QMS Medicosmetics hotelspa’s

Ontdek de 11 QMS Medicosmetics hotel spa’s ter wereld

Ben jij fan van het Duitse merk QMS Medicosmetics? Je kan je ook laten vertroetelen in een van de QMS Medicosmetics hotel spa’s ter wereld. Wij hebben een aantal hotel spa’s die werken met de producten van QMS Medicosmetics voor je op een rij gezet.

QMS Medicosmetics hotel spa’s in 11 landen

Of je nou op vakantie gaat in Europa of het Midden-Oosten of naar Azië of Zuid-Afrika reist. Overal ter wereld zijn er QMS Medicosmetics hotel spa’s te vinden in fijne 5* hotels. QMS is al drie keer beloond met de prestigieuze ‘Best Spa Brand’ award van de World Spa Awards. En er is zelfs een QMS Medicosmetics hotel spa in Nederland! Reis naar de Noorzeekust en kies voor een verblijf bij Grand Hotel Huis Ter Duin in Noordwijk en verwen jezelf met een QMS behandeling.

Op dit moment zijn er 11 landen die speciale QMS treatments aanbieden en die hebben wij voor je op een rij gezet. De foto’s bij dit artikel zijn van Hotel Annabelle op Cyprus en de video is van het SO / Sotogrande Resort in San Roque, Cadiz in Spanje.

  1. Malediven – Amilla
  2. Cyprus – Hotel Annabelle
  3. Hongarije – Botaniq Castle of Tura
  4. Thailand – Mandarin Oriental (Bangkok)
  5. Nederland – Grand Hotel Huis Ter Duin in Noordwijk
  6. VAE – Burj al Arab (Dubai), GoCo Spa in Ajman Saray Hotel (Ajman)
  7. Zwitserland – Le Grand Bellevue Gstaad, Giardino Mountain (St. Moritz)
  8. Zuid Afrika – Ellerman House, Cape Grace (Kaapstad), The Saxon (Johannesburg)
  9. Italië – Mandarin Oriental (Como), JW Marriot La Sesola (Venetie), Chalet Mirabell (Meran)
  10. Oostenrijk – Defegerental (Sankt Veit in Defereggen), Stanglwirt (Kitzbuhel), Das Edelweiss (Grossarl), Salzburgerhof (Zell am See)

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Meer informatie over QMS Medicosmetics 

De gerenommeerde Duitse chirurg Dr. Erich Schulte richtte in 1986 QMS Medicosmetics op dat het resultaat is van zijn passie voor de wetenschap en zijn ervaring op gebied van trauma en cosmetische chirurgie. Zijn grote wens om de doeltreffendheid van huidverzorgingsproducten te verbeteren op basis van wetenschappelijke logica in plaats van abstracte wonderen.

Science, not miracles” is de fundering van QMS Medicosmetics en deze filosofie is aanwezig in ieder product. Alleen krachtige, intelligente, wetenschappelijke formules die daadwerkelijk het verschil maken worden toegevoegd aan de collectie.

All about collagens. Dr. Schulte is een pionier op gebied van het doeltreffend herintroduceren van huid-identiek collageen in de diepere huidlagen. De wetenschap hielp hem bij het ontwikkelen van één van de meest iconische innovaties in de beauty sector. Deze unieke collageen-verbeteringstechniek is vandaag de dag nog altijd een belangrijk uitgangspunt voor het team van QMS.

QMS LUXURY TRAVEL BAG

Heb jij al eens een van de QMS Medicosmetics hotel spa’s bezocht?

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons