ose of the Empress' gezichtsolie

Natuurlijke verzorging ‘Rose of the Empress’ gezichtsolie

In dit artikel laten wij je graag kennismaken met de natuurlijke gezichtsverzorging ‘Rose of the Empress’ gezichtsolie van Ædith Empress.

Natuurlijke verzorging ‘Rose of the Empress’ gezichtsolie

Een beauty-routine ‘s avonds kan kort maar krachtig zijn, maar je kan er ook uitgebreid de tijd voor nemen. Ik vind het heerlijk om mijn gezicht te reinigen, te scrubben en vervolgens te masseren met een fijne crème of olie zodat de volgende dag mijn huid straalt.

Wellness Spots mocht kennis maken met de natuurlijke Rose of the Empress gezichtsolie van Ædith Empress inclusief een Jade Roller. De Rose of the Empress gezichtsolie zit in een prachtig diepblauw flesje met een pipet waardoor je de olie gedoseerd uit het flesje kan knijpen. Rozenolie is de koningin onder de oliën. In het oude Egypte gebruikte Cleopatra het al om haar schoonheid te behouden. En men zegt dat de geur van rozenolie een afrodisiacum is. Cleopatra zou haar gehele zeilschip ermee hebben geïmpregneerd om haar geliefde te schaken.

Deze Rose of the Empress gezichtsolie bestaat uit drie natuurlijke oliën: de 100% biologisch koudgeperste olie van cactusvijg, wilde roos en roos. Het zegt de fijne lijntjes te verzachten en na een paar weken is je huid zachter, gladder en strakker. Dat klinkt als muziek in de oren voor mijn 44 jarig oude huidje.

Ik reinig mijn huid grondig voor gebruik. Ik gebruik een tonic om de huid schoon mee te maken en ik gebruik een speciale scrub crème voor het gezicht. Ik spoel af met koud water. Vervolgens vul ik de pipet van het blauwe flesje met de olie en ik laat een aantal druppeltjes in mijn handpalm vallen. Zo wordt de olie ook wat warmer en vervolgens smeer ik mijn gezicht er mee in. De gezichtsolie wordt goed opgenomen door mijn huid. Het ruikt ook nog eens heerlijk!

♥ Bekijk hier alle boeken waar Edith aan heeft meegewerkt.
♥ Bestel hier de natuurlijke gezichtsverzorging van Ædith Empress. 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest en op YouTube.

'Rose of the Empress' gezichtsolie

Gezichtsolie inmasseren met Jade Roller

Met de Jade Roller ga ik over mijn gezicht om de huid goed te masseren. Ik zet de Jade Roller op het midden van mijn gezicht en wrijf er mee naar buiten. Dit voelt echt heel erg fijn.

Het gebruik van de Jade Roller zorgt ervoor dat de doorbloeding van de huid goed is en voert vocht en afvalstoffen af. De Jade ontgift. Overtollig olie dep ik met een tissue van mijn gezicht en ik drink een koud glas water om mijn huid ook weer van binnenuit te voeden.

Wist je dat je de Jade Roller ook kan gebruiken om je lippen mee te masseren? Of je hals? Zolang je maar naar buiten veegt zodat je de afvalstoffen kan afvoeren, dan kan je eigenlijk altijd en overal de Jade Roller gebruiken. De volgende ochtend voelt mijn gezicht zacht aan en lijkt mijn huid echt een oppepper te hebben gekregen.

♥ Bekijk hier alle Jade Rollers op bol.com

Jade Roller gezichtsolie inmasseren

Huidverzorging die past bij gezonde leefstijl volgens Ædith Empress

Ædith Empress is een vrouw met veel talenten. Zij startte als ondernemer twintig jaar geleden als Edith Hagenaar, die met haar boek en website WAHM, duizenden moeders inspireerde om vanuit huis te werken. Dat deed zij zelf ook en met succes. Ædith Empress, zoals zij nu internationaal bekend staat, heeft inmiddels succesvolle uitgeverijen in Engeland, Duitsland en Nederland met grote auteurs als Deepak Chopra, Byron Katie en Doreen Virtue. Ædith is zelf door vele transformaties gegaan. Zowel fysiek, mentaal als geestelijk.

Edith Hagenaar staat gelijk aan een gezonde leefstijl en spirituele ontwikkeling en daar hoort natuurlijke gezichtsverzorging bij. Daarom lanceert zij nu haar eigen gezichtsolie: Rose of the Empress. Een gezonde leefstijl bestaat niet alleen uit gezond eten en bewegen. Heb je er ook wel eens bij stil gestaan dat alles wat je gebruikt om je huid mee te verzorgen ook kan bijdragen aan een gezonde leefstijl? Ingrediënten in bijvoorbeeld crèmes en/of olies dringen ook je huid in.

Ædith Empress - Edith Hagenaar

Van:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons

Dit bericht delen