Batiste Droogshampoo Light & Blonde

Review: Batiste Droogshampoo Light & Blonde

Op zoek naar een uitgebreide review van Batiste droogshampoo Light Blonde? Dan ben je op de goede plek aangekomen want Kirsten verteld je graag alles over haar gebruik van de droogshampoo van Batiste voor halflang blond haar.

Review Batiste droogshampoo Light Blonde

Soms kunnen we wel een opfrisbeurt gebruiken! Tussen alle sauna’s en massages in heb je natuurlijk niet altijd de tijd om je haar te wassen. Of misschien wordt je haar wel futloos tussen de wasbeurten in? Gelukkig bestaat er droogshampoo. Een wattesshampoo? Droogshampoo is een briljante uitvinding tegen vet haar. Geen tijd gehad om je haar te wassen? Spuit dan wat droogshampoo op de wortel, kam het door en weg is je vette haar. Ideaal voor op reis, maar ook gewoon voor thuis.

Tegenwoordig kun je bij elke drogist wel droogshampoo kopen en je hebt ze voor elk haartype. Zelf ben ik fan van het merk Batiste. In tegenstelling tot andere merken, maakt het je haar niet zwaar en geeft het ook extra volume. Ik heb nogal futloos en dun haar, dus de extra volume is altijd mooi meegenomen. De spuitflessen van Batiste zien er vrolijk uit en ze ruiken heerlijk. Er zijn zeven varianten: tropical, blush, cherry, wild, XXL volume, dark & brunette en light & blonde.

De nieuwe Batiste Droogshampoo Light & Blonde is speciaal voor de blondines onder ons en ik mocht hem als blondje gaan testen. Het belooft mijn haar te verfrissen en schoon te laten aanvoelen. Daarnaast bevat de light & blonde een vleugje kleur voor blond haar dat ook uitgroei zou moeten verbloemen.

Batiste Droogshampoo Light Blonde is te koop bij Kruidvat, Douglas en Etos!

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor de Wellness Spots Nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagramPinterest & YouTube.

Batiste Droogshampoo Light & Blonde
After: het voelt iets frisser aan

Futloos haar

Ik ben dus benieuwd! Mijn haar is van zichzelf erg futloos en helemaal tussen de douchebeurten in. Ik ben wel een natural blonde, maar verf mijn haar wel al sinds mijn tienerjaren (eventjes iets blonder, dan weer donkerder). Momenteel wil ik mijn haar wat rust geven en het niet meer verven, maar dat betekent wel dat ik last heb van uitgroei (en erg uitgeschoten, blonde haarpunten). Is deze Batiste mijn redding voor de komende weken?

Batiste Droogshampoo Light Blonde is te koop bij Kruidvat, Douglas en Etos!

Lekker light & blonde?

De instructies zijn duidelijk. Goed bij de haarwortel spuiten, doorkammen. Ik spuit iets te dicht op mijn hoofdhuid, waardoor er een goud/gele vlek ontstaat. Gelukkig verdwijnt de vlek zodra ik mijn haar begin te kammen. Let dus op dat je niet te dicht op je huid spuit en controleer je voorhoofd op gele vlekken. Ze gaan heel makkelijk weg, dus dat is wel fijn.

Tijdens het doorkammen merk ik al gelijk dat mijn haar lichter aan begint te voelen en ik vind ook deze Batiste weer erg lekker ruiken. Nadat ik mijn haar enigszins in model heb gebracht, zie ik ook dat mijn haar er lichter uitziet en dat de uitgroei minder opvallend is. Dat is fijn! Mijn haar voelt niet meer vettig aan en ik voel ook geen waas op mijn haar (wat sommige merken wel hebben. Je haar voelt dan eigenlijk alsnog vies aan). Ik zie alleen totaal geen volume en mijn haar hangt er misschien ietsjes minder futloos uit. Dat vind ik wel jammer, want ondanks dat het zijn werk doet, vindt deze blondine een beetje volume wel fijn.

Al met al is het een fijne droogshampoo voor blondines. Je haar kleurt er mooi van op, dus ook leuk om te gebruiken voor een feestje en je hoeft nooit meer met vet haar op reis!

Batiste Droogshampoo Light Blonde is te koop bij Kruidvat, Douglas en Etos!

Batiste Droogshampoo Light & Blonde

Voordelen Batiste droogshampoo Light Blonde:

  • Je haar is niet meer vet
  • Het licht je haar iets meer op
  • Het laat geen vieze of witte waas achter

Nadelen Batiste droogshampoo Light Blonde:

  • Geeft geen extra volume, waardoor ik toch sneller voor een andere Batiste zal gaan (misschien de XXL volume)?

Batiste Droogshampoo Light Blonde is te koop bij Kruidvat, Douglas en Etos!

Gebruik jij wel eens droogshampoo en wat vind je van
onze review van Batiste droogshampoo Light Blonde?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons