Overnachten

Rosalique review 3 in 1 Anti-Redness Miracle Formula SPF50, voor rode gevoelige huid

8 augustus 2023
Rosalique review van 3 in 1 Anti-Redness Miracle Formula SPF50

Heb jij last van een rode en gevoelige huid? Wellicht dat de informatie in deze Rosalique review van het 3 in 1 Anti-Redness Miracle Formula SPF50 product waardevol voor jou kan zijn.

 

Rosalique review van 3 in 1 Anti-Redness Miracle Formula SPF50

 

Wij hebben deze Rosalique review geschreven voor mensen die last hebben van een rode en gevoelige huid. In dit artikel ontdek je meer over de achtergrond van het merk Rosalique en het product ‘3 in 1 Anti-Redness Miracle Formula SPF50’. Mogelijk dat het een beauty product kan zijn dat past bij jouw huid.

 

Sinds 1999 verdiept biomedisch onderzoeker Dr. M Schiele zich in bio-actieve formules die kunnen helpen bij de verbetering van de huid van mensen. Mede naar aanleiding daarvan werd in 2018 het Frans/Zwitserse beautymerk Rosalique op de beautymarkt geïntroduceerd. Het product is een samensmelting van de kennis van Zwitserse en Franse dermo-cosmetische wetenschappers en is opgericht door de schoondochter van Dr. M. Schiele.

 

De makers van Rosalique geven zelf aan dat het product speciaal is ontwikkeld voor het egaliseren van roodheid die zijn ontstaan door huidproblemen zoals; couperose, acne, rosacea en keratosis pilaris. Roodheid van de huid wordt in medische termen ‘Erythema’ genoemd.

 

De mooie lichtblauwe tube crème is te vergelijken is met een getinte dagcrème. Zoals je kan zien op de foto is de crème lichtgroen die uit de tube komt. Het mooie van deze crème van Rosalique is dat het groene microcapsules bevat die zich aanpassen aan de huidskleur. Hierdoor is het mogelijk dat de rode kleur van je huid wordt gecamoufleerd.

 

Heb jij bijvoorbeeld last van een rosacea-gevoelige huid of door stress veroorzaakte roodheid? Deze 3 in 1 Anti-Redness Miracle Formula SPF50 is zo samengesteld dat het de roodheid niet alleen bedekt maar dat het de huid ook kalmeert. Wat zijn de voordelen van dit product van Rosalique?

 

  1. Camoufleert direct: Rosalique bestaat uit groene microcapsules die gevuld zijn met huidkleurige pigmenten. De kleur groen neutraliseert de roodheid. Bij het aanbrengen van het product barsten de capsules open en passen de kleurpigmenten zich aan aan de huidkleur voor een egale tint.

 

  1. Kalmeert en verzorgt: Rosalique bevat ingrediënten die ontstekingsremmend werken en de rode huid kalmeren zoals: zeoliet, a-Bisabolol, panthenol, shea boter & ureum. Uit onderzoek is gebleken dat huidirritatie en roodheid vermindert bij dagelijks gebruik gedurende 4-8 weken.

 

  1. Beschermt langdurig en het product is dierproef vrij en vegan: Uv-straling staat erom bekend de rode huid en aandoeningen zoals rosacea en couperose al binnen een paar minuten sterk te kunnen verergeren. Rosalique bevat een breedspectrum SPF50 die maar liefst 96% van de UVA- en UVB-straling blokkeert.

 

Gebruik de kortingscode:
WELLNESS15 bij je bestellingen voor 15% korting!

 

Ontdek hier alles over Rosalique op de website.
Meer info over het product en hoe te gebruiken kan je hier lezen.
Gebruik de kortingscode: WELLNESS15 bij je bestellingen voor 15% korting!

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

 

3 in 1 Anti-Redness Miracle Formula SPF50

 

Beauty producten voor de rode en gevoelige huid

 

Zou jij deze 3 in 1 Anti-Redness Miracle Formula SPF50 willen proberen?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots