Relax Guide, wellnesshotels in Oostenrijk, Duitsland & Zuid-Tirol

Relax Guide, wellness hotel tests in Oostenrijk, Duitsland en Zuid-Tirol

Relax Guide verzorgt wellnesshotel tests in Oostenrijk, Duitsland en Zuid-Tirol. Dat doen zij al meer dan 20 jaar en dat betekent dat er inmiddels meer dan 2400 hotels in de Relax Guide staan. Keuze genoeg om een mooie Wellness Spots te selecteren in een van deze drie landen waar ze actief zijn!

Relax Guide, wellnesshotels in Oostenrijk, Duitsland & Zuid-Tirol

Al meer dan 20 jaar voert Relax Guide wellnesshotels tests uit in Oostenrijk, Duitsland en Zuid-Tirol. Inmiddels hebben zij meer dan 2400 wellnesshotels in deze drie landen getest en dat maakt het onder andere mogelijk om elk jaar de Relax Guide Spa Awards uit te reiken. Dit zeggen zij zelf over de wellness hotel tests in Oostenrijk, Duitsland en Zuid-Tirol die zij doen:

 1. Anonieme hotelbeoordelingen;
 2. Onafhankelijk, kritisch en eerlijk;
 3. Het kwaliteitszegel van de wellness-industrie.

De Relax Guide wellnesshotels tests in Oostenrijk, Duitsland en Zuid-Tirol worden in drie categorieën opgedeeld, te weten:

 1. Kuren;
 2. Wellness;
 3. Gezondheids- en beautyfarms.

De anonieme Relax Guide wellnesshotels tests in Oostenrijk, Duitsland en Zuid-Tirol worden volgens eenduidige criteria beoordeeld en ontvangen een score tussen de 9 en 20. Locaties met meer dan 12 punten behoren tot de beste wellnesshotels in deze landen en ontvangen afhankelijk van de score maximaal vier lelies.

Voor de wellnesshotels die geen lelie hebben gekregen, worden alleen de beoordelingspunten gegeven. Dit zijn de Relax Guide evaluatiecriteria:

 1. Sfeer;
 2. Natuur en locatie;
 3. Uitrusting en service;
 4. Spavakantie mogelijkheden;
 5. Prijswaarde en prijsinformatie;
 6. Hondvriendelijk, kindvriendelijk, gezinsvriendelijk etc.

Relax Guide Awards

Elk jaar worden de Relax Guide Awards uitgereikt waarbij de beste spa- en wellness concepten in Oostenrijk, Duitsland en Zuid-Tirol worden bekroont door de organisatie van Relax Guide.

De Relax Guide Awards is een belangrijke spa-award dat een internationaal erkend symbool is voor wellnesshotels van topklasse in Oostenrijk, Duitsland en Zuid-Tirol. Alleen wellnesshotels die consequent het spa-concept naleven, maken kans om genomineerd te worden.

♥ Ontdek ook de Leading Spa Resorts in Europa.
♥ Check ook deze Health & Spa Premium Hotels in Oostenrijk.
♥ Bekijk hier meer over Relax Guide en de awards van deze organisatie.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

Relax Guide wellnesshotels in Oostenrijk, Duitsland & Zuid-Tirol

Relax Guide tip: Ebner’s Waldhof am See in Salzburgerland

Op zoek naar een fijn wellness hotel in het Salzburgerland? Wij ontdekten het Ebner’s Waldhof am See aan de Fuschlsee in het Salzburgerland.

Ook dit hotel is één van de door Relax Guide geteste wellnesshotels in Oostenrijk. En de locatie blijkt zo goed te scoren dat ze zelfs een Relax Guide Spa Award 2023 hebben gewonnen. Daarnaast is het ook een van de Health & Spa Premium Hotels in Oostenrijk en is het één van de Leading Spa Resorts in Europa.

♥ Ontdek het Ebner’s Waldhof am See aan de Fuschlsee in het Salzburgerland.

Relax Guide, wellnesshotels in Oostenrijk

Wellness Spots tests in Oostenrijk, Duitsland & Zuid-Tirol

Wellness Spots is een digitaal Wellness Lifestyle Magazine, wij doen wel wellnesshotels tests en reviews maar niet aan de hand van maatstaven en beoordelingscriteria dat je er echt een waarde aan toekent. Wij bezoeken elke maand diverse wellnesshotels ter wereld waarvan wij denken dat het een Wellness Spots is.

Onze persoonlijke ervaringen bij hotels met wellness faciliteiten en onze kennis die wij toepassen bij het doen van desk research levert uiteraard vele wellnesshotels tips op. In die zin kunnen wij voor dezelfde landen als Relax Guide ook wellness hotel tips en wellness vakantie tips delen:

 1. Check alle wellness vakantie tips in Oostenrijk;
 2. Bekijk al onze wellness vakantie tips in Duitsland;
 3. Ontdek ook al onze wellness vakantie tips in Zuid-Tirol.
Wellness Tijdschrift - Wellness Spots Magazine

Heb jij al eens overnacht in een van deze
wellnesshotels in Oostenrijk, Duitsland en/of Zuid-Tirol?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons