Lifestyle

Hoofd leegmaken en wegdromen? Luister naar rustgevende meditatie muziek

25 september 2018
Rustgevende meditatie muziek

Wil je even je hoofd leegmaken en wegdromen? Luister dan eens naar rustgevende meditatie muziek. Het luisteren naar rustgevende muziek met bijvoorbeeld water en natuur geluiden kan ervoor zorgen dat je lichaam en geest nog beter ontspant.

Droom weg met rustgevende meditatie muziek

 

Door te luisteren naar rustgevende meditatie muziek kan je lichaam en geest (nog beter) ontspannen. Vaak spelen natuur geluiden en de geluiden van water een grote rol bij rustgevende muziek. Deze geluiden kunnen helpen je innerlijke rust te vinden, het kan helpen om stress te verminderen en zelfs helpen om (eerder) in slaap te vallen. Uit onderzoek van Spotify blijkt dat miljoenen mensen muziek afspeellijsten hebben aangemaakt met muziek lijst namen als; Mindfullness en Meditatie. Net als meditatie oefeningen kan muziek je helpen om ‘in het moment te komen‘.

 

Er zijn vele soorten apps die je kan downloaden met alleen rustgevende muziek. De meeste bekende app met meditatie muziek is ‘Relax Melodies’. Er zijn ook mindfullness en meditatie apps die ook rustgevende meditatie muziek aanbieden. Een aantal apps bieden ook de mogelijkheid om een timer in te stellen zodat je niet gestoord wordt in je rustmoment. Ga je een app kopen, kijk dan goed welke meditatie app bij je past.

 

Meditatie muziek met natuurgeluiden

 

Ben je op zoek naar meditatie muziek met natuurgeluiden? Downloaden de Meditation app (iOS)van Red Hammer Software. Hier kan jezelf de DJ uithangen en je eigen compositie samenstellen uit een groot aanbod van natuur en meditatiegeluiden. Voordeel van deze app is dat die ook een ingebouwde timer heeft en je zo meer vrijheid hebt om je persoonlijke lengte aan meditatie muziek samen te stellen.

 

 

Heb jij nog meer tips voor rustgevende meditatie muziek?

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots