Privé sauna

Jaaa, er zijn twee privé sauna’s in de provincie Zeeland geopend!

12 april 2022
Privé Sauna Zeeland

Eindelijk is het zover! Er zijn twee privé sauna in Zeeland geopend en die kan je niet missen want de naam zegt al genoeg van de eerste locatie in het dorpje IJzendijke. De tweede locatie bevind zich in Tholen!

 

Privé Sauna Zeeland, keuze uit 2 locaties

 

Inmiddels kunnen wij de meeste privé sauna’s in Nederland voor je opnoemen want wij hebben nu elke provincie in kaart gebracht. En hoewel je in de provincie Zeeland volop kan genieten van een welverdiende wellness vakantie waren er lange tijd geen privé sauna locaties in Zeeland.

 

Met Privé Sauna Zeeland in IJzendijke en Prive Wellness Tholen is daar een einde aangekomen en nu kunnen wij deze locaties met je delen.

 

Weet jij meer locaties met een privé sauna in Zeeland? Stuur ons een bericht en wij kijken graag of het een Wellness Spots is! Wil je toch graag langer genieten van een wellness vakantie in Zeeland? Bekijk dan ook de onderstaande wellness reistips in Zeeland.

 

♥ Bekijk al deze wellness vakantie in Zeeland tips.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

Privé Sauna Zeeland met hottub en sauna buiten – IJzendijke

 

Het dorpje IJzendijke heeft de primeur! Onlangs werd de eerste Privé Sauna Zeeland hier geopend. IJzendijke ligt in het westen van Zeeuws-Vlaanderen in de provincie Zeeland vlakbij het leuke dorpje Sluis dat wij je beslist kunnen aanraden.

 

Op deze locatie in Zeeland kan je zowel binnen als buiten ontspannen. Binnen kan je bubbelen in de whirlpool, even relaxen in de lounge en je afspoelen in de badkamer onder de regendouche.

 

Echt enthousiast werden wij door de foto’s buiten van de wellness tuin. Er staat een ruime zitbank en twee ligbedden waar je bij goed weer heerlijk op kan zonnebaden. Er staan een Finse sauna barrel in de tuin en een bubbelbad. Het ziet eruit als een hottub en je stookt het bad op met hout maar er zitten bubbels in zagen wij op de foto’s.

 

♥ Bekijk hier deze locatie in IJzendijke.
♥ Geniet van een dagje Sluis en ga wellness shoppen!
♥ Ontdek hier al onze tips voor West-Zeeuws Vlaanderen.

 

Privé Sauna Zeeland met hottub en sauna buiten

Privé Wellness Tholen

 

Privé Wellness Tholen is een stad op het eiland Tholen in het oosten van de provincie Zeeland. Voor wellness liefhebbers uit Noord-Brabant is het ook een aanrader want het ligt naast de grens van de provincie Noord-Brabant.

 

Goed om te weten is dat je bij Prive Wellness Tholen voornamelijk binnen geniet van de wellness faciliteiten. Buiten is er een kleine binnentuin met een paar ligbedden en een buitendouche. In Prive Wellness Tholen staat een jetstream whirlpool met krachtige massagejets, er is een Finse sauna en een infrarood sauna.

 

En dat is nog niet alles, er is ook een hamam stoomcabine en een driedubbele regendouche. Wil je hier niet meer weg? Kies dan voor deze locatie met overnachting.

 

♥ Bekijk hier deze locatie in Tholen

 

Privé Wellness Tholen

 

Op welke locatie zou jij wel eens willen ontspannen?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

Goede Voornemens 2020Goede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots