Privé Sauna Zeeland

Jaaa, er zijn drie privé sauna’s in de provincie Zeeland geopend!

Zo fijn! Er zijn nu al drie privé sauna’s in Zeeland geopend en die kan je niet missen want de naam zegt al genoeg van de eerste locatie in het dorpje IJzendijke. De tweede locatie bevind zich in Tholen en de pas geopende locatie bevind zich in Oostkapelle.

Privé Sauna Zeeland, keuze uit 3 locaties

Inmiddels kunnen wij de meeste privé sauna’s in Nederland voor je opnoemen want wij hebben nu elke provincie in kaart gebracht. En hoewel je in de provincie Zeeland volop kan genieten van een welverdiende wellness vakantie waren er lange tijd geen privé sauna locaties in Zeeland.

Met Privé Sauna Zeeland in IJzendijke, Prive Wellness Tholen en Wellness Pura Vida is daar een einde aangekomen en nu kunnen wij deze drie locaties met je delen.

Weet jij meer locaties met een privé sauna in Zeeland? Stuur ons een bericht en wij kijken graag of het een Wellness Spots is! Wil je toch graag langer genieten van een wellness vakantie in Zeeland? Bekijk dan ook de onderstaande wellness reistips in Zeeland.

♥ Bekijk al deze sauna in Zeeland tips.
♥ Deze privé sauna’s in Zeeland hebben een bubbelbad buiten.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

Prive sauna Zeeland

Pura Vida, privésauna met bubbelbad binnen- en buiten – Oostkapelle!

Welkom bij Wellness Pura Vida in Oostkapelle! Hier waan je je in tropische Zuid-Amerikaanse sferen. En dat is ook niet zo gek want de naam alleen al laat je wegdromen naar Costa Rica. “Pura Vida” is precies hoe de Costa Ricanen in het leven staan. Het is een begrip dat betekent dat je je niet druk moet maken om nietszeggende dingen en dat je moet genieten van het leven en alles eruit moet halen wat erin zit!

Pura Vida in Zeeland betekent genieten van zowel binnen als buiten spa- en wellness faciliteiten. Er zijn maar weinig privé sauna’s in Nederland waar je twee bubbelbaden op 1 locatie vind. Beide bubbelbaden zijn krachtige Jetstream whirlpool. Je kan van binnen zo naar buiten lopen.

♥ Bekijk hier deze locatie in Oostkapelle.

Privésauna met bubbelbad binnen- en buiten

Privé Sauna Zeeland met houtgestookte hottub & sauna buiten – IJzendijke

Het dorpje IJzendijke heeft de primeur! In 2022 werd de eerste Privé Sauna Zeeland hier geopend. IJzendijke ligt in het westen van Zeeuws-Vlaanderen in de provincie Zeeland vlakbij het leuke dorpje Sluis dat wij je beslist kunnen aanraden.

Op deze locatie in Zeeland kan je zowel binnen als buiten ontspannen. Binnen kan je bubbelen in de whirlpool, even relaxen in de lounge en je afspoelen in de badkamer onder de regendouche.

Echt enthousiast werden wij door de foto’s buiten van de wellness tuin. Er staat een ruime zitbank en twee ligbedden waar je bij goed weer heerlijk op kan zonnebaden. Er staan een Finse sauna barrel in de tuin en een op hout gestookt bubbelbad. Het ziet eruit als een hottub en je stookt het bad op met hout maar er zitten bubbels in zagen wij op de foto’s.

♥ Bekijk hier deze locatie in IJzendijke.
♥ Geniet van een dagje Sluis en ga wellness shoppen!
♥ Ontdek hier al onze tips voor West-Zeeuws Vlaanderen.

Privé Sauna Zeeland met hottub en sauna buiten

Privé Wellness Tholen

Privé Wellness Tholen is een stad op het eiland Tholen in het oosten van de provincie Zeeland. Voor wellness liefhebbers uit Noord-Brabant is het ook een aanrader want het ligt naast de grens van de provincie Noord-Brabant.

Goed om te weten is dat je bij Prive Wellness Tholen voornamelijk binnen geniet van de wellness faciliteiten. Buiten is er een kleine binnentuin met een paar ligbedden en een buitendouche. In Prive Wellness Tholen staat een jetstream whirlpool met krachtige massagejets, er is een Finse sauna en een infrarood sauna.

En dat is nog niet alles, er is ook een hamam stoomcabine en een driedubbele regendouche. Wil je hier niet meer weg? Kies dan voor deze locatie met overnachting.

♥ Bekijk hier deze locatie in Tholen

Privé Wellness Tholen

Op welke locatie in Zeeland zou jij wel eens willen ontspannen?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen