Beauty

Review: Scholl Velvet Smooth Electronic Nail Care System

20 juli 2019
Scholl Velvet Smooth Electronic Nail Care System

Een pedicure of manicure is op zijn tijd natuurlijk hartstikke fijn. Je wordt lekker verwend en je kan lang nagenieten van mooie en gezonde nagels. Een nadeel: het kost tijd en geld. Laat ik dat nu allebei niet hebben. Ik knip mijn nagels daarom gewoon zelf even snel kort tussendoor en zo kan ik weer een tijdje vooruit. Erg slecht voor je nagels natuurlijk. Ik was dan ook blij dat ik de Scholl Velvet Smooth Electronic Nail Care System mocht testen want dat zou dé oplossing zijn voor mij. Géén hoge maandelijkse kosten bij de schoonheidssalon, wél nette en gezonde nagels.

Scholl Velvet Smooth Electronic Nail Care System

 

De nagelvijl is een elektronisch apparaat wat makkelijk in de hand ligt. Het heeft drie verschillende koppen die je erop kunt zetten. De eerste opzetkop maakt je nagels korter, de tweede kop maakt je nagels glad en de derde zorgt ervoor dat je nagels glanzen. De vijl beweegt van voor naar achteren, zoals een normale vijl ook zou doen (alleen dan tien keer sneller).

Stap 1: het vijlen

De eerste stap zorgt ervoor dat de nagels een stuk korter worden, zodat je niet met een nagelschaartje in de weer hoeft. Ook kun je je nagels eenvoudig vormgeven. Ik was bang dat het veel te snel zou gaan en dat ik geen nagel meer over zou houden, maar je kan de stand van de vijl zelf bepalen. Ik begon zachtjes en ging vervolgens naar de tweede stand. Dit ging inderdaad sneller, maar niet te snel. De vijl is handig in gebruik en vormt de nagels mooi.

 

Scholl Velvet Smooth Electronic Nail Care System

Stap 2: het gladmaken

Daarna is het tijd voor het tweede opzetstuk. Deze zorgt ervoor dat het oppervlak van je nagels weer glad wordt. Deze stap vind ik zelf het fijnst. Ik heb broze nagels en ze splijten eenvoudig. Daarom knip ik mijn nagels vaak gewoon maar kort, omdat ik het met vijlen alleen niet weg krijg. Het gladmaken zorgt dat dit verdwijnt en mijn nagels inderdaad weer helemaal glad zijn. Ook haalt het dode huidcellen weg rondom de nagel. Eventuele verkleuring wordt ook minder (ik had best gelige nagels door het gebruik van nagellak).

 

Stap 2

Stap 3: de glansvijl

De laatste stap zorgt ervoor dat je nagels een mooie en gezonde glans krijgen. Het laatste opzetstukje voelt rubberachtig aan. Mijn nagels gaan er inderdaad heel mooi van glanzen. Bijna alsof ik er een top-coat nagellakje overheen heb gedaan. Het ziet er natuurlijk en gezond uit en voor het eerst heb ik niet de neiging om mijn nagels gelijk te gaan lakken. Ze zien er zo al mooi genoeg uit!

 

Stap 3

 

 

Wil je het daarna helemaal goed doen, gebruik dan de Velvet Smooth Verzorgende Nagelolie voor €9,99. Het lijkt op nagellak maar is een combinatie van zes verschillende oliën en is zeer goed voor je nagelriemen. De olie zorgt ervoor dat je nagels sterker worden, gaan uitdroging tegen en laten je nagels er nog gezonder uitzien. Daarbij ruikt het ontzettend lekker, waardoor je thuis manicure helemaal compleet is. Ik vind de olie één van de fijnste producten van Scholl. Nagellak droogt je nagels snel uit waardoor ze nog brozer worden, maar sinds ik de olie gebruik heb ik daar geen last meer van.

 

Zelf ben ik niet zo van de gadgets, maar de Electronic Nail Care System is echt ideaal voor luie mensen zoals ik. Binnen tien minuten ben je klaar en mijn nagels hebben er nog nooit zo mooi uitgezien. Ik was bang dat hij na één keer gebruik in de kast zou belanden, maar ik gebruik hem nu regelmatig.

Before & after foto:

 

Wil jij ook Scholl Velvet Smooth Electronic Nail Care System of navullingen?

 

Het Nail Care System is te koop voor ongeveer €42,- bij o.a. Kruidvat, Bol.com en Wehkamp.nl. Dit is inclusief batterij en de opzetkoppen. De Scholl Velvet Smooth Elektrisch Nagelvijl navullingen zijn te koop bij Bol.com voor €8,49*. (Prijs: Oktober 2017).

 

Wil jij ook het Scholl Velvet Smooth Electronic Nail Care System of navulling

 

Heb jij de Scholl Velvet Smooth Electronic Nail Care System al uitgeprobeerd?

Print Friendly, PDF & Email

Comments

 1. Berty

  25 oktober 2017 at 15:38 Beantwoorden

  Graag wil ik weten of de opzetkoppen van het nail care system los te koop zijn, als de oude versleten zijn en voor welke prijs.

  Graag uw reactie
  Berty

  1. Henriette

   29 oktober 2017 at 22:15 Beantwoorden

   Beste Berty, leuk dat je mijn artikel hebt gelezen. Heb je de ‘bestel banner’gezien? Als je daarop klikt kan je het navulpakket online bestellen bij Bol.com. Veel succes ermee. Groeten Henriette

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots