Beauty

Review: Batiste Droogshampoo Light & Blonde

Batiste Droogshampoo Light & Blonde

Soms kunnen we wel een opfrisbeurt gebruiken! Tussen alle sauna’s en massages in heb je natuurlijk niet altijd de tijd om je haar te wassen. Of misschien wordt je haar wel futloos tussen de wasbeurten in? Gelukkig bestaat er droogshampoo. Een wattesshampoo? Droogshampoo is een briljante uitvinding tegen vet haar. Geen tijd gehad om je haar te wassen? Spuit dan wat droogshampoo op de wortel, kam het door en weg is je vette haar. Ideaal voor op reis, maar ook gewoon voor thuis.

Batiste droogshampoo review

 

Tegenwoordig kun je bij elke drogist wel droogshampoo kopen en je hebt ze voor elk haartype. Zelf ben ik fan van het merk Batiste. In tegenstelling tot andere merken, maakt het je haar niet zwaar en geeft het ook extra volume. Ik heb nogal futloos en dun haar, dus de extra volume is altijd mooi meegenomen. De spuitflessen van Batiste zien er vrolijk uit en ze ruiken heerlijk. Er zijn zeven varianten: tropical, blush, cherry, wild, XXL volume, dark & brunette en light & blonde.

Batiste Droogshampoo Light & Blonde

 

 

De nieuwe Batiste Droogshampoo Light & Blonde is speciaal voor de blondines onder ons en ik mocht hem als blondje gaan testen. Het belooft mijn haar te verfrissen en schoon te laten aanvoelen. Daarnaast bevat de light & blonde een vleugje kleur voor blond haar dat ook uitgroei zou moeten verbloemen.

Futloos haar

Ik ben dus benieuwd! Mijn haar is van zichzelf erg futloos en helemaal tussen de douchebeurten in. Ik ben wel een natural blonde, maar verf mijn haar wel al sinds mijn tienerjaren (eventjes iets blonder, dan weer donkerder). Momenteel wil ik mijn haar wat rust geven en het niet meer verven, maar dat betekent wel dat ik last heb van uitgroei (en erg uitgeschoten, blonde haarpunten). Is deze Batiste mijn redding voor de komende weken?

 

 

 

 

 

Batiste Droogshampoo Light & Blonde
Before: vet en futloos

Lekker light & blonde?

De instructies zijn duidelijk. Goed bij de haarwortel spuiten, doorkammen. Ik spuit iets te dicht op mijn hoofdhuid, waardoor er een goud/gele vlek ontstaat. Gelukkig verdwijnt de vlek zodra ik mijn haar begin te kammen. Let dus op dat je niet te dicht op je huid spuit en controleer je voorhoofd op gele vlekken. Ze gaan heel makkelijk weg, dus dat is wel fijn.

 

Batiste Droogshampoo Light & Blonde

 

 

 

 

Tijdens het doorkammen merk ik al gelijk dat mijn haar lichter aan begint te voelen en ik vind ook deze Batiste weer erg lekker ruiken. Nadat ik mijn haar enigszins in model heb gebracht, zie ik ook dat mijn haar er lichter uitziet en dat de uitgroei minder opvallend is. Dat is fijn! Mijn haar voelt niet meer vettig aan en ik voel ook geen waas op mijn haar (wat sommige merken wel hebben. Je haar voelt dan eigenlijk alsnog vies aan). Ik zie alleen totaal geen volume en mijn haar hangt er misschien ietsjes minder futloos uit. Dat vind ik wel jammer, want ondanks dat het zijn werk doet, vindt deze blondine een beetje volume wel fijn.

 

Al met al is het een fijne droogshampoo voor blondines. Je haar kleurt er mooi van op, dus ook leuk om te gebruiken voor een feestje en je hoeft nooit meer met vet haar op reis!

 

Batiste Droogshampoo Light & Blonde
After: het voelt iets frisser aan

 

 

Voordelen:

  • Je haar is niet meer vet
  • Het licht je haar iets meer op
  • Het laat geen vieze of witte waas achter

Nadelen:

  • Geeft geen extra volume, waardoor ik toch sneller voor een andere Batiste zal gaan (misschien de XXL volume)?

Batiste Droogshampoo Light & Blonde is te koop bij Kruidvat, Douglas en Etos voor € 4,89.

 

Gebruik jij wel eens droogshampoo?

Print Friendly, PDF & Email
16

Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Volg Wellness Spots

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief:

Wellness vakantie ideeën

___________________________

Wellness cadeaubonnen overzicht

___________________________

Wellness Scheveningen – Kurhaus Spa & Beauty

___________________________

Wellness Hotels Zuid-Limburg

___________________________

Top 10 Wellness in Nederland

___________________________

Ontvang de leukste wellness tips
Meld je aan voor wellness inspiratie en de beste sauna aanbiedingen
Laat je inspireren op www.wellnessspots.com.
Dankjewel voor je inschrijving op de nieuwsbrief!