Rustgevende meditatie muziek

Hoofd leegmaken en wegdromen? Luister naar rustgevende meditatie muziek

Wil je even je hoofd leegmaken en wegdromen? Luister dan eens naar rustgevende meditatie muziek. Het luisteren naar rustgevende muziek met bijvoorbeeld water en natuur geluiden kan ervoor zorgen dat je lichaam en geest nog beter ontspant.

Droom weg met rustgevende meditatie muziek

Door te luisteren naar rustgevende meditatie muziek kan je lichaam en geest (nog beter) ontspannen. Vaak spelen natuur geluiden en de geluiden van water een grote rol bij rustgevende muziek. Deze geluiden kunnen helpen je innerlijke rust te vinden, het kan helpen om stress te verminderen en zelfs helpen om (eerder) in slaap te vallen. Uit onderzoek van Spotify blijkt dat miljoenen mensen muziek afspeellijsten hebben aangemaakt met muziek lijst namen als; Mindfullness en Meditatie. Net als meditatie oefeningen kan muziek je helpen om ‘in het moment te komen‘.

Er zijn vele soorten apps die je kan downloaden met alleen rustgevende muziek. De meeste bekende app met meditatie muziek is ‘Relax Melodies’. Er zijn ook mindfullness en meditatie apps die ook rustgevende meditatie muziek aanbieden. Een aantal apps bieden ook de mogelijkheid om een timer in te stellen zodat je niet gestoord wordt in je rustmoment. Ga je een app kopen, kijk dan goed welke meditatie app bij je past.

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, Pinterest en op YouTube.

Meditatie muziek met natuurgeluiden

Ben je op zoek naar meditatie muziek met natuurgeluiden? Downloaden de Meditation app (iOS)van Red Hammer Software. Hier kan jezelf de DJ uithangen en je eigen compositie samenstellen uit een groot aanbod van natuur en meditatiegeluiden. Voordeel van deze app is dat die ook een ingebouwde timer heeft en je zo meer vrijheid hebt om je persoonlijke lengte aan meditatie muziek samen te stellen.

Heb jij nog meer tips voor rustgevende meditatie muziek?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de aanbieder dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van gratis informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons