Overnachten, Spa & Sauna

Puur genieten! Een massage op het strand van Aruba bij Bucuti

2 maart 2022
Spa Aruba

Wellness en Spa Aruba! Geniet van een massage op het strand bij de Purun Spa van Bucuti & Tara Beach Resort. Een vakantie naar dit luxe Adults Only resort is precies wat je nodig hebt als je wilt ontspannen, van persoonlijke service houdt en ongestoord wilt genieten.

Wellness & Spa Aruba

 

One Happy Island Aruba! En happy was ik op Aruba. Dit Caribische eiland biedt zoveel meer dan wat veel mensen denken. Natuurlijk vind je er prachtige stranden en straalt de zon iedere dag. Maar er valt zoveel meer te ontdekken. Dat zie je goed in de reisvideo Aruba die ik heb gemaakt en die je via de link kan bekijken. Vanaf minuut 6.29 zie je het Bucuti & Tara Beach Resort zodat jij alvast kan wegdromen naar deze bestemming en kan inbeelden hoe jij daar kan liggen.

 

Aruba Aloë is het bekendste wellness product van het eiland en bij Mauchi Smoothies drink je waarschijnlijk de beste smoothies. Aruba heeft zoveel te bieden op wellness gebied. Er is zelfs een heel Aruba Wellness Magazine dat je kan raadplegen voor de beste tips. Binnenkort verschijnt er op Wellness Spots een uitgebreid artikel vol wellness tips op Aruba.

 

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Wellness & Spa Aruba

 

Massage op het strand bij Bucuti Aruba

 

Bij een luxe wellness vakantie hoort wat ons betreft een ‘Beach Massage’. Het fijnste is natuurlijk als je verblijft in een wellness resort op Aruba en zo vanuit je kamer het strand op kan lopen naar de houten hut met witte gordijnen voor jouw wellness experience. Dat kan als je verblijft in het Adults Only Bucuti & Tara Beach Resort. Bucuti Aruba is één van de populairste hotels voor koppels en compleet gericht op Adults Only.

 

Het kleinschalige boutique hotel op Aruba heeft in totaal 72 kamers variërend van standaard comfortkamers tot luxe beach suites. Vanwege het relatief klein aantal kamers en het feit dat dit populaire resort aan Eagle Beach zo goed wordt beoordeeld moet je er snel bij zijn als je hier je vakantie wilt doorbrengen.

 

Niet getreurd, ga je in het hoogseizoen op vakantie naar Aruba? Ook als niet gast van Bucuti Aruba kan je genieten van de faciliteiten van de Purun Spa. Een leuk weetje; zelfs in de minibar van dit wellnessresort vind je een wellnessproduct. Bucuti Spa Aruba is namelijk één van de retailers van Arubalife Organics. De Organic Sunscreen Butter is een fijne en goed uitsmeerbare zonnebrand die je beschermt tegen de warme en sterke Arubaanse zonnestralen.

 

Massage op het strand bij Bucuti Aruba

 

Outdoor Spa Treatments in Beach Hut

 

Als je zeker wilt zijn dat je op een bepaald tijdstip kan genieten van een massage op het strand dan raad ik je aan om een afspraak te maken bij de Purun Spa van Bucuti. Je kan ook de gok wagen en naar Eagle Beach rijden en ter plaatse kijken of de strandhut beschikbaar is voor een Beach Massage op Aruba. In de luxe strandhut kan je kiezen uit de onderstaande behandelingen.

 

 • Heaven & Earth (Massage of scalp, shoulder, feet) (45 or 75 min)
 • Aloe Crystal Massage (hydrating massage) (45 min)
 • Coconut Milk & Aloe Wrap (75 min)
 • Ocean & Sand Foot Massage (scrub and reflexology) (45 min)
 • Aruba Aloe Facial (45 min)
 • Couples Massage (45 or 75 min)

Bucuti Aruba

 

Purun Spa van Bucuti & Tara Beach Resort 

 

De Purun Spa is dé place to be om jezelf te verwennen. Op de eerste verdieping van Bucuti Aruba vind je in de ‘Tara’ vleugel, (het gedeelte met de Tara Suites) de Purun Spa van het hotel. Hier kan je kiezen uit een zeer divers aanbod van massages, treatments en gezichtsbehandelingen.

 

Het aanbod qua spa behandelingen is uiteraard groter bij de indoor spa dan de op het strand gelegen hut. Ik heb zelf de ‘Purun Happy Island Massage’ mogen ervaren. Een hele fijne ‘Total Body Massage’ van 50 minuten.

 

Aruba Massages bij Purun Spa

 

 • Sacred Massage of Totoma (50 min / 80 min)
 • Purun Happy Island Massage (50 min)
 • Therapeutic Massage (50 min)
 • Anti Stress Massage (50 min)
 • Cherishing Mom-to-be Massage (50 min)
 • Couples Massage (50 min)
 • Reflex Foot Massage (50 min)
 • Heaven and Earth (hand and feet) (50 min)
 • Hot Stone Enhancement
 • In-Room Enhancement

Gezichtsbehandelingen

 

 • Purun Sensational Facial (detox) (50 min)
 • Aromatic Caribbean Facial (hydration) (50 min)
 • The Experts of Purun Facial (sensitive skin) (50 min)
 • Hydro Face Sport Facial (for men) (50 min)

Wraps

 

 • Wrap of Collagen (anti-aging) (80 min)
 • Coconut Milk and Aloe wrap (dry skin) (80 min)
 • Perfect Slim Effect wrap (exfoliating) (80 min)

Purun Spa, Bucuti Aruba Signature treatments

 

 • Purun in Love (massage, tea service and champagne) (90 min)
 • Mescal Bucuti (aromatherapy wrap) (90 min)
 • Purun Detox (detoxing wrap) (90 min)
 • Aruba Tropical (wrap of tropical flowers) (90 min)
 • Nail care and waxing available

 

Wellness programma Bucuti & Tara Beach Resort 

 

Wil je meer informatie over het wellness programma bij Bucuti & Tara Beach Resort dan kan je contact opnemen met Isabel Struve-Rasmijn via wellness@bucuti.com. Zij is fulltime in dienst als Wellness Specialist en is afgestudeerd in de richting voeding en diëtetiek waardoor het ook mogelijk is speciale wellness programma’s op maat samen te stellen. 

 

 

Wellness programma Bucuti & Tara Beach Resort 

 

Adults Only vakantie bij Bucuti & Tara Beach Resort 

 

Zie jij jezelf al op vakantie gaan naar Aruba en wil je verblijven bij Bucuti Beach Resort of in de Tara Suites? Je kan zelf je hotelovernachtingen reserveren via Booking.com of check de mogelijkheden voor een pakketreis naar dit 18+ wellnessresort.

 

 

Bucuti, meest duurzame hotel ter wereld!

 

Leuk om te weten is dat het Bucuti & Tara Beach Resort hét hotel is in het Caribisch gebied dat het meest gecertificeerd is op het gebied van duurzaamheid. Als eerste hotel ter wereld hebben zij de prestigieuze Global United Nations 2020 Climate Action Award for Climate Neutral Now gewonnen.

 

Bucuti & Tara heeft onderzoek gedaan naar de mogelijkheden die het meest bijdragen aan duurzaamheid en deze binnen de eigen organisatie toegepast. Bucuti & Tara Beach Resort, Aruba: Excelling Beyond Carbon Neutrality is de winnende case-study. De United Nations Climate Change waardeert het dat Bucuti & Tara, een onafhankelijk bedrijf met maar 104 kamers zich zo inzet.

 

 

Adults Only vakantie bij Bucuti & Tara Beach Resort 

 

Vakantie tips Aruba

 

Ga jij op vakantie naar Aruba en ben je benieuwd waar je de mooiste plekjes op Aruba kan vinden en welke bezienswaardigheden op Aruba je echt moet zien. Of wil je weten welke wateractiviteiten de moeite waard zijn en wil je meer weten over een Jeep huren op Aruba? Ik geef je graag mijn vakantie tips voor Aruba uit eigen ervaring.

 

 

 

Zou jij willen genieten van de Purun Spa Aruba mogelijkheden?

Print Friendly, PDF & Email

Comments

 1. Monica van Bakel

  5 januari 2021 at 14:40 Beantwoorden

  Please advise the availability and cost of a lower back massage for about 30 minutes. We are on the island until 13 January.

  1. Henriette Bokslag

   7 januari 2021 at 08:19 Beantwoorden

   Dear Monika,

   Thanks for your interest in a massage at the Purun Spa of Bucuti Tara Beach Resort at Aruba.
   We forwarded your message via the contactform at: https://purunspa.com/contact-1
   and we send it to our contact of the hotel. You can also book a treatment via the website: https://purunspa.com/bookings.

   I hope they will inform you soon. Please enjoy the treatment and enjoy your holiday at One Happy Island.

   Kind regards,
   Henriëtte Bokslag

 2. yvonne clarke

  27 mei 2022 at 18:56 Beantwoorden

  Hi! I would like beach hut 75 min massages or 90 min if offered on june 1st for 11 women. If some need to come on June 2 or 3rd that is also fine.

  1. Redactie Wellness Spots

   30 mei 2022 at 09:57 Beantwoorden

   Thx Yvonne for your request, I asked the Purun Spa to contact you. Enjoy the massage and your time at Aruba!

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

Goede Voornemens 2020Goede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots