Romantische privé sauna met overnachting in Nederland

Vier de liefde in romantische privé sauna met overnachting in Nederland

Vier de liefde met elkaar in een romantische privé sauna met overnachting in Nederland. Verras de ander of snuffel samen tussen deze tips voor privé sauna’s met een romantische sfeer.

Romantische privé sauna met overnachting in Nederland

Even écht tijd voor elkaar maken, samen ontspannen en genieten, bijkletsen en relaxen! Eens in de zoveel tijd moet je gewoon even zo’n avond of dag met elkaar beleven. En wat is er dan fijner om er echt even helemaal uit te zijn zodat er niets is dat je afleidt?

Wij hebben alle romantische privé sauna met overnachting in Nederland voor je op een rij gezet waar jij de liefde met elkaar kan vieren. Nu is het natuurlijk wel zo dat wat de een romantisch vind, de ander dat misschien helemaal niet romantisch vind. Een romantische sfeer ergens is deels afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. Wij hebben dan ook geprobeerd om het begrip ‘romantisch’ zo breed mogelijk te interpreteren en een diverse lijst aan mooie privé sauna’s met een romantische sfeer samen te stellen.

♥ Ontdek ook al deze romantische wellness tips.
♥ Bekijk ook de mooiste privé sauna’s in Nederland

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in Wellness Spots Nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest & YouTube.

Romantische hotelkamer met bubbelbad

Verstop je samen in Het Boshuis van Spa Parel in ’t Groen – Brabant

Wat ons betreft is Het Boshuis van Spa Parel in ’t Groen een van de meest romantische privé sauna’s met overnachting in Nederland. Via een lange oprijlaan rij je zo de bossen, (mooie Oisterwijkse bossen en vennengebied) in waar een geweldig huisje dat van alle gemakken is voorzien op je staat te wachten. Wij zijn er al eens geweest voor een romantische overnachting in Nederland en deze locatie is nog steeds een van onze favorieten.

Leuk om te weten is dat Spa Parel in ’t Groen inmiddels uit 6 locaties bestaat. De anderen privé sauna’s in Brabant zijn ook zeker een bezoek waard dus bekijk ze allemaal even om te zien welke locatie het beste bij je past.

 1. Spa Parel in ’t Groen – Loft 1;
 2. Spa Parel in ’t Groen – Loft 3;
 3. Spa Parel in ’t Groen – Het Veld;
 4. Spa Parel in ’t Groen – De Suite;
 5. Spa Parel in ’t Groen – De Hooiberg.

♥ Bekijk hier de beschikbaarheid van Spa Parel in ’t Groen – Het Boshuis.
♥ Bekijk hier ons uitgebreide artikel over Spa Parel in ’t Groen – Het Boshuis.

Romantische privé sauna met overnachting in Nederland

Voel je ‘Pur Sang’ bij Pur Sang in Eindhoven  

Wegdromen in Oriëntaalse sferen, genieten van alle bloemenpracht of samen onderdompelen in alle luxe. De 3 locaties van Privesauna Pur Sang in Eindhoven zijn allemaal romantisch!

Qua wellness faciliteiten hoef je niet lang na te denken, die zijn op alle 3 de thema locaties hetzelfde. Je hoeft alleen maar te beslissen welke romantische privé sauna met overnachting het beste bij jullie past.

Zodra je de beschikbaarheid hebt gecontroleerd en aangevinkt kom je tijdens de reservering in het volgende scherm terecht. Selecteer vervolgens het ‘romantische arrangement’ en er liggen rozenblaadjes op bed, er staat een fles bubbels voor je klaar en de privé sauna is verlicht met kaarsen.

↓ Bekijk hier de Oriental Spa – de Luxury Spa – of de Flora Spa.
Foto hieronder is van de Luxury Spa in Eindhoven.

Romantische prive sauna met overnachting in Nederland

Romantica Spa van Mila Privé Sauna & Wellness – Venlo

De romantische privé sauna met overnachting in Nederland zijn goed vertegenwoordigd in het zuiden van Nederland. De naam van deze privé sauna zegt al genoeg, als een ‘Romantica Spa’, niet romantisch is voor een wellness verblijf.

Ook voor deze locatie geldt dat er meerdere thema privé sauna’s zijn. Zijn jullie samen fan van een tropische sfeer? Dan is de Tropical Spa wellicht ook een romantische sauna om van te genieten en in te overnachten en anders kan je ook nog voor de Deluxe Spa kiezen.

Wil jij je partner en liefde van je leven echt verrassen? Kies dan voor het romantische arrangement en geef een naam door. Dan zorgen zij ervoor dat de naam in rozenletters en met kaarsen klaar staat.

↓ Bekijk hier de Romantica Spa – de Tropical Spa of de Deluxe Spa.
Foto hieronder is van de Romantica Spa in Venlo.

Romantisch overnachten

Romantische privé sauna met overnachting in hotel

De drie wellness tips hierboven zijn allemaal voor romantische privé sauna’s in Nederland. Tegenwoordig zijn er ook een heleboel romantische hotelkamers met een prive sauna op je hotelkamer. Bekijk de onderstaande artikelen voor meer tips voor een romantische privé sauna met overnachting in een hotel:

 1. Dit zijn de beste privé sauna’s in Nederland;
 2. Ontdek deze romantische hotelkamer met bubbelbad;
 3. Bekijk deze romantische overnachtingen met wellness;
 4. Ohlala deze luxe wellness suites en mooie bruidssuites;
 5. Deze hotelkamers hebben een hartvormig bad op de kamer;
 6. Laat je verrassen en kies voor verrassingsreis met thema Romantisch & Wellness.
Wellness Suites in Nederland

Ben jij al enthousiast over een van deze romantische overnachtingen met wellness?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons