Lifestyle

Rosti Mepal, maakt gezond eten gemakkelijker

14 september 2017
Rosti Mepal, maakt gezond eten gemakkelijker

Hoe toevallig is het dat ik als kind van een Deense moeder en een Nederlandse vader de nieuwe producten van Rosti Mepal mag testen. Een merk dat bestaat uit een samenvoeging tussen het Nederlandse Mepal en het Deense Rosti. In 1993 kwamen de merken samen en gingen ze, handen ineen geslagen, doen waar ze goed in zijn. Duurzame kunststof consumentenproducten gerelateerd aan eten en drinken produceren die haast levenslang meegaan.

 

Een goed product maakt gezond eten gemakkelijker 

 

Vrijwel elk Deens gezin heeft wel een Rosti Mepal product in huis. In mijn familie is de kunststof schalenset Margrethe erg in trek en toen ik op mezelf ging wonen, kreeg ik mijn eigen exemplaar in het rood. Eigenlijk onmisbaar in elke keuken, want ze zijn voor van alles te gebruiken; als beslagkom, serveerschaal of om op je hoofd te zetten als helm als je oorlogje speelt met je neefje en elkaar achterna zit met pollepels. Omdat er vier verschillende maten zijn, is er een passende voor iedereen.

 

Het gebruik van Rosti Mepal

 

Rosti Mepal; een goed product maakt gezond eten gemakkelijker

 

Een tijdje terug kreeg in de nieuwe Multikom Cirqula en de nieuwe lunchpot in huis om te testen. Beide in een leuk pastelkleurtje en mooie vormgeving. Daarnaast doet het ook wat het belooft; het is volledig lekvrij, kan in de vaatwasser, vriezer en magnetron en door het doorschijnende deksel kun je precies zien wat er in de schaal zit (handig als je net als ik teveel kookt en het vervolgens invriest).

 

Het beste aan de Multikom Cirqula is dat je je geen zorgen hoeft te maken of je saladedressing halverwege de dag je tas in lekt.

 

De lunchpot is superhandig omdat je je etenswaren die zacht worden apart kunt bewaren. Zo blijft je eigen gemaakte granola lekker knapperig en apart gehouden van je yoghurt en worden de croutons niet zacht in je soep of salade.

 

Steeds vaker maak ik een salade voor de lunch of yoghurt met granola en fruit. Niet alleen omdat het gezond is (en veel lekkerder dan een kleffe boterham met kaas), maar ook omdat ik het nu veel makkelijker mee kan nemen naar mijn werk of een dagje weg.

 

Rosti Mepal

 

Meer over Rosti Mepal

Wil jij nu de zomer ook voorbij is starten met een gezondere levensstijl? Op de website van Rosti Mepal vind je een shop met alle producten.

 

 

Gebruik jij ook producten van Rosti Mepal?

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots