Luxe wellness vakantiehuisjes Flevoland

‘Mystical spaces to discover’ > Resort de Parel in Zeewolde in Flevoland

Hoog tijd voor Wellness Spots om een Resort de Parel in Zeewolde in Flevoland review te schrijven. Want ‘Mystical spaces to discover’, dat is de omschrijving van dit mooie resort in Flevoland waar je bijzonder kan overnachten.

Het resort met diverse wellness vakantiehuizen omschrijft zichzelf als; ‘een betoverende groene oase van verwondering, gelegen midden in Zeewolde, te midden van het prachtige bos Horsterwold’.

Resort de Parel in Zeewolde in Flevoland review

Wij hebben weer een nieuwe ‘parel’ gevonden voor een vakantie in eigen land. Letterlijk en figuurlijk deze keer, want het is een mooie locatie en de naam zegt het al. Resort de Parel in Zeewolde in Flevoland is een plek waar je, zoals ze het zelf omschrijven; “Onbezorgd kan genieten midden in de natuur. Tien hectare bos en groen, met alleen maar positieve vibes”.

Zoals je mag verwachten op Wellness Spots, lichten wij in dit artikel alleen de wellness vakantiehuizen uit. Op Resort de Parel in Zeewolde in Flevoland zijn nog meer soorten accommodaties te vinden, hier kan je een overzicht van alle glamping tenten, lodges, villa’s en vakantiehuisjes bekijken. Het is ook wel een kleinschalig wellness vakantiepark te noemen want reizigers die niet in één van de wellness vakantiehuizen verblijven, kunnen gebruik maken van de algemene wellness faciliteiten in de Wellness Area. Scroll snel verder om alle algemene wellness faciliteiten te bekijken.

Qua vakantiehuizen met eigen privé wellness faciliteiten kan je kiezen uit 3 type accommodaties. Of je kiest voor een huisje met sauna binnen, voor een huisje met hottub of voor een huisje met bubbelbad buiten. Handig! Ontdek waar je in gaat badderen, hier kan je alles lezen over het verschil tussen een Jacuzzi® , hottub, whirlpool en een spabad. Bij Resort de Parel in Zeewolde geven ze aan dat het om een ‘villa met jacuzzi’ gaat, dat klopt dus niet, het is een huisje/villa met bubbelbad van het merk ‘Hotel Spa’. Het bubbelbad staat standaard afgesteld op 35℃.

Heb je geen zin om een hottub op te stoken? Dan kan je het beste kiezen voor een vakantie in de villa met bubbelbad voor 4 tot 6 personenVind je het geen probleem om zelf een hottub op te stoken? Dan kies je natuurlijk voor de villa met hottub voor 4 tot 6 personen.

Wil je gelijk goed je vakantie in eigen land starten? Reserveer er dan van te voren een romantische pakket, bij of kies voor de Culinaire Box die is gevuld met vis- vlees en/of vegetarische eten, vers afgebakken stokbrood, smaakvolle salades en smeersels. Uiteraard zit er ook houtskool voor je BBQ bij zodat het feest direct kan beginnen.

♥ Bekijk hier de Waterlodge met sauna voor 2 personen.
♥ Bekijk hier de luxe villa met hottub voor 4 tot 6 personen.
♥ Bekijk hier de luxe villa met bubbelbad voor 4 tot 6 personen.
♥ Het overzicht van glamping tenten, lodges, villa’s en vakantiehuisjes.
♥ Ontdek hier alle faciliteiten, hier het restaurant en hier meer tips voor omgeving van de Parel.

Hoe stook je een hottub op, alles over houtgestookte hottub opwarmen.
♥ Ontdek hier het verschil tussen een Jacuzzi® , hottub, whirlpool en een spabad.
♥ Handig! Bekijk hier de park plattegrond zodat je weet wat je kan verwachten qua locatie.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in Wellness Spots Nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest & YouTube.

Resort de Parel in Zeewolde

Wellness vakantiehuisje voor 2 personen, Water lodge met sauna

Zin in een romantisch weekend weg met je partner in een twee persoons vakantiehuisje? Of ben jij en een vriend of vriendin een echte sauna liefhebber? Bekijk dan de beschikbaarheid voor deze Waterlodge met sauna binnen voor 2 personen.

♥ Bekijk hier de Waterlodge met sauna voor 2 personen.
♥ Een romantisch weekend weg? Boek er het romantische pakket bij.

Resort de Parel in Zeewolde in Flevoland reviews

Zelf stoken in je villa met hottub voor 4 tot 6 personen

Zin in een familie- en of vrienden weekend weg naar een wellness vakantiehuis? Ben je dol op badderen in een hottub en weet je wat het inhoudt als je kiest voor een wellness huisje met een hottub? Bekijk dan snel de beschikbaarheid voor de villa met hottub voor 4 tot 6 personen.

Ga je voor de eerste een huisje huren met een hottub? Dan is het belangrijk om te weten dat het even duurt voordat je kan genieten van de hottub. Bij aankomst in het wellness huisje met hottub is het bad al opgewarmd als service en ligt het stookhout voor je klaar. Het stookhout is bij de prijs inbegrepen.

Wil je de volgende dag weer ‘hottubben’? Hou er dan rekening mee dat het even duurt voordat een hottub warm is. Het opstoken van een hottub naar de gewenste temperatuur heeft tijd nodig en is een kwestie van proberen. Even door roeren, er ligt een houten spatel voor je klaar bij het wellness huisje. Bij dit wellness huisje is het stookhout voor de hottub inbegrepen in de prijs.

Hoe fijn is het als je alle stappen hebt doorlopen dat je daarna kan genieten van al het werk dat je hebt gedaan. Meer informatie over een hottub opstoken, kan je hier lezen: hoe stook je een hottub op, alles over houtgestookte hottub opwarmen.

Mocht je nu denken, ik heb geen zin om een hottub op te stoken? Kies dan voor het vakantiehuisje met bubbelbad buiten, oftewel de villa met bubbelbad voor 4 tot 6 personen.

♥ Bekijk hier de villa met hottub voor 4 tot 6 personen.
Hoe stook je een hottub op, alles over houtgestookte hottub opwarmen.
♥ Handig! Ontdek hier het verschil tussen een Jacuzzi® , hottub, whirlpool en een spabad.

Resort de Parel in Zeewolde in Flevoland reviews

Direct lekker badderen in wellness huisje met bubbelbad buiten 

Er zijn zoveel mogelijkheden bij Resort de Parel in Zeewolde in Flevoland. Naast de eerder genoemde luxe wellness vakantiehuisjes kan je ook nog kiezen voor een villa met bubbelbad buiten voor 4 tot 6 personen. Bij Resort de Parel in Zeewolde geven ze aan dat het om een ‘villa met jacuzzi’ gaat, dat klopt niet, het is een huisje/villa met bubbelbad van het merk ‘Hotel Spa’. Het bubbelbad staat standaard afgesteld op 35℃.

Het voordeel van een huisje met een bubbelbad ten opzichte van een huisje met een hottub is dat je direct het bubbelbad in kan. Met een druk op de knop kan je relaxt gaan bubbelen.

Vind je het niet erg om de handen uit de mouwen te steken tijdens een wellness weekend weg in eigen land? Dan kan je ook kiezen voor de villa met hottub voor 4 tot 6 personen en zelf de hottub opstoken.

♥ Bekijk hier de villa met bubbelbad voor 4 tot 6 personen.
♥ Handig! Ontdek hier het verschil tussen een Jacuzzi® , hottub, whirlpool en een spabad.

Resort de Parel in Zeewolde in Flevoland reviews

Extra algemene wellness faciliteiten, voor als je op glamping verblijft 

Ben jij meer het glamping type, maar hou je wel van wellness? Geen probleem, ook daar heet de Parel in Zeewolde aan gedacht. Op Resort de Parel in Zeewolde in Flevoland vind je namelijk verspreid over het terrein meerdere hottubs, sauna’s en buitendouches die vrij toegankelijk zijn.

♥ Meer lezen over de wellness faciliteiten, de Wellness Area info staat onder ‘kopje activiteiten’.

Plattegrond Resort de Parel Zeewolde

De meeste reizigers vinden het fijn om te zien waar ze naar toe gaan en waar hun vakantiehuis staat. Bekijk daarom zeker even de plattegrond van Resort de Parel in Zeewolde in Flevoland zodat je wellicht een preferentie kan doorgeven qua locatie.

♥ Handig! Bekijk hier de park plattegrond online.

Resort De Parel

Méér reistips voor Flevoland

Verblijf jij een lang weekend, midweek of zelfs een hele week of langer op Resort de Parel in Zeewolde? Dan wil je natuurlijk ook de omgeving gaan ontdekken. In de introductie van dit artikel kon je al lezen dat de vakantiehuizen in het prachtige bos Horsterwold liggen. Dit is een prachtig natuurgebied dat je beslist eens moet bezoeken.

Zeker als je van wildlife spotten en paarden houdt, want het Horsterwold is het leefgebied van de Konikpaarden in Nederland. Er zijn natuurlijk wel meer plekken in Nederland waar je Konikpaarden kan spotten, maar het Horsterwold is er één van.

Horsterwold Flevoland

Krijg jij al zin in een vakantie bij Resort de Parel in Zeewolde in Flevoland?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen

Gerelateerde berichten