Spa Aruba

Spa en massage aan strand bij Purun Spa Aruba van Bucuti & Tara Beach Resort

Geniet van een massage op het strand bij de Purun Spa Aruba van het Bucuti & Tara Beach Resort. Een vakantie naar dit luxe Adults Only resort is precies wat je nodig hebt als je wilt ontspannen, van persoonlijke service houdt en ongestoord wilt genieten.

En ben je geen gast van dit luxe wellness hotel aan het strand van Eagle Beach op Aruba? Geen probleem, dan maak je gewoon een afspraak als dag gast bij de Purun Spa Aruba.

Genieten bij Purun Spa Aruba Bucuti Tara Beach Resort

One Happy Island Aruba! En happy was ik op Aruba. Dit Caribische eiland biedt zoveel meer dan wat veel mensen denken. Natuurlijk vind je er prachtige stranden en straalt de zon iedere dag. Maar er valt zoveel meer te ontdekken. Dat zie je goed in de reisvideo Aruba die ik heb gemaakt en die je via de link kan bekijken. Vanaf minuut 6.29 zie je het Bucuti & Tara Beach Resort zodat jij alvast kan wegdromen naar deze bestemming en kan inbeelden hoe jij daar kan liggen.

Bij een luxe wellness vakantie hoort wat ons betreft een ‘Beach Massage’, een heerlijke massage op het strand van Aruba! Het fijnste is natuurlijk als je verblijft in een wellness resort op Aruba en zo vanuit je kamer het strand op kan lopen naar de, in dit geval, houten hut met witte gordijnen voor jouw Arubaanse wellness experience. Dat kan als je verblijft in het luxe 18+ Adults Only Bucuti & Tara Beach Resort op Aruba. Bucuti Aruba is één van de populairste hotels voor koppels en compleet gericht op Adults Only.

Dat gasten het hotel meer dan goed waarderen blijkt wel uit het feit dat ze meerdere prijzen hebben gewonnen. Zo is het één van de Tripadvisor’s Top 25 Best Hotels in the World for 2022, voor het 7e jaar op rij zijn ze uitgeroepen tot winnaar van de Traveler’s Choice Awards en in de categorie ‘romantiek’ staat het resort binnen het Caribisch gebied op de 1e plaats en wereldwijd op plek 5!

Niet getreurd, heb je al een vakantie geregeld op Aruba, ook als niet hotelgast van het Bucuti & Tara Beach Resort op Aruba kan je genieten en gebruik maken van de spa- en wellness faciliteiten van de Purun Spa op Aruba.

Vergelijk de prijzen voor vliegtickets naar Aruba via Skyscanner;
♥ Bekijk hier onze complete Bucuti & Tara Beach Resort Aruba review;
♥ Hier lees je nog meer over het meest duurzame hotel van de Caribbean.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Massage op het strand bij Bucuti Aruba

Outdoor Spa Treatments in Beach Hut op het strand

Als je zeker wilt zijn dat je op een bepaald tijdstip kan genieten van een massage op het strand dan raden wij je aan om een afspraak te maken bij de Purun Spa op Aruba, onderdeel van het Bucuti & Tara Beach Resort aan Eagle Beach.

Eventueel kan je ook de gok wagen en naar Eagle Beach rijden en ter plaatse kijken of de strandhut beschikbaar is voor een Beach Massage op Aruba. In de luxe strandhut kan je kiezen uit de onderstaande behandelingen. Let op: deze wellness behandelingen kunnen wijzigen.

 1. Aruba Aloe Facial (45 min);
 2. Couples Massage (45 or 75 min);
 3. Coconut Milk & Aloe Wrap (75 min);
 4. Aloe Crystal Massage (hydrating massage) (45 min);
 5. Ocean & Sand Foot Massage (scrub and reflexology) (45 min);
 6. Heaven & Earth (Massage of scalp, shoulder, feet) (45 or 75 min).
Bucuti Aruba

Purun Spa van Bucuti & Tara Beach Resort 

De Purun Spa is dé place to be om jezelf te verwennen. Op de eerste verdieping van Bucuti Aruba vind je in de ‘Tara’s vleugel, (het gedeelte met de Tara Suites) de Purun Spa Aruba, de spa van het hotel. Hier kan je kiezen uit een zeer divers aanbod van massages, treatments en gezichtsbehandelingen.

Het aanbod qua spa behandelingen is uiteraard groter bij de indoor spa dan de op het strand gelegen wellness hut. Ik heb zelf de ‘Purun Happy Island Massage’ mogen ervaren. Een hele fijne ‘Total Body Massage’ van 50 minuten. Let op: deze wellness behandelingen kunnen wijzigen.

Aruba Massages bij Purun Spa

 • In-Room Enhancement;
 • Hot Stone Enhancement;
 • Couples Massage (50 min);
 • Anti Stress Massage (50 min);
 • Reflex Foot Massage (50 min);
 • Therapeutic Massage (50 min);
 • Purun Happy Island Massage (50 min);
 • Cherishing Mom-to-be Massage (50 min);
 • Heaven and Earth (hand and feet) (50 min);
 • Sacred Massage of Totoma (50 min / 80 min).

Gezichtsbehandelingen

 • Purun Sensational Facial (detox) (50 min);
 • Hydro Face Sport Facial (for men) (50 min);
 • Aromatic Caribbean Facial (hydration) (50 min);
 • The Experts of Purun Facial (sensitive skin) (50 min).

Wraps

 • Wrap of Collagen (anti-aging) (80 min);
 • Perfect Slim Effect wrap (exfoliating) (80 min);
 • Coconut Milk and Aloe wrap (dry skin) (80 min).

Purun Spa, Bucuti Aruba Signature treatments

 • Nail care and waxing available;
 • Purun Detox (detoxing wrap) (90 min);
 • Mescal Bucuti (aromatherapy wrap) (90 min);
 • Aruba Tropical (wrap of tropical flowers) (90 min);
 • Purun in Love (massage, tea service and champagne) (90 min).

♥ Voor vragen en reserveringen kan je mailen naar purunspaaruba@gmail.com.

Wellness programma Bucuti & Tara Beach Resort 

Bij het luxe Bucuti & Tara Beach Resort op Aruba staat de Wellness Lifestyle centraal. Zo worden er onder andere complete wellness programma’s aangeboden voor hotelgasten.

Wij raden je aan om van te voren, via wie je ook geboekt hebt, de pre-arrival survey in te vullen. Hierop kan je ook al je wellness wensen en voorkeuren aangeven vóór aankomst. Zo weet het Bucuti Wellness Team wat belangrijk is voor jou.

Heb je zelf een specifieke vraag of wil je meer weten over het wellness programma bij Bucuti & Tara Beach Resort op Aruba dan kan je contact opnemen via wellness@bucuti.com. Er zijn meerdere wellness specialisten in dienst die speciale wellness programma’s op maat samen stellen indien je dat wenst. 

♥ Meer info over het wellness programma bij Bucuti.

Wellness programma Bucuti & Tara Beach Resort 

Méér vakantie tips Aruba

Ga jij op vakantie naar Aruba en ben je benieuwd waar je de mooiste plekjes op Aruba kan vinden en welke bezienswaardigheden op Aruba je echt moet zien. Of wil je weten welke wateractiviteiten de moeite waard zijn en wil je meer weten over een Jeep huren op Aruba? Ik geef je graag mijn vakantie tips voor Aruba uit eigen ervaring.

Zou jij willen genieten van de Purun Spa Aruba mogelijkheden?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

4 reacties op “Spa en massage aan strand bij Purun Spa Aruba van Bucuti & Tara Beach Resort”

 1. Monica van Bakel avatar
  Monica van Bakel

  Please advise the availability and cost of a lower back massage for about 30 minutes. We are on the island until 13 January.

  1. Henriette Bokslag avatar
   Henriette Bokslag

   Dear Monika,

   Thanks for your interest in a massage at the Purun Spa of Bucuti Tara Beach Resort at Aruba.
   We forwarded your message via the contactform at: https://purunspa.com/contact-1
   and we send it to our contact of the hotel. You can also book a treatment via the website: https://purunspa.com/bookings.

   I hope they will inform you soon. Please enjoy the treatment and enjoy your holiday at One Happy Island.

   Kind regards,
   Henriëtte Bokslag

 2. yvonne clarke avatar
  yvonne clarke

  Hi! I would like beach hut 75 min massages or 90 min if offered on june 1st for 11 women. If some need to come on June 2 or 3rd that is also fine.

  1. Redactie Wellness Spots avatar
   Redactie Wellness Spots

   Thx Yvonne for your request, I asked the Purun Spa to contact you. Enjoy the massage and your time at Aruba!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen