Overnachten

“Voorjaarsschoonmaak” voor de ziel bij Relax Dream World in Bad Häring

29 februari 2024
Day Spa in Bad Häring bij Panorama Royal hotel

Relax Dream World in Bad Häring, dat is de overkoepelende naam van alle spa- en wellness faciliteiten in het Panorama Royal Hotel in Bad Häring. Dit wellnesshotel was altijd al een bekend wellness adres vanwege haar relaxatie aanbod, maar sinds de complete verbouwing en de heropening in september 2023 zijn er nog meer ontspanningsmogelijkheden die voldoen aan de laatste high-end mogelijkheden.

 

Relax Dream World in Bad Häring

 

Start de lente vol energie en kom in balans in de Oostenrijkse bergen. In september 2023 werd de nieuwe Relax Dream World in Bad Häring geopend, onderdeel van het luxe Panorama Royal Hotel. Dit is een plek waar je een gevarieerd en hoogwaardig wellnessprogramma kunt volgen. Naast de veelzijdige en de allernieuwste spa- en wellness faciliteiten zorgt het keukenteam, dat door Gault&Millau is bekroond met drie koksmutsjes, voor heerlijke fijnproeversgerechten.

 

Hotel Panorama Royal werd door Gault&Millau zelfs uitgeroepen tot het “beste hotel met halfpension in Oostenrijk“. Voor een heel bijzondere avond op sterren-niveau raden wij je aan om een reservering te maken bij “Atelier Freund-Schafft”. Hier kan je een avond lang genieten van de beste culinaire verwennerij tijdens acht gangen, een niet te missen ervaring.

 

Alleen al de waterwereld met zijn vele verschillende zout- en zoetwaterzwembaden in het panoramapark zijn al een bezoek waard. Om nog maar te zwijgen van het saunalandschap dat werkelijk alles heeft. Hottub en biosauna, zoutwater- en kruidensauna, stoombad en infraroodcabine. Yoga, qi gong en meditatie zijn vaste waarden in hotel Panorama Royal.

 

Alles wat het hart van saunaliefhebbers sneller doet slaan, bevindt zich hier. Wellness in Hotel Panorama Royal is net dat tikkeltje meer en misschien precies waar jij naar op zoek bent.

 

♥ Je kan hier ook naar de Day Spa;
♥ Ontdek hier alle spa arrangementen bij dit hotel;
♥ Lees hier meer over het nieuwe Panorama Royal hotel restaurant;
♥ Zie hier ons complete artikel over dit wellness hotel in Bad Häring.

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

Relax Dream World in Bad Häring

 

Wellness hotel in Bad Häring Oostenrijk

 

Krijg jij al zin om de Relax Dream World in Bad Häring te gaan ontdekken?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots