Samenwerken Wellness Spots

Wednesday, 27th October, 2021

Wil jij samenwerken met Wellness Spots, een Feel Good Wellness Lifestyle Magazine op het gebied van well-being en wellness? Alle redacteuren die werken voor Wellness Spots hebben affiniteit met Spa & Wellness en kennis van een specifieke niche binnen het thema. Wekelijks verschijnen er nieuwe inspirerende artikelen op Wellness Spots.

 

Wellness Spots als media partner

 

Refresh, Recharge & Relax, dat is Wellness Spots. Spa & Wellness, het is een begrip dat vele facetten omvat en iedereen kan zich op de een of andere manier vinden binnen het thema, wellness. Of je nou een healthy levensstijl ambieert of reeds volgt, je graag een dagje naar de sauna gaat of in een wellnessresort vertoeft, wil baden in warmwaterbronnen aan de andere kant van de wereld, een fijne badkamer thuis wilt met spa faciliteiten of juist een tuin vol met wellness mogelijkheden. Of wil je tot rust komen tijdens een retraite? Aan jezelf werken tijdens een detox en yogavakantie? Laat je onderdompelen in de wereld van wellness en ontdek de mogelijkheden.

 

Heb jij interesse in een samenwerking met Wellness Spots? Wij sturen je graag meer informatie toe over de uiteenlopende mogelijkheden. Dit kan variëren van content creatie, advertorials, banners, product reviews tot aan winacties. Mocht je zelf een mooi idee hebben dat past bij ons online Wellness Lifestyle Magazine dan zijn wij heel benieuwd en kijken wij uit naar je bericht. Bespreek je de eventuele mogelijkheden voor een samenwerking liever onder het genot van een frisse smoothie, een caffè latte of een Chai tea dan maken wij daar tijd voor. Spreekt dit jou aan en past het bij jouw bedrijf, merk en/of product? Neem vrijblijvend contact op en stuur een e-mail naar redactie@wellnessspots.com of bel naar +31 – 6 1638 5038.

 

De Redactie van Wellness Spots

 

Mannen en vrouwen die het leven omarmen en het beste voor zichzelf wensen, dat is waar het online Wellness Lifestyle Magazine, Wellness Spots zich op richt. Alle redactieleden van Wellness Spots hebben affiniteit met het thema en publiceren op regelmatige basis een verscheidenheid aan artikelen. De artikelen hebben als doel mensen te inspireren en te informeren over interessant wellness nieuws, tips voor must have wellnessproducten voor thuis, ideeën voor wellness behandelingen die je beslist eens moet ervaren, uitdagingen om mindfull en gezond te leven, dé hotspots waar je tot rust komt en over wellnessreizen die niet op je bucketlist mogen ontbreken. Elke redacteur is een expert in een specifieke niche en kan een grondige kennis delen over de vier deelonderwerpen rondom wellness.

 

Wil je meer weten over Wellness Spots en wie de redactieleden zijn? Bekijk dan onze ‘over Wellness Spots‘ pagina. Om enig overzicht te creëren in het aanbod qua artikelen hebben wij ervoor gekozen om de publicaties onder te verdelen in de onderstaande vier wellness thema’s:

 

Wellness Spots

 

Voordelen van samenwerken

 

Wat zijn de voordelen van samenwerken met Wellness Spots?  Henriëtte Bokslag is de uitgever van Wellness Spots en is daar in 2016 mee gestart. Henriëtte runt sinds 5 jaar een persoonlijk online reismagazine, Travelaroundwithme.comwaarop zij reeds veel over Spa & Wellness schreef. Henriëtte gaat graag met vriendinnen een dagje naar de sauna, bubbelt na een dagje skiën graag in een Jacuzzi, wordt blij van warme waterstralen in een natuurlijke bron, ontdekt graag wellnessresorts en fijne luxe wellness hotels in binnen-en buitenland, laat zich graag masseren en geniet van een me-time moment bij een schoonheidsspecialiste. Wandelen met aandacht door de natuur en de omgang met dieren zorgden ervoor dat ze een breed georiënteerd online wellness magazine kon lanceren. Ze wist in twee jaar tijd andere freelancers en editors aan zich te binden door hun kennis en enthousiasme te delen met de lezers van Wellness Spots.

 

Om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen in de Spa & Wellness branche wordt er veel informatie over het vakgebied gedeeld met het redactieteam. Er worden regelmatig bijeenkomsten en netwerk evenementen in binnen- en buitenland bezocht om op de hoogte te blijven van de laatste wellness trends. Ben je nieuwsgierig hoe andere bedrijven de samenwerking ervaren hebben? Bekijk de referentie pagina en/of aanbevelingen op Linkedin.

 

De voordelen op een rij…

 

 1. 80% van de bezoekers leest artikelen op WellnessSpots.com via ‘organic search‘;
 2. Diverse artikelen ranken op pagina 1 van Google;
 3. Sterke Nederlandse domeinnaam (DA 22), hoge Trustflow en SEO vriendelijk;
 4. NL lezers 80%, BE 15%, overige landen 5%;
 5. WellnessSpots.com is 3 jaar live en zal altijd online blijven, het is Henriëtte haar fulltime werk;
 6. Persoonlijke, eerlijke schrijfstijl en voornamelijk gebruik van eigen gemaakte foto’s en video’s* van hoge kwaliteit;
 7. Lezers worden geïnformeerd en geïnspireerd via de website, de nieuwsbrief, Facebook & Pinterest;
 8. Is er nieuwe relevante informatie beschikbaar? Dan worden bestaande  artikelen ge-update;
 9. Mogelijkheid tot content strategie met persoonlijk reismagazine Travelaroundwithme.com;
 10. Wil je meer informatie en statistieken ontvangen? Geen probleem, stuur een e-mail naar redactie@wellnessspots.com;
 11. De website is beschikbaar en goed leesbaar voor desktop, tablet en mobiel;
 12. Alle redacteuren hebben gedegen kennis van de onderwerpen waar zij over schrijven, het is mogelijk met een bepaalde redacteur samen te werken indien die voorkeur er is;
 13. Bij een samenwerking m.b.t. een wellness reis wordt het vooraf aangekondigd, tijdens de reis erover verteld en daarna.

 

*Bij sommige Spa & Wellness locaties is het niet toegestaan om tijdens openingstijden foto’s te maken en videomateriaal te produceren. In dit geval wordt er gebruik gemaakt van beeldmateriaal dat is aangeleverd door de locatie.


Samenwerkingsmogelijkheden

 

Op “Wellness Spots” zijn er diverse samenwerkingsmogelijkheden. Van (langdurige) product, merk- en /of bestemming campagnes tot éénmalige content creatie om een bepaald thema onder de aandacht te brengen. De kracht van Wellness Spots is dat er een divers redactieteam actief is die allemaal een affiniteit hebben met wellness. De persoonlijke schrijfstijl, content strategie mogelijkheden en de diversiteit aan mogelijkheden zorgen voor een ideale mix voor een goede samenwerking. Wij geloven in de kracht van samenwerken. Heb jij een bepaald doel? Laat het ons weten en wij denken graag mee wat de ideale uitvoering kan zijn.

 

Wij genieten allemaal van onze eigen Wellness Lifestyle en reizen naar bestemmingen waar wij ieder op onze eigen manier kunnen genieten van een wellness moment. Van badderen in natuurlijke baden, tot yoga en detoxreizen tot de meest luxe wellness hotels. Wij reviewen wellness producten, de ene redacteur doet dat met huidverzorgingsproducten en de andere redacteur bedenkt leuke wellness recepten. Daarnaast bestaat de mogelijkheid voor het opzetten van winacties voor onze lezers met partijen waar wij achter staan en waar wij in geloven. Wil je meer informatie over onze doelgroep en de Wellness Spots mediakit ontvangen? Stuur een e-mail naar: redactie@wellnessspots.com.

 

 1. Wij geloven in samenwerken. Deel je doel en er wordt samengewerkt om dat doel te behalen via content creatie;
 2. De redactieleden kunnen deelnemen aan persreizen in groepsverband, wij geven de voorkeur aan individuele reizen om er het maximale uit te halen;
 3. Reviews van wellness gerelateerde producten;
 4. Wij maken ook wellness video’s, stuur een e-mail om de mogelijkheden te bespreken.

 

Content creatie en advertorials

 

Wil jij een thema uitlichten, informatie onder de aandacht brengen, zoek je samenwerkingspartners voor een campagne? You name it en wij bedenken hoe wij daar content voor kunnen creëren. Uiteraard kunnen wij ook in overleg een samenwerking bespreken. Heb je zelf een advertorial geschreven? Wij kijken of het bij Wellness Spots past en herschrijven indien nodig het artikel zodat het een persoonlijke wellness tip wordt. Wij sturen je graag een paar voorbeelden toe per e-mail van succesvolle samenwerkingen.

 


Persreizen

 

Organiseer jij een persreis voor een groep journalisten en/of bloggers omdat je een wellness bestemming in de spotlight wil zetten. Of je vraagt één van onze redacteuren om op individuele basis af te reizen zodat diegene precies kan ontdekken wat jij graag wilt laten zien aan ons? In overleg creëren wij tekst, foto en video content. Benieuwd wat je kan verwachten nadat Welness Spots ergens is geweest?

 


Reviews

 

Wij schrijven regelmatig over wellness producten die wij thuis gebruiken en als wij op reis gaan. Van fijne huidverzorgingsproducten en wellness producten voor een wellness moment thuis, tot hamamdoeken en handige wellness lifestyle producten. Als wij ergens ervaring mee hebben en er tevreden over zijn dan delen wij dat graag met onze lezers. Heb jij een nieuw product in het assortiment? Vraag Wellness Spots voor een review.

 

Eventueel kunnen wij de review samenwerking uitbreiden met een winactie of giveaway. Wij schrijven alleen over producten waar wij achter staan en die wij ook daadwerkelijk zelf gebruiken. Het redactieteam van Wellness Spots is zo samengesteld dat wij in alle wellness gebieden thuis zijn. Voor ieder redactielid geldt dat wij alleen reviews schrijven over producten die wij ontvangen om te testen. De producten worden gefotografeerd op een plek die past bij het product. Dat kan een badkamer, thuis of op een reisbestemming zijn.

 

 

Winacties en giveaways

 

Je hebt een (nieuw) wellness product dat je vind passen bij de doelgroep van Wellness Spots. Je wilt er aandacht voor genereren en zet samen met Wellness Spots een winactie op. Jouw product wordt onder de aandacht gebracht en wij kunnen onze lezers verrassen met een cadeau. Een win-win situatie. Voorbeelden van eerdere winacties op Wellness Spots zijn:

 

 

Naast de genoemde mogelijkheden zijn er nog veel meer opties voor samenwerkingen. Graag sturen wij je meer informatie over de mogelijkheden. Mocht je zelf een goed idee hebben om samen te werken dan horen wij dat natuurlijk graag. Neem vrijblijvend contact op en stuur een e-mail naar redactie@wellnessspots.com of bel naar +31 – 6 1638 5038.

 

Succesvolle samenwerkingen met:

 

De partners waarmee Wellness Spots samenwerkt zijn heel divers. Het varieert van opdrachten voor wellnessresorts, samenwerkingen via PR bureaus tot aan content creatie op wellness bestemmingen in samenspraak met verkeersbureaus, hotels, touroperators, excursies bureaus, luchtvaartmaatschappijen en rederijen. Daarnaast werken wij ook samen met uitgeverijen en aanbieders van diverse wellness gerelateerde producten.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

Goede Voornemens 2020Goede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots