Samenwerken Wellness Spots

Wil jij samenwerken met Wellness Spots, een Feel Good Wellness Lifestyle Magazine op het gebied van de Wellness Lifestyle en Well-being? Alle redacteuren die werken voor Wellness Spots hebben affiniteit met Spa & Wellness en kennis van een specifieke niche binnen het thema. Dagelijks verschijnen er nieuwe inspirerende artikelen op Wellness Spots. Hier kan je alle informatie in het Engels inzien.

Wellness Tijdschrift - Wellness Spots Magazine

Wellness Spots als media partner

Refresh, Recharge & Relax, dat is Wellness Spots! Spa & Wellness, het is een begrip dat vele facetten omvat en iedereen kan zich op de een of andere manier vinden binnen het thema, wellness. Of je nou een healthy levensstijl ambieert of reeds volgt, je graag een dagje naar de sauna gaat of in een wellnessresort vertoeft, wil baden in warmwaterbronnen aan de andere kant van de wereld, een fijne badkamer thuis wilt met spa faciliteiten, een Home Spa wilt creëren of juist een tuin vol met wellness mogelijkheden. Of wil je tot rust komen tijdens een retraite? Aan jezelf werken tijdens een detox en yogavakantie? Laat je onderdompelen in de wondere wereld van wellness en ontdek alle mogelijkheden.

Heb jij interesse in een samenwerking met Wellness Spots? Wij sturen je graag meer informatie toe over de uiteenlopende mogelijkheden. Dit kan variëren van content creatie, advertorials, banners, product reviews tot aan winacties. Mocht je zelf een mooi idee hebben dat past bij ons online Wellness Lifestyle Magazine dan zijn wij heel benieuwd en kijken wij uit naar je bericht. Bespreek je de eventuele mogelijkheden voor een samenwerking liever onder het genot van een frisse smoothie, een caffè latte of een Chai tea, dan maken wij daar graag tijd voor. Spreekt dit jou aan en past het bij jouw bedrijf, merk en/of product? Neem vrijblijvend contact op en stuur een e-mail naar redactie@wellnessspots.com of bel naar +31 – 6 1638 5038.

De stadia van een wellness belevenis…

 1. Dromen
 2. Plannen
 3. Boeken
 4. Beleven
 5. Delen

De redactie van Wellness Spots

Mannen en vrouwen die het leven omarmen en het beste voor zichzelf wensen, dat is waar het online Wellness Lifestyle Magazine, Wellness Spots zich op richt. Alle redactieleden van Wellness Spots hebben affiniteit met het thema en publiceren op regelmatige basis een verscheidenheid aan artikelen. De artikelen hebben als doel mensen te inspireren en te informeren over interessant wellness nieuws, tips voor must have wellnessproducten voor thuis, ideeën voor wellness behandelingen die je beslist eens moet ervaren, uitdagingen om mindfull en gezond te leven, dé hotspots waar je tot rust komt en over wellnessreizen die niet op je bucketlist mogen ontbreken. Elke redacteur is een expert in een specifieke niche en kan een grondige kennis delen over de vier deelonderwerpen rondom wellness.

Wil je meer weten over Wellness Spots en wie de redactieleden zijn? Bekijk dan onze ‘over Wellness Spots‘ pagina. Om enig overzicht te creëren in het aanbod qua artikelen hebben wij ervoor gekozen om de publicaties onder te verdelen in de onderstaande vier wellness thema’s:

Wat is Wellness Spots Magazine

Voordelen van samenwerken

Wat zijn de voordelen van samenwerken met Wellness Spots?  Henriëtte Bokslag is de uitgever van Wellness Spots en is daar in 2016 mee gestart. Henriëtte runt ook het persoonlijk online reismagazine, Travelaroundwithme.com, waarop zij reeds veel over Spa & Wellness schreef. Henriëtte gaat graag met vriendinnen een dagje naar de sauna, bubbelt na een dagje skiën graag in een bubbelbad, ze wordt blij van warme waterstralen in een natuurlijke bron, ontdekt graag wellnessresorts en fijne luxe wellness hotels in binnen-en buitenland, laat zich graag masseren en geniet van een me-time moment bij een schoonheidsspecialiste.

Wandelen met aandacht door de natuur en de omgang met dieren voor persoonlijke coaching zorgden ervoor dat ze een breed georiënteerd online wellness magazine kon lanceren. Ze wist in een paar jaar tijd andere freelancers en editors aan zich te binden door hun kennis en enthousiasme te delen met de lezers van Wellness Spots. Inmiddels is Wellness Spots uitgegroeid tot hét digitale Wellness Lifestyle Magazine van Nederland.

Om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen in de Spa & Wellness branche wordt er veel informatie over het vakgebied gedeeld met het redactieteam. Er worden regelmatig bijeenkomsten en netwerk evenementen in binnen- en buitenland bezocht om op de hoogte te blijven van de laatste wellness trends en ontwikkelingen. Ben je nieuwsgierig hoe andere bedrijven de samenwerking ervaren hebben? Bekijk de referentie pagina en/of aanbevelingen op Linkedin.

De voordelen op een rij van een samenwerking met Wellness Spots…

 1. NL lezers 80%, BE 15%, overige landen 5%;
 2. Diverse artikelen ranken op pagina 1 van Google;
 3. Inspiratie via de website, nieuwsbrief, Instagram, Facebook & Pinterest;
 4. Op Wellness Spots Magazine worden dagelijks wellness tips gedeeld
 5. WellnessSpots.com bestaat 5 jaar en is Henriëtte haar fulltime werk;
 6. Mogelijkheid tot cross- content strategie met Travelaroundwithme.com;
 7. Meer informatie en statistieken ontvangen? Stuur een e-mail naar redactie;
 8. Persoonlijke, eerlijke schrijfstijl en voornamelijk gebruik eigen beeldmateriaal;
 9. Sterke Nederlandse domeinnaam (DA 30), hoge Trustflow en SEO vriendelijk;
 10. Nieuwe relevante info beschikbaar? Dan worden bestaande artikelen ge-update;
 11. 80% van de bezoekers leest artikelen op WellnessSpots.com via ‘organic search‘;
 12. Bij een samenwerking m.b.t. een wellness reis wordt het vooraf aangekondigd, tijdens de reis erover verteld en daarna.
 13. Alle redacteuren hebben gedegen kennis van de onderwerpen waar zij over schrijven, het is mogelijk met een bepaalde redacteur samen te werken indien die voorkeur er is;
*Bij sommige Spa & Wellness locaties is het niet toegestaan om tijdens openingstijden foto’s te maken en videomateriaal te produceren. In dit geval wordt er gebruik gemaakt van beeldmateriaal dat is aangeleverd door de locatie.

Samenwerkingsmogelijkheden

Op “Wellness Spots” zijn er diverse samenwerkingsmogelijkheden. Van (langdurige) product, merk- en /of bestemming campagnes tot éénmalige content creatie om een bepaald thema onder de aandacht te brengen. De kracht van Wellness Spots is dat er een divers redactieteam actief is die allemaal een affiniteit hebben met wellness. De persoonlijke schrijfstijl, content strategie mogelijkheden en de diversiteit aan opties zorgen voor een ideale marketing mix voor een goede samenwerking. Wij geloven in de kracht van samenwerken. Heb jij een bepaald doel? Laat het ons weten en wij denken graag mee wat de ideale uitvoering kan zijn.

Wij genieten allemaal van onze eigen Wellness Lifestyle en reizen naar bestemmingen waar wij ieder op onze eigen manier kunnen genieten van een wellness moment. Van badderen in natuurlijke baden, tot yoga en detoxreizen tot de meest luxe wellness hotels. Wij reviewen wellness producten, de ene redacteur doet dat met huidverzorgingsproducten en de andere redacteur bedenkt leuke wellness food of homemade beauty recepten. Daarnaast bestaat de mogelijkheid voor het opzetten van winacties voor onze lezers met partijen waar wij achter staan en waar wij in geloven. Wil je meer informatie over onze doelgroep en de Wellness Spots mediakit ontvangen? Stuur een e-mail naar: redactie@wellnessspots.com.

 1. Reviews van wellness gerelateerde producten;
 2. Wij maken ook wellness video’s, stuur een e-mail om de mogelijkheden te bespreken.
 3. Wij geloven in samenwerken. Deel je doel en er wordt samengewerkt om dat doel te behalen via content creatie;
 4. De redactieleden kunnen deelnemen aan persreizen in groepsverband, wij geven de voorkeur aan individuele reizen om er het maximale uit te halen.

Content creatie, branded content en advertorials

Wil jij een thema uitlichten, informatie onder de aandacht brengen, zoek je samenwerkingspartners voor een campagne? You name it en wij bedenken hoe wij daar content voor kunnen creëren. Uiteraard kunnen wij ook in overleg een samenwerking bespreken. Heb je zelf een advertorial geschreven? Wij kijken of het bij Wellness Spots past en herschrijven indien nodig het artikel zodat het een persoonlijke wellness tip wordt. Wij sturen je graag een paar voorbeelden toe per e-mail van succesvolle samenwerkingen.

Mooiste Privé Sauna's in Nederland

Content creatie i.c.m. affiliatie marketing

Wij geven onze lezers graag de allerbeste tips op het gebied van de Wellness Lifestyle. Onze lezers kunnen gratis ons digitale Wellness lifestyle Magazine lezen en gratis op de hoogte blijven van alle wellness trends en ontwikkelingen. Dit kan voor de lezer natuurlijk alleen gratis als er aan de andere kan iets wordt verdiend.

Een van onze verdienmodellen is het creëren van content in combinatie met affiliatie marketing. Hiervoor werken wij samen met meer dan 100 partners via diverse Nederlandse en internationale marketing kanalen. Het samenwerken op basis van affiliatie marketing werkt erg goed voor ons omdat 87% van onze lezers via Google Organic Search bij ons binnen komt op de website.

Dat betekent dat lezers echt gericht zoeken naar iets, bij ons het antwoord vinden en overgaan tot een aankoop, bestelling of de aanvraag van meer informatie. Doordat onze lezers op een link klikken weet de wederpartij dat wij de lezer hebben doorgestuurd en daarvoor ontvangen wij een commissie. Wij sturen je graag een paar voorbeelden toe per e-mail van succesvolle affiliatie samenwerkingen. Hieronder kan je een paar voorbeeld artikelen bekijken die puur zijn ingericht op content voor affiliatie marketing:

Anasa Wellness Resort – Bandarawela – Ella 

(Individuele) Persreizen

Organiseer jij een persreis voor een groep journalisten en/of bloggers omdat je een wellness bestemming in de spotlight wil zetten. Of zijn er mogelijkheden voor een individuele reis voor één van onze redacteuren om op eigen gelegenheid af te reizen zodat diegene precies kan ontdekken wat jij graag wilt laten zien aan ons en waarvan wij denken die Wellness Spots moeten we echt delen met onze lezers. In overleg creëren wij tekst, foto en video content. Benieuwd wat je kan verwachten nadat Welness Spots ergens is geweest?

 1. Tips voor een wellness vakantie in Gran Canaria.
 2. Ontdek onze thema artikelen, zoals Winter Wellness.
 3. Een heerlijke top 10 van wellnessresorts in Nederland.
 4. Ontdek de mooiste plekjes voor beauty shoppen in binnen- en buitenland.
 5. Leef een wellness sprookje in een van de meest luxe wellness hotels van Zwitserland.
Vakantie op Gran Canaria

Reviews van beauty- en wellness lifestyle producten

Wij schrijven regelmatig over wellness producten die wij thuis gebruiken en als wij op reis gaan. Van fijne huidverzorgingsproducten en wellness producten voor een wellness moment thuis, tot hamamdoeken en handige wellness lifestyle producten. Als wij ergens ervaring mee hebben en er tevreden over zijn dan delen wij dat graag met onze lezers. Heb jij een nieuw product in het assortiment? Vraag Wellness Spots voor een review. Recensies en online reviews hebben een grote impact op de uiteindelijke beslissing van de consument.

Eventueel kunnen wij de review samenwerking uitbreiden met een winactie of giveaway. Wij schrijven alleen over producten waar wij achter staan en die wij ook daadwerkelijk zelf gebruiken. Het redactieteam van Wellness Spots is zo samengesteld dat wij in alle wellness gebieden thuis zijn. Voor ieder redactielid geldt dat wij alleen reviews schrijven over producten die wij ontvangen om te testen. De producten worden gefotografeerd op een plek die past bij het product. Dat kan een badkamer, thuis of op een reisbestemming zijn.

Gepersonaliseerd cadeau bij The Gift Label Amsterdam

Winacties en giveaways

Je hebt een (nieuw) wellness product dat je vindt passen bij de doelgroep van Wellness Spots. Je wilt er aandacht voor genereren en zet samen met Wellness Spots een winactie op. Jouw product wordt onder de aandacht gebracht en wij kunnen onze lezers verrassen met een cadeau. Een win-win situatie. Voorbeelden van eerdere winacties op Wellness Spots zijn:

 1. Winactie: Maak kennis met Ierse wellness- en lifestyle producten.
 2. Winactie: Een mooie huid van binnenuit, win het Collageenkookboek.
Een mooie huid van binnenuit met Collageenkookboek

Wellness video reportages

Beelden zeggen meer dan 1000 woorden! Daarom maken wij ook graag inspirerende wellness video’s voor onze klanten. Zo hebben wij bijvoorbeeld buiten openingstijd Thermen Binnenmaas bezocht voor een Winter Wellness video reportage in de sneeuw.

♥ Ontdek hier het Wellness Spots YouTube kanaal.
♥ Bekijk hier de complete  Thermen Binnemaas reportage in beeld.

Drone fotografie en video reportages

Met beelden vanuit de lucht kan je zoveel laten zien. Onze lezers zien in één oogopslag meer van de omgeving! Daarbij kan je met drone fotografie en video een locatie heel anders in kaart brengen wat misschien wel nog aansprekender is. In opdracht maken wij ook drone fotografie en video reportages. Mail ons voor de mogelijkheden. In de onderstaande twee wellness reportages kan je meer drone beelden van ons zien. Bekijk ook zeker even de video hierboven. Ontdek hier het Wellness Spots YouTube kanaal.

Wellness vakantie op Gran Canaria

Wellness content creëren voor jouw website

Wil jij inspirerende teksten en beelden op je website? Wij kunnen ook in opdracht content creëren voor merken, diensten en toerisme organisaties.

♥ Heerlijk, deze wellness tips voor een wellness vakantie op Aruba.
♥ Wij delen de beste Wellness Spots in Den Haag voor Den Haag Marketing.

Massage op het strand Aruba - Purun Spa Bucuti Tara

Tekst- en beeld creatie voor magazines

In principe zijn wij gespecialiseerd in digitale tekst- en beeld producties, oftewel content creatie. Daarnaast worden wij af en toe gevraagd voor een wellness reportage in een magazine. Een van onze redacteuren is ook een freelancer journalist voor diverse toonaangevende magazines in Nederland.

Winter Wellness reportage voor Innsbruck Magazine

Winter Wellness Innsbruck Magazine

Deel van onze content plaatsen op jouw website

Heb jij ons gevraagd voor een editorial, een review, een reiservaring, een persreis of een winactie? Naar aanleiding van ons artikel kan jezelf natuurlijk ook een korte introductie geven op je website en daarbij naar ons linken voor meer informatie. Deze partijen gingen je voor:

Wellness Spots over Miracles by Stella.
Wellness Spots over onze Mölke reiservaringen.
Wellness Spots over onze reiservaringen bij Hof van Salland.

Wellness Spots Magazine

Locatiescout voor mooie wellness locaties 

Wat ons betreft vertel je de mooiste en beste wellness verhalen met de juiste beelden op de beste locatie die daar bij past. Gezien wij de hele wereld over reizen hebben wij inmiddels honderden mooie wellness locaties ontdekt die wij delen in dit Wellness Lifestyle Magazine. Wij doen úren research voor onze reportages en dat betekent dat je ons ook een locatiescout zou kunnen noemen.

♥ Meer info: Wellness Spots als locatiescout voor mooie wellness locaties

Locatiescout voor mooie wellness locaties 

Productshoots op locatie, professionele productfotografie

Wij reizen voor onze reportages de hele wereld over en komen op de mooiste plekken waar wij product shoots kunnen doen. Wil jij nieuwe wandelschoenen laten fotograferen op een mooie bergweg? Wil jij slippers laten fotograferen bij een zwembad?

Een badjas op de foto bij een sauna of een hottub, een plaid bij de open haard op de foto zetten. Vraag ons naar de mogelijkheden en wij kunnen de producten meenemen op reis voor een foto product reportage.

♥ Meer info: Een overzicht van onze productshoots op locatie.
♥ Meer info: Wellness Spots als locatiescout voor mooie wellness locaties.

Product shoots op locatie

Mystery Shoppers inclusief een rapport met verbeterpunten

Mystery shoppers komen onaangekondigd langs om een locatie te inspecteren en beoordelen. Hierbij draait het om de spa-en wellness faciliteiten, de hygiëne omtrent de voorzieningen, de watertemperatuur etc. Daarnaast wordt gekeken naar logische gebruik van de ruimte, geen obstakels, gladde vloeren waarover men kan uitglijden.

Aan de hand van het bezoek van een van de Wellness Spots Mystery Shoppers zal er een rapport inclusief opmerkingen, aanmerkingen, eventuele aandachtspunten en pluspunten worden opgesteld.

♥ Neem contact op voor de mogelijkheden via het contactformulier.

Linnen handdoeken voor je haar

Wellness Consultant

Steeds vaker krijgen wij de vraag of wij beschikbaar zijn als wellness consultant. Daarbij draait het vaak om meedenken met een locatie over de inrichting, de mogelijkheden binnen de spa- en wellness branche en waar wellness liefhebbers naar op zoek zijn.

Wij hebben wereldwijd honderden spa- en wellness locaties bezocht wat ons veel inspiratie en mogelijkheden heeft laten zien. Welke locaties doen het wel goed, welke niet. Wat zien gasten graag en wat zijn de ontwikkelingen in de spa- en wellness branche.

♥ Huur ons in als Wellness consultant;
♥ Inspirerend! De Wellness Trends van dit moment!
♥ Neem contact op voor de mogelijkheden via het contactformulier.

In de media

Webcare, wij blijven onze lezers up to date houden

Inmiddels staan er meer dan 1000 reportages op Wellness Spots. Wij doen ons best om onze informatie zo relevant mogelijk te houden. Omdat wij ons echt richten op SEO, plaatsen wij over het algemeen geen prijzen en openingstijden op de website. Puur vanwege het feit dat dit onderhevig is aan veranderingen.

Wij werken dagelijks aan Wellness Spots en dat betekent dat wij ook regelmatig onze content updaten, doorlopen en refreshen. Als partner van Wellness Spots kan je ervan op aan dat wij na een samenwerking altijd zorgen dat onze lezers de juiste informatie ontvangen.

Wij krijgen regelmatig vragen van onze lezers per e-mail en soms worden wij ook gebeld. Het blijkt dat in een aantal gevallen wij beter bereikbaar zijn of beter gevonden worden via Google dan de aanbieder zelf. Doe hier je voordeel mee en ontdek met Wellness Spots welke doelgroep je kan aanspreken.

Krullen kapper in Almere Poort

Werk samen met ons en speel in op de trends en ontwikkelingen

Als Wellness Experts zorgen wij ervoor dat wij constant op de hoogte blijven van de wellness trends en ontwikkelingen. Wij bezoeken hiervoor vakbeurzen, netwerken veel en lezen veel trendrapporten zodat wij zo up to date als mogelijk blijven.

Door onze expertise zijn wij in staat de trends en ontwikkelingen door te vertalen in een goede content strategie. Door met onze partners hierop in te spelen blijven wij altijd relevante content maken. Onlangs hebben wij een uitgebreid onderzoek gedaan naar dé 10 Wellness Trends voor 2022.

 1. Selfness, zorg goed voor jezelf
 2. Onderdompelen in wellness belevingen
 3. Wellness is the new luxury!
 4. Luxe privé sauna’s schieten als paddenstoelen uit de grond
 5. Op zoek naar meer privacy, rust en natuur
 6. Workation, eerst inspanning, dan ontspanning
 7. Slow, duurzaam en milieuvriendelijk reizen
 8. Natuurlijke producten, lokale ondernemers en mooie ambachten
 9. Bijzondere wellness belevingen en wellness thema reizen
 10. Creëer je Wellness Lifestyle, de woon- en interieur trends

♥ Bekijk hier de door ons gespotte 10 Wellness Trends voor 2022!
♥ Interessant, deze internationale wellness evenementen voor professionals.

Privé sauna met jacuzzi buiten - Brabant

Creatie wellness nieuws > delen via persbericht met NL & BE media

Begin 2022 hebben wij onderzoek gedaan naar dé 10 Wellness Trends voor 2022. Wij hebben contact opgenomen met Lieke Lamb, de Trend- en vrije tijd expert en CEO van het Future Expertise Center uit Nederland om de door ons gespotte Wellness Trends vanuit haar trendvisie te bekijken.

Naar aanleiding van dit onderzoek hebben wij een persbericht in zowel Nederland als in België door een gerenommeerd PR bureau laten uitsturen met als doel de Wellness Lifestyle en alle mogelijkheden en facetten die daarbij komen kijken in de spotlight te zetten.

Wij zijn voornemens om vanaf nu vaker wellness nieuws te gaan delen via persberichten. Hierbij kan je denken aan nieuwe trends die wij spotten, wellness topics die wat ons betreft iedereen moet weten, de lancering van nieuwe wellness producten en het inspelen op bepaalde thema’s. Voor Valentijnsdag delen wij mooie romantische Wellness Spots, met Dierendag delen wij ontspannen en mindful activiteiten met dieren en op de Dag van de aarde delen wij de tips voor ontspannen in de natuur.

♥ Bekijk hier de door ons gespotte 10 Wellness Trends voor 2022!

Dé 10 Wellness Trends voor 2022 volgens Wellness Spots

Columnist Krant van de Aarde, de krant van groen Nederland

In 2022 was Henriëtte namens Wellness Spots columnist voor Krant van de Aarde, de krant van groen Nederland. Het is een uitgave van Stichting Dag van de Aarde. Dat betekent dat wij vanaf nu, 5 x per jaar (elke 2 maanden) de lezers van de Krant van de Aarde mogen inspireren met de fijnste wellness tips.

De aarde heeft zoveel mooie Wellness Spots te bieden, van middenin de natuur tot duurzame groene hotels en vakantiebestemmingen waar veel gebruikt wordt gemaakt van natuurlijke producten. De Wellness Lifestyle waar ik al jaren over schrijf past helemaal bij de doelgroep van de Krant van de Aarde lezers.

Je kan de Krant van de Aarde vinden bij ruim 500 distributiepunten. Bij natuurvoedingswinkels, woningwinkels, gezondheidswinkels, wereldwinkels, in de wachtkamer bij de huisarts of als je bij de Tweede Kamer der Staten Generaal moet zijn.

Krant van de Aarde Wellness Spots Column Editie 1 2022
Krant van de Aarde

Wellness Spots in de media

Door de jaren heen is Henriëtte Bokslag regelmatig gevraagd door zowel digitale als offline media om haar wellness tips en kennis over de wellness branche te delen. Wellness Spots is te zien in deze media in Nederland:

 1. EditieNL
 2. Vriendin
 3. Villa ‘d Arte
 4. VRIJ Magazine
 5. wellness magazine
 6. Krant van de Aarde
 7. Innsbruck Magazine
In de media

Zakelijke branding van Wellness Spots via Giphy

Voor ons is zakelijke branding erg belangrijk! Wij doen ons uiterste best om de manier waarop wij naar buiten treden zoveel mogelijk is gelieerd aan de stijl van Wellness Spots. Ons kleurgebruik, de indeling van de nieuwsbrief, de manier waarop wij Wellness Spots schrijven en omschrijven etc.

Ook onze persoonlijke en zakelijke branding van Wellness Spots naar buiten toe is erg belangrijk. Het moet herkenbaar zijn, onze kleuren bevatten, binnen onze Wellness Lifestyle passen etc. Onlangs hebben wij een zakelijke en persoonlijke Giphy laten maken op locatie.

Voor Wellness Spots vonden wij het belangrijk dat een zakelijke Giphy van Wellness Spots herkenbaar is, dat diverse doelgroepen zich ermee kunnen associëren en identificeren en dat het direct duidelijk is wat wij ermee bedoelen zodat mensen onze GIF ook gaan gebruiken. Voor deze Giphy Branding Wellness Spots shoot heb ik dan ook 2 modellen meegenomen met een divers uiterlijk.

Wil jij ook de Wellness Spots GIF gebruiken via Insta Stories? Leuk! Ga naar Instagram Stories, selecteer GIF en toets in de zoekbalk; “wellness spots” en je ziet ze allemaal.

♥ Volg Wellness Spots op Instagram.
♥ Ontdek hier al onze
Wellness Spots GIF’jes.
♥ Wil jij ook je eigen Gifjes laten maken op locatie? Zo deden wij dat!

Zakelijke branding van Wellness Spots via Giphy

Content strategie met Travel around with me

In 2016 werd Wellness Spots geboren! Sinds 2013 creëer ik (Henriëtte Bokslag) reiscontent op Travel around with me, (Travelaroundwithme.com). Van 2013 tot 2016 heb ik allemaal fijne Spa & Wellness Tips op Travelaroundwithme gedeeld maar dat werd er zoveel dat ik besloot een nieuwe website te starten, in 5 jaar tijd is Wellness Spots uitgegroeid tot hét digitale Wellness Lifestyle Magazine.

Het is nu dus ook mogelijk om een content strategie op te zetten met de 2 digitale media die ik uitgeef. Er zijn namelijk zoveel leuke en interessante combinaties te maken waarmee je nóg meer mensen kan bereiken. Wat dacht je van:

 1. Wijn & Wellness
 2. Avontuur & Wellness
 3. Een Wellness Roadtrip

Andere opties bespreken voor samenwerkingen 

Naast de genoemde mogelijkheden zijn er nog veel meer opties voor samenwerkingen. Graag sturen wij je meer informatie over de mogelijkheden. Mocht je zelf een goed idee hebben om samen te werken, dan horen wij dat natuurlijk graag. Neem vrijblijvend contact op en stuur een e-mail naar redactie@wellnessspots.com of bel naar +31 – 6 1638 5038.

Wat is Wellness Spots Magazine

Succesvolle samenwerkingen met:

De partners waarmee Wellness Spots samenwerkt zijn heel divers. Het varieert van opdrachten voor wellnessresorts, samenwerkingen via PR bureaus tot aan content creatie op wellness bestemmingen in samenspraak met verkeersbureaus, hotels, touroperators, excursies bureaus, luchtvaartmaatschappijen en rederijen. Daarnaast werken wij ook samen met uitgeverijen en aanbieders van diverse wellness gerelateerde producten.

 • Gstaad Palace Zwitserland
 • Tuttotondo Italië

Volg ons