Heb jij een bezoek aan de sauna ook zo gemist? Ben je op zoek naar een privé sauna die weer open is? Bij deze privé sauna’s in Nederland kan je na lange tijd eindelijk weer volop genieten.

Privé sauna weer open, op deze locaties weer ontspannen

Eindelijk goed nieuws, na lange tijd kunnen alle sauna’s in Nederland weer open vanaf aanstaande zaterdag 5 juni! Wat een feest, want alle wellness liefhebbers hebben een dagje sauna natuurlijk ontzettend gemist.

Wij hebben hieronder een aantal populaire privé sauna’s die weer open zijn uitgelicht. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer fijne locaties waar je eindelijk weer kan ontspannen. Hieronder een shortlist van de weer geopende locaties:

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Privé sauna Diamond Wellness Dordrecht

Zin om te ontspannen in hartje Dordrecht? Diamond Wellness in Dordrecht is één van de ‘Beste privé sauna’s in Zuid-Holland. Na lange tijd mag deze privé sauna eindelijk weer open! Met een gemiddeld review cijfer van een 9,2 kom je hier zeker niets tekort. Stap in de Finse sauna, spoel je af onder de regendouche en hou je voeten warm op de vloer met vloerverwarming. Zet je favoriete rustgevende muziek op en pas de sfeer aan naar je wens met de Philips Hue lichten. Voordat je weer huiswaarts keert stap je nog een keer in de Jacuzzi met krachtige massagejets.

Bekijk beschikbaarheid bij Diamond Wellness in Dordrecht – The Private Spa.
Of reserveer direct Diamond Wellness in Dordrecht – The Luxury Loft.

Sauna Laguna in Veldhoven 

Zo fijn, Sauna Laguna in Veldhoven mag ook weer open! Relax op een sofa onder een wolkenplafond in Brabant, bubbel samen urenlang in het bubbelbad en warm op in de Finse sauna met LED kleurentherapie en aroma. Afwisselend kan je stomen in de luxe stoomcabine en afspoelen kan samen onder de regendouche. Wil je blijven overnachten in deze privé sauna, ook dat kan. De relaxsofa wordt dan omgebouwd en zo slaap je onder een wolkenplafond. Leuk om te weten is dat Sauna Laguna in Veldhoven één van de ‘Beste privé sauna’s in Brabant‘ is.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid bij Sauna Laguna in Veldhoven.
Ontdek ook Spa Laguna Deluxe in Veldhoven, op zelfde locatie.

Verwen jezelf met bezoek aan Spa Excellent in Den Haag

Reis je met het openbaar vervoer? Dan is deze locatie ideaal gelegen voor jouw! Vanaf Den Haag Hollands Spoor loop je in 5 minuten naar Spa Excellent in Den Haag. Kom je toch met de auto? Dan is het ongeveer 5 minuten rijden vanaf de snelweg, hou wel rekening met parkeerkosten. Inmiddels mogen wij ook weer met meer personen afspreken en dat is ideaal, want in deze privé sauna kan je met maximaal 6 personen ontspannen met alle wellness faciliteiten. Extra pluspunt, deze privé sauna heeft ook een klein buitengedeelte.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid bij Spa Excellent in Den Haag.
*Bekijk deze goedkope parkeerplekken in Den Haag! Ontdek parkeren via Mobypark!

Privé sauna weer open - Den Haag

Privé sauna Schiedam – LaVida

Net als privé sauna Diamond Wellness in Dordrecht behoort ook Privespa LaVida in Schiedam tot een van de meest geboekte en beste privé sauna’s in Zuid-Holland. Kom je uit de omgeving van Rotterdam dan is deze locatie ideaal en woon je verder weg of wil je een avond sauna met overnachting? Dan kan je in deze privé sauna in Schiedam ook blijven slapen. Er is een Hammam stoomcabine, een Finse sauna, en een Jacuzzi aanwezig.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid bij Privé sauna LaVida in Schiedam.

Privé Sauna Schiedam

Reis de wereld over in Diemen

Ging jouw vakantie naar Japan, Azië of Amerika niet door? Nog even geduld en hopelijk kan je reis sneller dan verwacht alsnog doorgaan. Tot die tijd, dompel jezelf alvast in Nederland onder met een wellness moment in Japanse, Amerikaanse, Aziatische of Mediterrane stijl bij de Personal Spa in Diemen, onder de rook van Amsterdam.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid bij The Japanse Style – Personal Spa.
Of ontdek The Méditerranée Style, The American Style of The Asia Style

Kom je al in de vakantiestemming? Bekijk ook deze selectie aan privé sauna’s met vakantiethema in Nederland.

Japanse Wellness Nederland

Welke privé sauna die weer open is wil jij bezoeken?

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons