Spa & Sauna

Goedkoop naar de sauna, check deze sauna aanbiedingen

5 september 2021
Goedkoop naar de sauna, check deze sauna aanbiedingen

Zin in een dagje naar de sauna en ben je op zoek naar de beste sauna kortingen? Dit is dé plek waar wij alle sauna korting en aanbiedingen op een rij zetten zodat jij goedkoop naar de sauna kan.

De beste sauna aanbiedingen op een rij

 

Via de link hieronder zie je in één overzicht waar er aanbiedingen zijn. De aanbiedingen en korting voor een dagje sauna kunnen veranderen, dus check regelmatig of er een aanbieding is voor jouw favoriete sauna of laat je eens verrassen door een andere locatie.

 

Een aantal van de sauna’s die je ziet zijn wellnessresorts die ook in de Top 10 van wellnessresorts in Nederland staan. Maak gebruik van de sauna korting en klik op de linken om direct de kortingsacties per wellnessresort te zien. De prijzen zijn begin september 2021 berekent.

 

 

*Wij proberen om de beste sauna deals zo goed mogelijk bij te houden. Het kan echter voorkomen dat bepaalde sauna aanbiedingen raken uitverkocht. Onze excuses voor het eventuele ongemak. Voor meer informatie lees ook onze disclaimer.

 

Met korting naar Thermen Soesterberg

Maak jij vaak gebruik van korting voor een dagje sauna?

Print Friendly, PDF & Email

Comments

 1. Jeannette

  26 augustus 2018 at 15:47 Beantwoorden

  Uw begint deze blog met een foto van de klank sauna van Fontana resort maar schrijft er verder niet over cq behoort niet tot uw top 8?!

  1. Henriette

   27 augustus 2018 at 09:36 Beantwoorden

   Beste Jeanette, dank voor je bericht en oplettendheid. Dit artikel gaat over sauna aanbiedingen en die heb ik niet gevonden voor Fontana. De foto bij dit artikel is dan ook niet relevant en die heb ik nu direct aangepast naar een foto van het Elysium. Groeten Henriette

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

Goede Voornemens 2020Goede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots