Privé sauna met Shisha arrangementen

Chill! Deze privé sauna’s bieden Shisha arrangementen aan

Ga jij graag naar een Shisha lounge en hou je ook van ontspannen? Kies dan voor een privé sauna met Shisha arrangementen dan heb je een complete avond om te genieten.

Privé sauna met Shisha arrangementen

Rook jij graag een waterpijp met je vrienden of spreken jullie regelmatig af in een Shisha lounge? Je kan ook samen naar een privé sauna met Shisha arrangementen. Er zijn een paar privé sauna’s die Shisha arrangementen aanbieden als extra keuze. In samenwerking met Privesauna.nl zochten wij uit welke privé sauna’s een Shisha arrangement aanbieden.

Zoek je liever zelf naar een locatie? Vink dan bij faciliteiten ‘Shisha mogelijk’ aan en je ziet een aantal resultaten van locaties die het aanbieden. Reserveer vervolgens bij arrangementen het Shisha arrangement als extra, als je op de I van informatie klikt ontvouwt zich meer informatie over wat het arrangement precies inhoudt.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Privé sauna met Shisha in Rotterdam – Privada

De meest bezochte privé sauna met Shisha lounge is privé sauna Privada in Rotterdam. Leuk om te weten is dat je hier ook kan overnachten. Voorheen kon je het Shisha arrangement direct als extra optie erbij reserveren via de website. Op dit moment kan dat niet meer.

Wil jij gebruik maken van een Shisha arrangement bij Privada in Rotterdam dan kan je bij aankomst het er alsnog bijbestellen tegen bijbetaling. Bij de Shisha pijp ontvang je twee kooltjes en je kan kiezen uit meerdere smaken.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid bij Privada Privé Sauna.
Bereikbaarheid:
locatie is 5 minuten rijden van snelweg, adres: Beijerlandselaan 31D, 3074 EB Rotterdam. Parkeren is mogelijk tegen betaling. Tramhalte Dwarsdijk is 4 minuten lopen. Bekijk ook deze goedkope parkeerplekken in Rotterdam via Mobypark!

Welke privé sauna met Shisha arrangement raad jij aan?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons