Wellness Spot QC Terme Torino

QC Terme Torino, een Wellness Spot in het centrum van Turijn

De tijd nemen om een stad te ontdekken en daarna ontspannen en bijkomen van alle indrukken die je hebt opgedaan. Dat is de perfecte citytrip voor mij. In Turijn valt er genoeg te beleven en er is midden in de stad een enorm wellnessresort, QC Terme Torino.

Bezoek QC Terme Torino en bestel tickets online

QC Terme Torino is gelegen aan één van de hoofdstraten die door Turijn loopt, de Corso Vittorio Emanuelle II. Als je midden in het centrum verblijft kan je er in 20 minuten naar toe lopen. Het wellnesscentrum in Turijn is gevestigd in het uit 1875 daterende Abegg Palace. Het is een elegant gebouw met van binnen grote ruimten, hoge plafonds en prachtige marmeren hallen die je doen verlangen naar vervlogen tijden.

Over maar liefst vier verdiepingen verdeeld vind je relax ruimten, sauna’s en diverse baden, er is zelfs een speciaal Kneipp bad. Hoewel je midden in de stad verblijft heb je absoluut dat gevoel niet als je de enorme tuin instapt. Drie verschillende bubbelbaden, whirpools, hydromassage en een bad met onderwatermuziek zorgen ervoor dat je helemaal kan ontspannen. Je waant je in de tijd van de oude Romeinen, die de filosofie van genieten al vroeg wisten te benutten.

♥ Bekijk hier de vouchers voor een dagje sauna in Turijn.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

Day Spa in Turijn

Ik had nooit verwacht dat er achter het gebouw een enorme tuin is waar je echt even tot rust kan komen en niets hoort van de stadgeluiden. Er zijn buiten drie verschillende bubbelbaden, whirpools, hydromassage en een bad met onderwatermuziek. Helaas kent de omgeving van Turijn geen thermaal water.

Het water komt uit het aquaduct en wordt onderweg verwarmd. Ze gebruiken dezelfde techniek en filosofie van de Romeinse baden, zie ook de Thermen van Diocletianus en de Thermen van Caracalla. Je waant je dus in de tijd van de oude Romeinen, die de filosofie van genieten al vroeg wisten te benutten en waar wij nog steeds van kunnen profiteren. De elementen die verwerkt zijn in alle QC Terme producten komen uit;  “Cassiodora di Bormio“.

Op de eerste verdieping bevind zich het restaurant waar je onbeperkt drinken en fruit kan pakken. Als je wilt kan je bij de entree extra betalen om gebruik te maken van het lunchbuffet dat open is in de middag. In Terme Torino is het verplicht om badkleding te dragen.

QC Terme Torino
QC Terme Torino

Ga jij naar een wellnesscentrum op vakantie?

Van:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen