Beauty

Ontdek het Franse merk Puressentiel en haar aromatherapie producten

21 maart 2022
Franse merk Puressentiel aromatherapie producten review

Wij laten je graag kennis maken met het natuurlijke Franse merk Puressentiel en haar aromatherapie producten aan de hand van een review van een aantal producten.

 

Franse Puressentiel aromatherapie producten review

 

Op dit moment is het Franse merk Puressentiel de Nederlandse markt aan het veroveren met hun aromatherapie producten. Puressentiel gebruikt etherische oliën die gewonnen worden uit krachtige, helende planten. Deze oliën kunnen een hoop fysieke kwalen verlichten.

 

Het merk Puressentiel komt uit Frankrijk en biedt inmiddels 27 ecologisch verantwoorde producten op basis van essentiële oliën aan. Puressential ontwikkelt producten vanuit het idee dat de kracht en werking van de natuur toegankelijk moet zijn voor iedereen in het dagelijkse leven.

 

De missie van Puressentiel om op een ecologisch verantwoorde manier de zuiverste en krachtigste elementen uit de natuur te halen en die toegankelijk te maken voor iedereen lijkt met de producten die ze aanbieden gelukt! Alle producten bestaan uit natuurlijke actieve bestandsdelen en essentiële oliën, zonder onnodig toegevoegde smaak-, geur- of kleurstoffen.  De producten waar wij kennis mee hebben mogen maken stralen de missie uit! In deze Puressentiel aromatherapie producten review komen de onderstaande producten aan bod:

 

  1. Hoofdpijn roller
  2. Gewrichten & Spieren Gel
  3. Zuiverende Luchtspray Bio
  4. Bloedcirculatie Tonische Express Spray

 

♥ Bekijk hier alle producten van Pureessentiel

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Puressentiel aromatherapie producten review

 

Puressentiel Hoofdpijn Roller

 

Dit product van Puressentiel vind ik een uitkomst! Deze kleine 5ml roller met 9 essentiële oliën past in elke (toilet)tas en is ontzettend makkelijk in gebruik. Waar je bij hoofdpijn normaliter een paracetamol én water nodig heeft, heb je bij deze roller niets nodig.

 

Je moet alleen even weten hoe je het moet gebruiken en dat staat netjes beschreven op verpakking. Voor gebruik schud je de roller en vervolgens ga je 5 seconden met cirkelvormige bewegingen met de massagekogel van de hoofdpijnroller over elk “trigger point”. Dat zijn je slapen, wenkbrauwen, hals en monnikskapspier. Hiermee verlicht je je hoofdpijn of spanningshoofdpijn op elke plek en op elk moment dat jij wilt.

 

♥ Last van reisziekte? Daar heeft Puressentiel een Travel Sickness Roller voor.

 

Puressentiel aromatherapie producten review

 

Puressentiel Gewrichten & Spieren Gel

 

Deze witte crème zonder kleurstof en geur maar met 14 essentiële oliën kan je gebruiken bij gevoelige gewrichten en/of spieren. Sporters kunnen de crème ook al vóór het sporten gebruiken om de spieren te laten ontspannen en te kalmeren. Een klein beetje crème op de juiste plek inmasseren en het is een weldaad voor je spieren. Deze crème van Puressentiel is goed uit te wrijven en trek snel je huid in.

 

 

Puressentiel Gewrichten & Spieren Gel

 

Puressentiel Zuiverende Luchtspray Bio

 

Deze 200ml spray is één van de populairste producten van Puressentiel. De spray verwijdert luchtjes uit de leefruimte, auto of bijvoorbeeld uit je kleding. Ik hou van producten die je voor verschillende doeleinden kan gebruiken en deze zuiverende spray is daar een perfect voorbeeld van. In de spray zijn 41 essentiële oliën verwerkt en het ruikt heerlijk fris.

 

 

Puressentiel Zuiverende Luchtspray Bio

 

Puressentiel Bloedcirculatie Tonische Express Spray

 

Ken je dat? Na een dag werken of winkelen dat je benen zwaar voelen en dat je eigenlijk geen stap meer kan verzetten? Puressentiel heeft hier de oplossing voor, namelijk een bloedcirculatiespray. Deze spray kan je op je voeten, kuiten, enkels, benen en zelfs op steunkousen sprayen.

 

Na een spray masseer ik de plek in en ik merk dat de spray direct de huid intrekt. Ik kan mij ook goed voorstellen dat je het gebruikt bij een vliegreis. En als je 6 sprays in een bak met lauwwarm water doet dan is het een fijn voetbad.

 

Puressentiel Bloedcirculatie Tonische Express Spray. 

 

Puressentiel Bloedcirculatie Tonische Express Spray

 

Ken jij de Puressentiel aromatherapie producten al?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots