Spa & Sauna

Liefde is, samen relaxen! De beste deals op een rij, privé sauna tot wellnessresort

25 March, 2020
duo massage

Lekker genieten en samen een dagje relaxen? Wacht dacht je van een luxe privé sauna voor jullie alleen of samen een dagje sauna bij een van de fijnste wellnessresorts in Nederland? Of ga je liever een weekend weg naar een vakantiehuis met Jacuzzi, samen floaten, tegelijkertijd genieten van een duo massage of een Valentijn wellness arrangement?

Samen dagje relaxen, reserveer een dagje sauna

 

Samen een dagje relaxen? Dat is voor iedereen anders natuurlijk. Maar wat ons betreft is het heerlijk om samen te genieten van de faciliteiten van een luxe privé sauna of een bezoek aan een van de top 10 wellnessresorts in Nederland. Heb jij wel eens een duo massage ervaren of zijn jullie wel eens gaan floaten? Of pak helemaal uit met een Valentijn wellness arrangement. Leer bijvoorbeeld samen masseren tijdens een workshop.

 

Wil je geld overhouden voor een luxe duo massage of een wellness arrangement met overnachting? Bekijk dan ook eens onze geselecteerde wellness aanbiedingen.

Samen dagje relaxen in prive sauna

Samen naar een luxe privé sauna

 

Hoe heerlijk is dat, alle wellness faciliteiten voor jezelf. Je niet hoeven omkleden in een volle kleedkamer, niet eventueel hoeven wachten tot er plek is in een sauna en hier mag je gerust elkaar een kus geven. In Nederland vind je vele luxe privé sauna’s waar je vanaf €75,- al een paar uur kan genieten samen.

 

 

Prive sauna

Samen dagje sauna? Geef een sauna cadeaubon 

 

Wil jij samen van een dagje sauna genieten met een vriendin of met je partner? Geef diegene dan een sauna cadeaubon voor twee. Wie weet ben jij de gelukkige dat je mee mag zodat jullie samen kunnen genieten van een dag ontspanning.

 

Bekijk hier het overzicht met alle sauna cadeaubonnen en hier alle wellness cadeaubonnen

 

Wellness cadeaubonnen

 

Weekend weg in luxe vakantiehuis met Jacuzzi 

 

Valentijnsdag valt in 2020 op vrijdag 14 februari. Het is altijd een ideaal moment om een weekend weg te gaan maar het weekend van Valentijn natuurlijk helemaal. Verras je geliefde met een weekend weg naar een luxe vakantiehuis met Jacuzzi zodat jullie samen kunnen ontspannen.

 

Hof van Salland

 

Met zijn tweeën floaten

 

Oké, eerlijk is eerlijk. Floaten werkt beter als je alleen in een floatkamer drijft. Maar apart van elkaar in een eigen ruimte een float ervaren is natuurlijk wel leuk. Dan kan je daarna met elkaar bespreken hoe het was en wat je hebt ervaren. Bij Health Lab De Pier heb je meerdere FloatRoams zodat je tegerlijkertijd kan floaten in ieder je eigen FloatRoom.

 

 

Samen dagje relaxen

Samen relaxen, kies voor een duo massage

 

Houden jullie allebei van massages? En heb je geen zin om elkaar te masseren maar juist eens allebei gemasseerd te worden door een professional? Kies dan voor een duo massage.

 

  • Kijk direct waar je bij jou in de buurt een duo massage kan ervaren. 

 

duo massage

 

Heb jij nog meer tips voor samen dagje relaxen?

Print Friendly, PDF & Email
2

Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Volg Wellness Spots

Ontvang alle wellness tips:

Wellness vakantie ideeën

___________________________

Wellness cadeaubonnen overzicht

___________________________

Wellness Scheveningen – Kurhaus Spa & Beauty

___________________________

Wellness Hotels Zuid-Limburg

___________________________

Top 10 Wellness in Nederland

___________________________

Wellness Spots