Lifestyle

Samarali, een webshop vol met milieuvriendelijke yoga- en lifestyleproducten

13 oktober 2023
Samarali milieuvriendelijke yoga- en lifestyleproducten

Samarali, een webshop vol met milieuvriendelijke yoga- en lifestyleproducten. De webshop met originele designs en prints op wellness lifestyle producten is samengesteld door de Oezbeekse Nodira Khakimdjanova.

 

Samarali milieuvriendelijke yoga- en lifestyleproducten webshop

 

Nodira Khakimdjanova werd geboren in de Oezbeekse hoofdstad Tasjkent en van jongs aan was zij gek op dansen en sporten. Ze ging graag de natuur in, wilde buiten zijn en in de openlucht bewegen. “De natuur voelt voor mij als mijn belangrijkste energie- en motivatiebronnen”. Leuk om te weten is wat Samarali betekent, Nodira vertelt; “Samarali is een Oezbeeks woord en heeft verschillende betekenissen, maar een van de meest relevante is ‘vruchtbaar’”.

 

Op een dag leerde zij meer over yoga en ze werd steeds enthousiaster. Nodira vertelt: “Het heeft me geholpen om bewuster, geduldiger en zelfbewuster te worden. Ik dook er meteen in en begon eenvoudige asana’s te oefenen. Ik vond het echter moeilijk om duurzame yoga-producten te vinden die me verder konden helpen. Zo besloot ik een bedrijf te starten waar ik deze producten met unieke Centraal-Aziatische designs zelf op de markt bracht”.

 

Nodira heeft van het begin af aan duurzaamheid en het op de markt brengen van milieuvriendelijke yoga- en lifestyleproducten voor ogen gehad. Zo moeten alle yoga- en lifestyleproducten recyclebaar zijn of biologisch afbreekbaar. Nodira denkt bij alles aan haar Centraal-Aziatische achtergrond en ze steunt ecologische bedrijven die aan recycling doen.

 

Daarnaast vind ze hoge kwaliteit belangrijk zodat alle wellness lifestyle producten die ze verkoopt lang meegaan. En, ook niet onbelangrijk, Nodira vind het leuk als haar producten opvallen qua ontwerp. Nieuwsgierig? Je ziet Nodira hieronder rechts op de foto, in een zwarte Samarali jumpsuit. Ben jij gelijk enthousiast geworden? Als je een mooi product hebt gevonden kan je van de speciale korting voor Wellness Spots lezers gebruik maken:

 

Gebruik onze kortingscode voor het shoppen van fijne Yoga & Lifestyle producten bij Samarali. Voer: “WellnessSpots10” aan het einde van je bestelling voor 10% korting. 

 

♥ Ontdek meer over Samarali producten;
♥ Bekijk hier de complete webshop van Nodira.
*Kortingscode is niet geldig i.c.m. andere kortingsacties en is te gebruiken tot en met 31 maart 2024. De korting geldt niet op producten die in de ‘sale’ zijn. 

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via FacebookInstagram, PinterestYouTube en TikTok.

 

Duurzame yoga producten

 

Samarali, duurzaam merk met GOTS-gecertificeerd katoen en ecologische boekweit uit Polen

 

Nodira zet Samarali in de markt als een duurzaam merk waarbij zij ernaar streeft om deel uit te maken van verandering. Zij vertrouwd op het gebruik van organische materialen en milieuvriendelijke productiepraktijken.

 

Alle stoffen producten zijn gemaakt van duurzame materialen dat met name biologisch geteeld wordt, het betreft GOTS-gecertificeerd katoen. De bolsters en meditatiekussens worden door Nodira zelf gevuld met ecologische boekweit, afkomstig uit Polen.

 

De producten van kurk, zoals de yoga blokken, yogamatten van kurk en massageaccessoires zijn biologisch afbreekbaar, wat betekent dat ze moeten worden gerecycled nadat het gebruik ervan is uitgewerkt.

 

Yogamat van kurk

 

Korting en kortingscodes Samarali

 

Wat vind jij van de milieuvriendelijke yoga- en lifestyleproducten? 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

TreatwellGoede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots

Wellness Spots