Privé sauna, Spa & Sauna

De wereld rond in deze ‘s wereldse privé sauna’s

24 januari 2021
Privé sauna's met vakantie thema

De wereld rond in deze ‘s wereldse privé sauna’s, alle privé sauna’s met vakantie thema staan in dit uitgebreide overzicht.

 

‘s Wereldse privé sauna’s met vakantie thema

 

Het hakt er flink in bij alle reis- en wellness liefhebbers dat er niet gereisd kan worden en men ook niet een dagje naar de sauna kan! Voor al deze mensen hebben wij nu een goede tijdelijke oplossing gevonden. Privé sauna’s zijn open dus wat kan je nu beter doen dan naar een van deze privé sauna’s met vakantie thema?!

 

Zon, zee (een buitenzwembad), strand (gras), een cocktail in de hand, hopen dat de weergoden mee zitten voor tropische temperaturen deze zomer en lekkere Ibiza muziek op de achtergrond. Wegdromen naar die mooie safari die jij wilt gaan maken zodra je weer de grens over kan of zeg jij gelijk; ‘Oui Paris’ en ‘Vive La France’ als wij weer mogen reizen?

 

Is je vakantie naar Dubai gecanceld vanwege de huidige maatregelen of zou je eigenlijk naar een tropische bestemming vliegen? Reis de wereld rond en bezoek deze ‘s wereldse privé sauna’s met vakantie thema in Nederland.

 

Prive sauna met vakantie thema

1001 nachten & Oosterse sferen op deze locaties

 

Hou je ook van de 1001 nacht sprookjes en krijg je automatisch een vakantiegevoel als je in een oosterse setting verblijft? Reis naar Marrakech bij een bezoek aan de Dream & Wellness Privé Spa in Vorstenbosch.

 

*Reserveer hier een 1001 nacht bij Privé sauna ‘t Weidse Uitzicht in Barneveld.
**Of reserveer de Oosterse belevenis bij Dream & Wellness Privé Spa in Vorstenbosch.
***Een gewone privé sauna maar met hammam behandelingen bij
Relaxen aan de Rijn.

 

*Je kan ook een Wellness Relax Arrangement via SpaOnline reserveren inclusief Scrub behandeling, inzepen met natuurlijk zeep, turkse Zeepzak behandeling, je krijgt een gezichtsmasker en je harden worden gewassen. 

 

Prive sauna in Oosterse sferen

 

Reis naar Afrika bij Privé Sauna Bergeijk in Brabant

 

Ohhh die droomsafari, het gaat er echt nog wel van komen! Ik wil zelf ook dolgraag eens naar Afrika om een van mijn bucketlist wensen af te vinken. Ik wil namelijk galopperen op een paard tussen de giraffen. Dat even terzijde voor nu, pak je koffer en reis naar deze Afrikaans ingerichte privésauna in Bergeijk in Brabant.

 

Stap in de ruime Jacuzzi en droom weg naar Afrika en alles wat je daar wilt doen en zien. Je kan je hier uren vermaken want de privé wellness bestaat uit twee verdiepingen. Beneden is de sauna, de stoomcabine en de douche. Op de tweede verdieping staat een fijn bubbelbad en een bed van waaruit je op een grote flatscreen TV voor het slapen gaan een film over Afrika kan kijjken via ITV, Netflix en Chromecast.

 

*Reserveer direct bij Privé sauna Bergeijk in Brabant.

 

Prive sauna in Brabant

Ohhh were going to Ibiza bij Spa Suprême in Oirsbeek

 

Pak je bikini, je handdoek, hijs je vriend in een Hawaii shirt en take off naar Spa Suprême in het Zuid-Limburgse dorpje Oirsbeek, nabij Heerlen. Hier is het alsof je een paar uur of een dag en een nacht (want je kan er ook slapen) in een luxe vakantiehuis op Ibiza verblijft.

 

Duim maar hard voor tropische temperaturen deze zomer in Nederland. Want met een lekker warm zonnetje is het toch fantastisch als je hier kan in de afgeschermde tuin kan genieten in het bubbelbad en een duik kan nemen in het onverwarmde buitenzwembad. En zou je met een groep vrienden op vakantie gaan? Dan zit je hier ook goed als je weer met meer dan 1 persoon mag afspreken want hier kan je met maximaal 8 personen ontspannen van de wellness faciliteiten.


*Reserveer direct bij Spa Suprême in Limburg.

 

Prive sauna met buitenzwembad in Limburg

Oui Paris en Vive La France bij Moments Beauty & Wellness in Malden 

 

Viva La France! Stap jij straks gelijk in de auto om naar Frankrijk te reizen zodra het weer kan? Geen Valentijn dit jaar in de stad van de liefde maar je kan wel bubbelen met uitzicht op de Eiffeltoren.

 

Reis naar privé sauna Moments Beauty & Wellness in het Gelderse Malden en je waant je even in Frankrijk. Het warme stoombad staat al voor je aan bij aankomst en de infrarood sauna en Finse sauna kunnen snel opgewarmd worden. Vergeet geen lekkere Franse wijn mee te nemen.

 

*Reserveer direct bij Moments Beauty & Wellness in Malden in Gelderland.

 

Moments Beauty & Wellness in Malden 

Jeehh lets go to the The Méditerranée Style in Diemen

 

Was jij van plan om naar Zuid-Europa te reizen om lekker te genieten aan de Méditerranée? Dan hebben wij nu een alternatief adres voor je gevonden. Pak je rolkoffer maar in en reis richting Schiphol.

 

Neem de afslag naar Diemen en stop bij de Personal Spa in Diemen, onder de rook van Amsterdam. Hier vind je namelijk een thema spa ‘The Mediterranean Style’ waar jij direct een  vakantiegevoel krijgt.

 

*Reserveer de The Méditerranée Style in Diemen.

 

Prive saunas met vakantie thema

Naar tropische bestemming in Sint Oedenrode, Venlo of Stolwijk

 

Sprint naar de supermarkt of de Gall & Gall voor een lekkere cocktail, trek je bikini uit de kast en je Hawaii zwembroek en reis naar deze tropische bestemming in het Zuid-Hollandse Stolwijk, in Venlo of naar Sint Oedenrode in Brabant.

 

In deze privé sauna waan je je in een oase van rust op een tropische bestemming. Neem je geluidsbox mee en sluit hem aan op je mobiele telefoon voor fijne tropische geluiden terwijl je zit te badderen.

 

*Reserveer de tropische locatie in Stolwijk, de Tropical Spa in Venlo of de tropische prive sauna in Sint Oedenrode in Brabant.

 

Tropische prive sauna

Ga naar de luxueuze Dubai bij Spa040 in Eindhoven

 

Leef je uit deze winter en geniet van deze extravagante Wellness Spot in Dubai Style! Bij Privesauna Spa040 in Eindhoven kan het allemaal.

 

De whirlpool heeft maar liefst 18 massage jets dus daar kan je flink in bubbelen, neem een Dubai reisgids mee en ontdek alvast wat je allemaal kan zien en doen in Dubai.

 

*Reserveer hier de Dubai bij Spa040 in Eindhoven.

 

Prive sauna in Eindhoven - Brabant

Naar een Scandinavisch bos bij Spa Parel in ‘t Groen – Het Boshuis 

 

Mis jij Scandinavië zo en het gevoel omringd te worden door alleen maar bos? Het Scandinavische gevoel van alleen in de natuur zijn kan je ook in het Brabantse Moergestel beleven aan de rand van het Oisterwijkse bos en vennengebied.

 

De eigenaren van Spa Parel in ’t Groen hebben drie luxe privé sauna’s in Brabant waarvan een Boshuis. En dat Boshuis, daar moet je naar toe.

 

*Reserveer hier Spa Parel in ‘t Groen – Het Boshuis.
**Lees hier de complete review van Spa Parel in ‘t Groen – Het Boshuis en De Hooiberg.

 

Spa Parel in 't Groen - Het Boshuis 

 

Naar welke bestemming wil jij wegdromen terwijl je ontspant in een
van de privé sauna’s met vakantie thema?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

Goede Voornemens 2020Goede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots