Overnachten, Spa & Sauna

Romantische overnachting met wellness, wij inspireren je graag!

23 november 2021
Romantische overnachtingen met hottub

Ben je op zoek naar romantische overnachtingen met wellness? Dan zit je hier goed, want wij inspireren je graag met al onze romantische wellness ideeën. Van originele wellness vakantie ideeën tot unieke en bijzonder romantische locaties om te overnachten, allemaal met wellness faciliteiten bestaande uit een sauna, Jacuzzi, hottub of alles bij elkaar voor een complete wellness belevenis.

 

Romantische overnachtingen met wellness

 

Wil jij je geliefde verrassen met een romantische overnachtingen met wellness faciliteiten? Wij zien elke dag de meest bijzondere wellness overnachtingen ovoorbij komen en delen graag al onze romantische wellness ideeën met je. Leuk om je partner als cadeau te doen of samen dit artikel te bekijken om tot een besluit te komen waar jullie volgende romantische vakantie naar toe gaat.

 

Ga je graag georganiseerd op reis? Dan kan je bij de onderstaande aanbieders kijken naar de mogelijkheden voor een romantische vakantie. Worden jullie allebei graag verrast? Dan is een romantische wellness verrassingsreis echt iets voor jullie. De Nederlandse Marjon verrast graag reizigers met een ‘Vakantieadres Onbekend’. Kies voor het thema Wellness & Romantisch en je weet zeker dat je van een romantische overnachting met wellness kan gaan genieten. Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je onderaan de website in voor de nieuwsbrief van Wellness Spots en volg ons via Facebook – Instagram en Pinterest.

 

  1. Romantische vakantie voor 2 bij TUI.nl;
  2. Romantische vakanties, volgens Club Med;
  3. Ontdek hier alle Van der Valk: Suites met bubbelbad;
  4. Samen genieten, kleinschalig, luxe of adults only, ontdek het bij Sunweb.
  5. Bekijk hier allerlei unieke en bijzondere romantische overnachtingen in Europa.
  6. Ook leuk zijn deze hotels in Nederland met een hartvormig bad op de hotelkamer

 

Romantische overnachtingen met wellness

Romantisch overnachten in Love Bubbles 

 

Samen de liefde vieren in je eigen bubbel, dat doe je tijdens een romantische overnachting in een van de Love Bubbles! Magische plekken waar de tijd stil staat, je alleen oog hebt voor elkaar en voor je omgeving en waar de tijd even stil staat, dat ervaar je tijdens een romantische nacht voor twee in een Love Bubbles.

 

Welke Love Bubble je ook kiest, iedere romantische overnachting met wellness is een bijzondere liefdesbeleving voor jullie samen waarbij je kan genieten van je eigen privé wellness faciliteiten. De totale wellness belevenis duurt 21 uur en alles wat jullie hart op dat moment begeert is inclusief. Drinken en eten, een heerlijke  massage olie, een badjas om samen om te slaan en als jullie willen kan je ook nog love-potion als extra bestellen.

 

*Bekijk hier de Love Bubbles in de Achterhoek (Lochem) waar je uit kan kiezen!

 

Romantisch overnachten in een Love Bubbles 

Love Suite met Finse barrelsauna en bubbelbad – Noord-Brabant

 

Vier de liefde in deze Love Suite in Brabant! De Love Suite is gelegen in het Brabantse Nuland, tussen Oss en Den Bosch nabij de A59. Hoewel de locatie vlakbij de snelweg is zal je hier niets van merken. Kijk die foto’s, daar wil je toch gelijk naar toe?!

 

Reserveer de Luxexcellent Liefdes Suite via Booking.com

 

Love Suite met Finse barrelsauna en bubbelbad – Noord-Brabant

Romantisch slapen in boomhut met hottub

 

Vind jij het leuk om iets bijzonders te beleven en wil je een unieke en romantische overnachtingen met wellness beleven? Wat dacht je van een romantisch en bijzonder verblijf in een boomhut met hottub? Alleen al in bijvoorbeeld Frankrijk kan je kiezen uit maar liefst 40 boomhutten op 15 verschillende bestemmingen.

 

Samen slapen in een boomhut, dat is toch naast het feit dat het een bijzondere overnachting is, ook een super romantische overnachting? Samen de liefde vieren in een boomhut met hottub? Wij zouden het wel weten! Wil je meer weten? Lees dan ook dit artikel over slapen in een boomhut met hottub of Jacuzzi.

 

*Bekijk hier alle huisjes met hottub en ontdek hier alle boomhutten met hottub.
Selecteer de bestemming Frankrijk in het menu en kies bij ‘Thema’s’ voor privé wellness en je ziet een overzicht van alle boomhutten met wellness faciliteiten. 

 

-Lees hier alles over de verschillen tussen een Jacuzzi, hottub, whirlpool en een spabad.

 

*Onderstaande foto is van boomhut Cabane Spa Osmose in Frankrijk.

Boomhut Cabane Spa Osmose in Frankrijk.

 

Welke romantische overnachtingen met wellness zou jij ook wel eens willen beleven?

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots