Samenwerken Wellness Spots

Tuesday, 16th October, 2018

Samenwerken Wellness Spots

Wellness Spots is een Wellness Lifestyle Magazine op het gebied van well-being en wellness. Alle redacteuren hebben affiniteit met wellness en daarnaast kennis van een specifieke niche binnen het thema “wellness”. Naast inspirerende artikelen verschijnen er regelmatig advertorials op Wellness Spots. Onze lezers zijn daarvan op de hoogte en weten dat wij altijd een persoonlijk en uniek artikel schrijven over het betreffende onderwerp. Wil je precies weten wat Wellness Spots is en waar wij voor staan. Lees dan ook de ‘Over Wellness Spots‘ beschrijving.

 

Heb jij interesse in een samenwerking met Wellness Spots? Wij sturen je graag meer informatie toe over de uiteenlopende mogelijkheden. Dit kan variëren van content creatie, advertorials, banners, product reviews tot aan winacties. Mocht je zelf een mooi idee hebben dat past bij ons wellness magazine dan zijn wij heel benieuwd en kijken wij uit naar je bericht. Bespreek je de eventuele mogelijkheden voor een samenwerking liever onder het genot van een frisse smoothie, een caffè latte of een Chai tea dan maken wij daar tijd voor. Neem vrijblijvend contact op en stuur een e-mail naar redactie@wellnessspots.com of bel naar +31 – 6 1638 5038.

 

 

Voordelen van samenwerken

 

Wat zijn de voordelen van samenwerken met Wellness Spots? Ben je nieuwsgierig hoe andere bedrijven de samenwerking ervaren hebben? Henriëtte Bokslag is de uitgever van Wellness Spots, check haar referentie pagina en/of aanbevelingen op Linkedin.

 

 1. Alle redacteuren hebben een persoonlijke schrijfstijl.
 2. Voornamelijk gebruik eigen foto’s en video. Behalve bij sauna’s en als het echt niet anders kan.
 3. WellnessSpots.com bestaat reeds 2 jaar en zal altijd online zijn en blijven.
 4. Bij een samenwerking m.b.t. een wellness reis wordt het vooraf aangekondigd, tijdens de reis erover verteld en daarna.
 5. Inzet diverse social media kanalen.
 6. Artikelen worden ge-update als er nieuwe informatie is.
 7. WellnessSpots is een sterke domeinnaam, SEO proof en heeft een hoge trust flow. Er staan artikelen op pagina 1 van Google.
 8. Mogelijkheid tot content strategie met reismagazine Travelaroundwithme.com.

 

De redactie van Wellness Spots plaatst de artikelen onder de vier wellness thema’s:

 

 

Wellness Spots

Samenwerkingsmogelijkheden

 

Op “Wellness Spots” zijn er diverse samenwerkingsmogelijkheden. Van (langdurige) product, merk- en /of bestemming campagnes tot éénmalige content creatie om een bepaald thema onder de aandacht te brengen. De kracht van Wellness Spots is dat er een divers team achter zit die allemaal een affiniteit hebben met wellness. De persoonlijke schrijfstijl, content strategie mogelijkheden en de diversiteit aan mogelijkheden zorgen voor een ideale mix voor een goede samenwerking.

 

Wij reviewen wellness producten, hebben allemaal een wellness lifestyle die bij ons past en wij reizen naar bestemmingen waar wij ieder op onze eigen manier kunnen genieten van een wellness momoment. Van badderen in natuurlijke baden, tot yoga en detoxreizen tot de meest luxe wellness hotels. Wij reviewen wellness producten en zetten leuke winacties op voor onze lezers met partijen waar wij achter staan en in geloven. Wil je meer informatie over onze doelgroep en de Wellness Spots mediakit ontvangen? Stuur een e-mail naar: redactie@wellnessspots.com.

 

 1. Content creatie, advertorials en campagnes bedenken en opzetten
 2. Persreizen, groepsreizen en individuele reizen
 3. Reviews
 4. Winacties

 

Content creatie en advertorials

 

Wil jij een thema uitlichten, informatie onder de aandacht brengen, zoek je samenwerkingspartners voor een campagne? You name it en wij bedenken hoe wij daar content voor kunnen creëren. Uiteraard kunnen wij ook in overleg een samenwerking bespreken. Heb je zelf een advertorial geschreven? Wij kijken of het bij Wellness Spots past en herschrijven indien nodig zodat het een persoonlijke wellness tip wordt. Wij sturen je graag een paar voorbeelden toe per e-mail van succesvolle samenwerkingen.

 

Persreizen

 

Organiseer jij een persreis voor een groep journalisten en/of bloggers omdat je een wellness bestemming in de spotlight wil zetten. Of je vraagt één van onze redacteuren om op individuele basis af te reizen zodat diegene precies kan ontdekken wat bij haar past en wat jij ons wilt laten zien. In overleg creëren wij tekst, foto en video content. Benieuwd wat je kan verwachten nadat Welness Spots ergens is geweest?

 

 

Reviews

 

Wij schrijven regelmatig over wellness producten die wij thuis gebruiken en als wij op reis gaan. Van heerlijke shampoo’s voor een wellness moment thuis, tot hamamdoeken en handige wellness lifestyle producten. Als wij ergens ervaring mee hebben en er tevreden over zijn dan delen wij dat graag met onze lezers. Heb jij een nieuw product in het assortiment? Vraag Wellness Spots voor een review.

 

Eventueel kunnen wij de review samenwerking uitbreiden met een winactie. Wij schrijven alleen over producten waar wij achter staan en die wij ook daadwerkelijk gebruiken. Het redactieteam van Wellness Spots is zo samengesteld dat wij in alle wellness gebieden thuis zijn. Voor ieder redactielid geldt dat wij alleen reviews schrijven over producten die wij ontvangen om te testen. De producten worden gefotografeerd op een plek die past bij het product. Dat kan een badkamer, thuis of op een reisbestemming zijn.

 

 

Winacties

 

Je hebt een (nieuw) wellness product dat je vind passen bij de doelgroep van Wellness Spots. Je wilt er aandacht voor genereren en zet samen met Wellness Spots een winactie op. Jouw product wordt onder de aandacht gebracht en wij kunnen onze lezers verrassen met een cadeau. Een win-win situatie. Voorbeelden van eerdere winacties op Wellness Spots zijn:

 

 

Naast de genoemde mogelijkheden zijn er nog veel meer opties voor samenwerkingen. Graag sturen wij je meer informatie over de mogelijkheden. Mocht je zelf een goed idee hebben om samen te werken dan horen wij dat natuurlijk graag. Neem vrijblijvend contact op en stuur een e-mail naar redactie@wellnessspots.com of bel naar +31 – 6 1638 5038.

 

Succesvolle samenwerkingen met:

 

De partners waarmee Wellness Spots samenwerkt zijn heel divers. Het varieert van opdrachten met wellnessresorts, samenwerkingen via PR bureaus tot aan content creatie op wellness bestemmingen in samenspraak met verkeersbureaus, hotels, touroperators, excursies bureaus, luchtvaartmaatschappijen en rederijen. Daarnaast werken wij ook samen met uitgeverijen en aanbieders van diverse wellness gerelateerde producten.

 

 • Leuk om te weten: Wellness Spots is FloatCenter ambassadeur

 

Print Friendly, PDF & Email
Ontvang de leukste wellness tips
Meld je aan voor wellness inspiratie en de beste sauna aanbiedingen
Laat je inspireren op www.wellnessspots.com.
Dankjewel voor je inschrijving op de nieuwsbrief!