Beauty, Lifestyle

The Ritual of Advents vier je met de Rituals Adventskalender, ook in 3D

4 december 2022
Mooiste beauty adventskalenders voor vrouwen 2022

Vier de feestdagen met de mooiste en fijnste wellness rituelen, The Ritual of Advents noemt Rituals dat zo mooi! Verwen iemand met elke dag een Rituals cadeau door de Rituals Adventskalender te geven. Wist je dat er zelfs een mooie Rituals Adventskalender in 3D is? Wie verras jij met een Rituals cadeau voor de feestdagen?

 

Mooie Rituals Adventskalender 3D of 2D

 

Is jouw vriendin, vrouw of moeder helemaal gek van Rituals? Dan is deze beauty adventskalender voor vrouwen het geschikte cadeau voor haar voor de feestdagen! En je geeft haar niet 1 cadeau, je geeft haar elke dag een klein cadeautje van Rituals. The Ritual of Advent adventskalenders zijn momenteel alleen nog online te koop. Bestel er snel een zodat je zeker weet dat je een mooi wellness cadeau in huis hebt. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat als eenmaal iedereen aan de feestdagen denkt, de Rituals Adventskalenders over het algemeen zo zijn uitverkocht.

 

Rituals zegt het zo mooi: ‘een soulvolle kijk op de traditie van het aftellen tot de feestdagen, The Ritual of Advent is een prachtige traktatie voor jezelf of een geliefde. Onze adventskalenders zijn gevuld met 24 luxe cadeaus om 24 momenten van vreugde op te wekken, een extra vleugje kerstsfeer te bieden en ons eraan te herinneren dat we wat tijd voor onszelf moeten nemen in deze drukke tijd’. Voor dit jaar zijn er maar liefst 3 soorten Rituals adventskalenders 2022:

 

  1. De Rituals Adventskalender 3D;
  2. De Rituals Adventskalender 2D;
  3. De Rituals Adventskalender Premium.

 

Bijzonder! De Rituals Adventskalender 3D en de Rituals Adventskalender Premium worden allebei verlicht met behulp van twee AA-batterijen. Deze batterijen zijn niet inbegrepen bij de prijs en ook niet te koop bij Rituals. Alle drie Rituals adventskalenders zijn gevuld met 24 mooie cadeautjes voor haar. Zo kan je iemand de hele maand december elke dag verrassen. Het verschil tussen de drie Rituals adventskalenders is:

 

  1. Onder de Premium Rituals adventskalender boom ligt een reeks ingepakte cadeautjes met full-size producten die exclusief zijn voor deze adventskalender editie;
  2. De 3D en Premium Rituals adventskalenders zijn verlicht met lichtjes voor wat seizoensfeer. Genesteld tussen de fonkelende takken hangen prachtige decoraties met Rituals bestverkopende items.

 

 

♥ Check hier de Rituals kalender 2D op bol.com.
♥ Check hier de Rituals kalender in 2D op Amazon.nl.
♥ Bestel hier de luxe Rituals kalender in 3D op bol.com.
♥ Bestel hier de luxe Rituals kalender 2D bij de Bijenkorf.
♥ Bestel hier de luxe Rituals kalender 3D bij de Bijenkorf.
♥ 
Bekijk hier alle fijne en mooie Rituals cadeaus op Bol.com.
♥ Zie hier het complete Rituals assortiment bij de Bijenkorf.
♥ Bekijk hier al onze favoriete Wellness Spots cadeau ideeën.

 

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

 

Beauty adventskalenders voor vrouwen 2022

Meer wellness cadeau ideeën voor feestdagen

 

Ben je op zoek naar meer beauty- en wellness cadeau ideeën en tips voor de feestdagen? Wij hebben het hele jaar rondgesnuffeld naar de allermooiste en fijnste wellness cadeau ideeën.

 

Wij hebben inmiddels zoveel artikelen geschreven ter inspiratie dat wij een compleet overzicht hebben gemaakt van al onze artikelen met cadeau tips, dé grote Wellness Cadeau Special.

 

♥ Bekijk hier al onze beauty- en wellness cadeau ideeën en tips.

 

Rituals cadeaus voor de feestdagen

 

Heb jij al iemand op het oog om de mooie adventskalender te geven?
Wijn zijn benieuwd welk Rituals cadeau voor de feestdagen jullie favoriet is!

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots