Franse merk Puressentiel aromatherapie producten review

Ontdek het Franse merk Puressentiel en haar aromatherapie producten

Wij laten je graag kennis maken met het natuurlijke Franse merk Puressentiel en haar aromatherapie producten aan de hand van een review van een aantal producten.

Franse Puressentiel aromatherapie producten review

Op dit moment is het Franse merk Puressentiel de Nederlandse markt aan het veroveren met hun aromatherapie producten. Puressentiel gebruikt etherische oliën die gewonnen worden uit krachtige, helende planten. Deze oliën kunnen een hoop fysieke kwalen verlichten.

Het merk Puressentiel komt uit Frankrijk en biedt inmiddels 27 ecologisch verantwoorde producten op basis van essentiële oliën aan. Puressential ontwikkelt producten vanuit het idee dat de kracht en werking van de natuur toegankelijk moet zijn voor iedereen in het dagelijkse leven.

De missie van Puressentiel om op een ecologisch verantwoorde manier de zuiverste en krachtigste elementen uit de natuur te halen en die toegankelijk te maken voor iedereen lijkt met de producten die ze aanbieden gelukt! Alle producten bestaan uit natuurlijke actieve bestandsdelen en essentiële oliën, zonder onnodig toegevoegde smaak-, geur- of kleurstoffen. De producten waar wij kennis mee hebben mogen maken stralen de missie uit! In deze Puressentiel aromatherapie producten review komen de onderstaande producten aan bod:

 1. Hoofdpijn roller
 2. Gewrichten & Spieren Gel
 3. Zuiverende Luchtspray Bio
 4. Bloedcirculatie Tonische Express Spray

♥ Bekijk hier alle producten van Pureessentiel
Heb jij enige medische aandoeningen? Dan adviseren wij altijd om eerst te informeren bij je arts of je huidproducten veilig kan gebruiken.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Puressentiel aromatherapie producten review

Puressentiel Hoofdpijn Roller

Dit product van Puressentiel vind ik een uitkomst! Deze kleine 5ml roller met 9 essentiële oliën past in elke (toilet)tas en is ontzettend makkelijk in gebruik. Waar je bij hoofdpijn normaliter een paracetamol én water nodig heeft, heb je bij deze roller niets nodig.

Je moet alleen even weten hoe je het moet gebruiken en dat staat netjes beschreven op verpakking. Voor gebruik schud je de roller en vervolgens ga je 5 seconden met cirkelvormige bewegingen met de massagekogel van de hoofdpijnroller over elk “trigger point”. Dat zijn je slapen, wenkbrauwen, hals en monnikskapspier. Hiermee verlicht je je hoofdpijn of spanningshoofdpijn op elke plek en op elk moment dat jij wilt.

♥ Last van reisziekte? Daar heeft Puressentiel een Travel Sickness Roller voor.

Puressentiel aromatherapie producten review

Puressentiel Gewrichten & Spieren Gel

Deze witte crème zonder kleurstof en geur maar met 14 essentiële oliën kan je gebruiken bij gevoelige gewrichten en/of spieren. Sporters kunnen de crème ook al vóór het sporten gebruiken om de spieren te laten ontspannen en te kalmeren. Een klein beetje crème op de juiste plek inmasseren en het is een weldaad voor je spieren. Deze crème van Puressentiel is goed uit te wrijven en trek snel je huid in.

Puressentiel Gewrichten & Spieren Gel

Puressentiel Zuiverende Luchtspray Bio

Deze 200ml spray is één van de populairste producten van Puressentiel. De spray verwijdert luchtjes uit de leefruimte, auto of bijvoorbeeld uit je kleding. Ik hou van producten die je voor verschillende doeleinden kan gebruiken en deze zuiverende spray is daar een perfect voorbeeld van. In de spray zijn 41 essentiële oliën verwerkt en het ruikt heerlijk fris.

Puressentiel Zuiverende Luchtspray Bio

Puressentiel Bloedcirculatie Tonische Express Spray

Ken je dat? Na een dag werken of winkelen dat je benen zwaar voelen en dat je eigenlijk geen stap meer kan verzetten? Puressentiel heeft hier de oplossing voor, namelijk een bloedcirculatiespray. Deze spray kan je op je voeten, kuiten, enkels, benen en zelfs op steunkousen sprayen.

Na een spray masseer ik de plek in en ik merk dat de spray direct de huid intrekt. Ik kan mij ook goed voorstellen dat je het gebruikt bij een vliegreis. En als je 6 sprays in een bak met lauwwarm water doet dan is het een fijn voetbad.

Puressentiel Bloedcirculatie Tonische Express Spray

Ken jij de Puressentiel aromatherapie producten al?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliate linken vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

2 reacties op “Ontdek het Franse merk Puressentiel en haar aromatherapie producten”

 1. Maartje Boekschoten avatar
  Maartje Boekschoten

  Vraag: na gebruik gel in mijn nek: ( ook hoofdpijn en pharmacie schreef dit voor) na half uur werden mijn spiertintelingen waar ik momenteel last van heb eigenlijk erger. Kan dat schadelijk zijn? Hoe lang werken die essentiële oliën door?

  1. Henriette avatar
   Henriette

   Beste Maartje, wat vervelend om te horen dat je klachten erger werden. Wij raden je aan contact op te nemen met je arts over het gebruik van huidproducten bij bepaalde klachten. Groeten Henriette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen