Pure Obagi Review

Vitamine C boost met Advanced Kit Pure Obagi, onze ervaringen!

Wij vinden het zo fijn om kennis te maken met voor ons nieuwe beautymerken, deze keer is het tijd voor een Pure Obagi review en kijken wij naar de mogelijkheden van de Pure Obagi Vitamin C Kit.

Uiteraard hebben wij allemaal onze eigen voorkeur qua beauty producten en beauty rituelen. Wij raden aan om altijd op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op beauty en wellness gebied want de innovaties gaan snel en wie weet ontdek je iets nieuws dat nóg beter bij je past.

Vitamine C boost met Advanced Kit Pure Obagi

Wat als je huid je méér vertelt over je toekomst dan over jouw verleden?
Wat als huidverzorging niet gaat over het corrigeren en ook niet over het beschermen van je huid gaat? Maar wat als het gaat over het onthullen van wat jouw huid nu is?

Your skin is the marker of your past,
Of all your laughs, but also all your tears,
Of your suntans and your sunburns,
Of your exposure to life!

– Pure Obagi –

Hier begint het verhaal van de huidverzorgingsproducten van het merk Pure Obagi.
Pure Obagi is een huidverzorgingsmerk dat kijkt naar wat jouw huid nu nog allemaal kan en wilt daar het beste uit halen. Door vele onderzoeken en het gebruik van de juiste producten zal jouw huid gezond en jong blijven.

Pure Obagi heeft inmiddels al meer dan 30 jaar bewezen dat hun producten van hoogwaardige kwaliteit zijn en de producten van Pure Obagi ondersteunen voor de volle 100 % bij het nog meer optimaliseren van je huid. Dat komt doordat Pure Obagi kijkt naar de cellen van je huid. Op basis hiervan worden nieuwe producten ontwikkeld die aansluiten bij jouw huid. Wij mochten kennismaken met de Vitamin C Advanced Kit van Pure Obagi.

De producten zijn niet goedkoop maar het zijn bommetjes vol vitamines. Ik heb werkelijk het idee dat mijn huid straalt na deze Pure Obagi review! De producten van Pure Obagi bestaan uit alleen maar natuurlijke ingrediënten in de juiste verhoudingen. Ik merk direct dat mijn huid er goed op reageert. Het zijn geluksproducten in de badkamer en ik kan niets anders dan de producten van Pure Obagi aanbevelen. Lees snel verder om al mijn bevindingen te lezen.

*Bekijk hier de Pure Obagi Vitamine C Kit.
**Ontdek hier meer over Pure Obagi Nederland!

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor de Wellness Spots Nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest & YouTube.

Ontdek met ons de Pure Obagi Vitamin C Advanced Kit

De Pure Obagi Vitamin C Kit wordt bezorgd in een handige doorzichtige toilettas. Zou houd je met gemak al je Pure Obagi producten bij elkaar. Het toilettasje is gelijk handig voor als je op reis gaat met alleen maar handbagage. De Vitamin C Advanced Kit is speciaal ontwikkeld voor de vette huid.

Alle producten uit deze kit kan je op elkaar volgend gebruiken en zijn daardoor ook een aanvulling op elkaar. De verpakking is duidelijk, niet teveel poespas. Ik houd daar wel van, teveel informatie op een verpakking leidt alleen maar af. Pure Obagi legt duidelijk de nadruk op de boodschap die ze willen uitdragen: het product daar gaat het om!

Pure Obagi Review

Obagi-C Fx Cleansing gel met vitamine C

Voor het reinigen van mijn huid ben ik een melk of een tonic gewend, maar een reinigingsgel is voor mij compleet nieuw. Deze gel is roze doorzichtige kleur en gebruik je niet met een watje.

De cleansing gel kan je het beste gebruiken terwijl je huid vochtig is. Ik gebruik het onder de douche. Met mijn vingertoppen masseer ik de cleansing gel op mijn gezicht en dat voelt heel erg fijn. Met lauw water spoel ik mijn gezicht af en het mag gezegd worden: mijn gezicht voelt niet droog, maar zacht en schoon aan. Mijn gezicht is vrij van make-up en mijn poriën zijn schoon. Precies wat een cleansing gel hoort te doen!

Er is in deze cleansing gel van Pure Obagi niet zomaar een vitamine C verwerkt. Er is gekozen voor de L-ascorbine, het is de meest krachtige vorm van vitamine C die er bestaat. De vitamine C in de C- Cleansing gel werkt als antioxidant. Een antioxidant beschermt de huid tegen ongezonde stofjes van buitenaf (denk aan zonlicht, vervuilde lucht, etc) en zorgt ervoor dat de rimpeltjes minimaal blijven omdat er nieuw collageen wordt aangemaakt.

Ook is er bladsap van de aloë barbadensis in verwerkt, dit is een vochtinbrenger. En dat heb ik gevoeld, na gebruik van de cleansing gel voelt mijn huid helemaal niet droog aan maar juist goed gevoed.

Obagi-C Fx Cleansing gel met vitamine C

Obagi Professional –C serum 20%

Niets maakt mij blijer dan een serum voor mijn gezicht. Mijn huid krijgt van een echt goed serum een enorme oppepper en ziet er gedurende de dag stralend uit. Het was dus heel erg fijn om een serum te mogen ervaren van Pure Obagi. Deze Professional-C serum is geschikt voor de normale tot vettige huid en heeft de hoogste concentratie vitamine C uit de gehele Professional lijn van Pure Obagi, namelijk 20%.

Nadat ik mijn huid goed gereinigd heb met de Obagi-C Fx Cleansing gel met vitamine C en mijn gezicht droog heb gedept, doe ik een aantal druppels van dit serum op mijn vingertoppen zodat ik ze goed kan inmasseren op mijn gezicht. Het serum zit in een prachtige blauw glazen flesje en het serum haal je gedoseerd uit het flesje door gebruik te maken van de glazen pipet die in de dop van het flesje zit.

Het is geen vettig serum en het trekt direct mijn huid in. Het serum ruikt ook heerlijk! Het lijkt wel goud dat ik op mijn gezicht smeer, zo ontzettend lekker. De 20 %  L-ascorbinezuur zorgt ervoor dat mijn huid rijkelijk gevoed wordt en dat mijn fijne lijntjes en rimpeltjes, want jaja die heb ik, minder zichtbaar wordt.

Het serum egaliseert ook mijn huid en mijn huid zie ik opgloeien van tint. Mijn witte ochtendkoppie verdwijnt en ik zie er gezond en minder moe uit. Wat een heerlijk serum! Het is ongelooflijk hoe fijn de huid op mijn gezicht nu voelt. Na gebruik van dit smeersel breng ik nog een goede moisturiser aan en ik kan er weer tegen aan!

Pure Obagi Review

Pure Obagi Hydrate

Mijn huid is inmiddels schoon en goed gevoed maar zoals ik al schreef ik breng ook nog een goede moisturiser aan en Pure Obagi heeft in de Vitamine C Advanced Kit een hele fijne moisturiser toegevoegd.

Mijn huid wordt echt enorm verwend, ook met dit “toetje”. Deze Obagi Hydrate moisturiser voedt de huid tot wel 8 uur na het opsmeren! Dat is echt heel erg lang. Normaliter halverwege de dag gaat mijn huid al trekken en voed ik mijn huid bij. Maar bij het gebruik van deze Obagi Hydrate is dat helemaal niet nodig. Wat een verademing!

De crème is geurloos en dat is helemaal niet erg aangezien het serum van zojuist erg lekker rook. In deze Deze Obagi Hydrate moisturiser zit onder andere karité- en mangoboter. Dit zijn ontstekingsremmende bestandsdelen. Je huid wordt er rustiger van, minder rood en zorgt voor de hele kleine wondjes op je gezicht. Mijn huid is op dit moment wat roder door de kou ’s ochtends en door het gebruik van deze crème merk ik dat mijn huid een booster krijgt en minder rood eruit ziet.Pure Obagi Hydrate

Extra cadeautje van Pure Obagi

In de Pure Obagi Vitamin C Kit zitten ook nog twee proefmonsters. Op deze manier leer je gelijk kennis maken met nóg meer prachtige producten van Pure Obagi.

Microdermbrasion Polish + Mask

Het proefmonster wat wij ontvingen is een Microdermbrasion Polish + Mask. Een klein potje dat identiek is aan de originele grote verpakking. In dit masker zit maar liefst 30 % L-ascorbinezuur (vitamine C). Dat is echt een cadeautje voor je huid.

Nadat ik mijn huid goed heb gereinigd met de Cleansing gel en terwijl mijn huid nog vochtig is breng  ik met mijn vingertoppen de Obagi Professional-C Microdermabrasion Polish + Mask aan.

In het masker zitten ultrafijne kristallen, ze zijn echt héél erg fijntjes. Deze kristallen verwijderen de doffe en dode huidcellen. Ik laat het masker zo’n 15 minuten op mijn gezichtshuid zitten zodat de ingrediënten van het masker goed mijn huid kunnen intrekken. Na 15 minuten maak ik mijn gezicht schoon met lauw warm water en mijn huid straalt!

Microdermbrasion Polish + Mask

Obagi Daily Hydro-drops Facial Serum

Ik schreef al dat ik gek op serums ben! Het is dus extra leuk dat Pure Obagi mij ook nog kennis laat maken met de Obagi Daily Hydro-drops Facial Serum, het is een product wat 100 % nieuw voor mij is omdat ik nog nooit hydro-drops had gezien.

Dit proefmonster bestaat uit een doorzichtig serum met daarin hele kleine gele bolletjes, de zogenoemde hydro-drops. In de dop zit een glazen pipet waardoor het serum makkelijk op te brengen is. Obagi Daily Hydro-drops Facial Serum voelt heel goed aan, mijn huid neemt het serum direct op.

In dit serum zit extra antioxidantbescherming plus vitamine B3 en op termijn zorgen deze ingrediënten ervoor dat fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar worden. En dat klinkt als muziek in mijn oren.

Obagi Daily Hydro-drops Facial Serum

Ken jij het huidverzorgingsmerk Pure Obagi al?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons