Privé sauna

Bubbelen in Zeeland, 2 privé sauna’s met bubbelbad buiten in Zeeland!

3 oktober 2023
Privé sauna's in Zeeland met bubbelbad buiten of hottub

Dol op badderen en bubbelen in de buitenlucht? Er zijn nu twee privé sauna’s in Zeeland met een bubbelbad buiten of met een houtgestookte hottub buiten. Lekker genieten van de frisse lucht, terwijl je lichaam wordt gestimuleerd en je warm in bad zit.

 

Privé sauna’s in Zeeland met bubbelbad buiten of hottub

 

Lange tijd waren er geen privé sauna’s in de provincie Zeeland. Inmiddels ploppen de sauna’s met privé wellness faciliteiten uit de grond en zo zijn er in 2022 maar liefst 3 privé sauna’s in Zeeland geopend.

 

Een van de privé sauna’s in Zeeland heeft een bubbelbad buiten en de andere locatie heeft een bubbelende houtgestookte hottub én een sauna buiten! Wij stellen de twee locaties met privé wellness faciliteiten graag aan je voor.

 

  1. Ontdek hier deze locatie in IJzendijke;
  2. Bekijk hier deze locatie in Oostkapelle.

 

♥ Ontdek alle drie de privé sauna’s in Zeeland.
♥ Bekijk al deze wellness vakantie en sauna in Zeeland tips.

 

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

Privé Sauna Zeeland

Privésauna in Zeeland met bubbelbad buiten, Pura Vida Oostkapelle!

 

Ben jij dol op bubbelen? Dan moet je naar Wellness Pura Vida in Oostkapelle! Hier kan je geen genoeg krijgen van het bubbelen. Dit is de place to be in Nederland waar je kan blijven bubbelen! Of je nou een binnen bubbelaar of buiten bubbelaar bent of gewoon graag bubbelt en het niet uit maakt waar je het doet, als je het maar kan doen. Hier kan het!

 

Bij Wellness Pura Vida in Oostkapelle in de provincie Zeeland waan je je in tropische Zuid-Amerikaanse sferen. Pura Vida is namelijk een begrip onder de Costa Ricanen. Maak je niet druk en geniet, betekent het kortweg gezegd. En dat is precies wat je hier bij deze privé sauna in Zeeland met bubbelbad buiten en binnen moet doen, genieten van het bubbelen en van de andere spa- en wellness faciliteiten.

 

Bekijk hier deze locatie in Oostkapelle.

 

Privésauna met bubbelbad binnen- en buiten

Bubbelende hottub en sauna buiten + whirlpool binnen in IJzendijke

 

Privé Sauna Zeeland in het dorpje IJzendijke had de primeur! Zij openden ooit de eerste privé sauna in  Zeeland. Zorg dat je genoeg tijd hebt als je deze fijne wellness locatie in IJzendijke bezoekt want er is ook zoveel leuks te doen in de omgeving. IJzendijke ligt in het westen van Zeeuws-Vlaanderen in de provincie Zeeland vlakbij het leuke dorpje Sluis dat wij je beslist kunnen aanraden.

 

Het fijne van deze privé sauna in Zeeland is dat je hier bijna alle keuze mogelijkheden aan spa- en wellness faciliteiten kan vinden. En dat alle faciliteiten ook nog eens binnen- en buiten te vinden zijn. Zo kan jij gewoon kiezen waar je het liefste bent. En qua badderen in een bubbelbad hoef je niet te kiezen, bubbelen kan hier zowel binnen als buiten.

 

Deze privé sauna in Zeeland heeft een bubbelbad binnen, een whirlpool om precies te zijn. Na het badderen kan je je afspoelen in de badkamer onder de regendouche en even relaxen. Vervolgens loop je naar buiten waar een Finse sauna barrel op je staat te wachten. Nagenieten kan in de houtgestookte hottub buiten die ook bubbels creëert. Ben je benieuwd naar al die verschillen tussen een hottub en een whirlpool? Lees dan dit artikel erover.

 

♥ Bekijk hier deze locatie in IJzendijke;
♥ Geniet van een dagje Sluis en ga wellness shoppen!
♥ Ontdek hier al onze tips voor West-Zeeuws Vlaanderen.

 

Privé Sauna Zeeland met hottub en sauna buiten

 

Op welke locatie in Zeeland zou jij wel eens buiten willen bubbelen?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots