Overnachten, Spa & Sauna

Romantische overnachtingen met Jacuzzi of hottub, laat je verrassen!

17 September, 2020
Romantische overnachtingen met wellness

Willen jullie samen genieten van romantische overnachtingen met Jacuzzi of hottub? Wij delen graag onze liefde voor romantische wellness ideeën waar jullie met elkaar kunnen genieten. Van originele romantische wellness vakantie ideeën tot unieke, fijne en bijzondere romantische locaties om te slapen. Alle locaties die wij hier benoemen hebben in elk geval een Jacuzzi en/of een hottub. In een aantal gevallen kan je ook nog eens samen in een sauna stappen voor een complete wellness belevenis.

 

Romantische overnachtingen met Jacuzzi of hottub

 

Is je geliefde bijna jarig of wil je hem of haar om wat voor reden dan ook verrassen met een originele wellness belevenis? Wij inspireren geliefden graag met onze romantische overnachtingen met Jacuzzi of hottub vakantie ideeën. Elke dag speuren wij naar de meest bijzondere en romantische overnachtingen met wellness om ervoor te zorgen dat Nederlandse liefdeskoppels een ruime keuze hebben uit leuke en romantische wellness ideeën. Geniet met elkaar van een romantische vakantie in Nederland of Europa.

 

Kunnen jullie allebei maar moeilijk kiezen en vinden jullie het leuk om samen verrast te worden en uit te kijken naar een romantische overnachting met wellness? Wat dachten jullie van een romantische wellness verrassingsreis? Marjon verrast graag reizigers met een ‘Vakantieadres Onbekend’ waar je zelf met de auto naar toe kan rijden. Kies voor het thema Wellness & Romantisch en je weet zeker dat je van een romantische overnachting met wellness kan gaan genieten. Zijn jullie een koppel dat liever weet waar jullie samen naar toe gaan en gaan jullie graag georganiseerd op reis? Dan kan je bij de onderstaande reisaanbieders kijken naar de mogelijkheden voor een romantische vakantie in Europa of verder weg.

 

  1. Romantische vakantie voor 2 bij TUI.nl.
  2. Romantische vakanties, volgens Club Med.
  3. Bekijk deze reizen van D-Reizen naar romantische steden.
  4. Samen genieten, kleinschalig, luxe of adults only, ontdek het bij Sunweb.

 

*Lees hier alles over de verschillen tussen een Jacuzzi, hottub, whirlpool en een spabad.

 

Romantische overnachtingen met hottub

Romantisch hotelkamer met bubbelbad / Jacuzzi  

 

Je samen terugtrekken op een fijne romantische hotelkamer met bubbelbad of jacuzzi. Heerlijk ontspannen met zijn twee in een ruim bad. Dat is pas echt genieten van elkaar!

 

Bekijk ons romantische hotelkamer met bubbelbad artikel vol tips. Of zoek via de linken hieronder direct naar een fijn hotel.

 

 

Romantische hotelkamer met bubbelbad / jacuzzi  

 

Romantisch overnachten met Jacuzzi in Achterhoek 

 

Even terugtrekken in je eigen bubbel en samen de liefde vieren! Geniet van een romantische weekend weg in Nederland en reis naar Lochem in de Achterhoek. Hier kan je samen romantisch overnachten met Jacuzzi in een van de Love Bubbles die hier op het LandGoed staan! Het is een bijzondere plek waar je alleen oog hebt voor elkaar en waar de tijd even stil staat.

 

De totale wellness belevenis in de Achterhoek duurt 21 uur en drinken en eten, fijne massage olie, een warme badjas is allemaal inclusief. Welke Love Bubble je ook kiest, iedere romantische overnachting met Jacuzzi is een bijzondere liefdesbeleving voor jullie samen waarbij je kan genieten van je eigen privé wellness faciliteiten.

 

*Bekijk hier de Love Bubbles in de Achterhoek (Lochem) waar je uit kan kiezen!

 

Romantisch overnachten met Jacuzzi in Achterhoek 

 

Romantisch slapen in boomhut met hottub

 

Vind jij het leuk om iets bijzonders te beleven en wil je een unieke en romantische overnachtingen met wellness beleven? Wat dacht je van een romantisch en bijzonder verblijf in een boomhut met hottub? Alleen al in bijvoorbeeld Frankrijk kan je kiezen uit maar liefst 40 boomhutten op 15 verschillende bestemmingen.

 

Samen slapen in een boomhut, dat is toch naast het feit dat het een bijzondere overnachting is, ook een super romantische overnachting? Samen de liefde vieren in een boomhut met hottub? Wij zouden het wel weten! Wil je meer weten? Lees dan ook dit artikel over slapen in een boomhut met hottub of Jacuzzi.

 

*Bekijk hier alle huisjes met hottub en ontdek hier alle boomhutten met hottub.
Selecteer de bestemming in het menu en kies bij ‘Thema’s’ voor privé wellness en je ziet een overzicht van alle boomhutten met wellness faciliteiten. 

 

*Onderstaande foto is van boomhut Cabane Spa Osmose in Frankrijk.

 

Boomhut Cabane Spa Osmose in Frankrijk.

Slapen in een bubbel met bubbelbad  

 

Houden jullie er allebei van om te genieten van bijzondere overnachtingen? Reis dan naar Frankrijk en ga samen slapen in een bubbel met bubbelbad. Wij zochten uit waar je de mooiste bubbels kan vinden voor een romantische overnachting onder de sterren.

 

Bekijk ons slapen in een bubbel met bubbelbad artikel vol tips.

 

Slapen in bubbel met bubbelbad in Frankrijk

 

Welke romantische overnachtingen met Jacuzzi of hottub willen jullie ook wel eens willen beleven?

Print Friendly, PDF & Email
0

Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Volg Wellness Spots

Ontvang alle wellness tips:

Wellness vakantie ideeën

___________________________

Wellness cadeaubonnen overzicht

___________________________

Wellness Scheveningen – Kurhaus Spa & Beauty

___________________________

Wellness Hotels Zuid-Limburg

___________________________

Top 10 Wellness in Nederland

___________________________

Wellness Spots