Sauna Goes Zeeland

Naar de sauna in Bergen op Zoom en omgeving

Wij kregen een vraag van een lezer over sauna’s in de buurt van Bergen op Zoom. Dat vraagt natuurlijk gelijk om een handig artikel waarin wij sauna’s in Bergen op Zoom en omgeving uitlichten. Doe er je voordeel mee en ontdek al deze locaties met wellness faciliteiten.

Naar de sauna in Bergen op Zoom en omgeving

Zin in een dagje ontspannen bij een een sauna in Bergen op Zoom en omgeving? In dit artikel lichten wij 3 locaties uit, waarvan één in Bergen op Zoom zelf, een in Roosendaal en één in Goes. “In de omgeving”, betekent natuurlijk voor iedereen iets anders, voor de een is dat 10 minuten rijden en voor de ander is een uur rijden nog in de omgeving. Bekijk de locaties van je keuze waar jij een dagje naar de sauna wilt gaan.

 1. BLUE Wellness hotel Stadspark Bergen op Zoom;
 2. Privésauna Bed & Wellness De Heide in Bergen op Zoom;
 3. Puur Spa in Roosendaal – 20 minuten rijden; 
 4. Sauna en Wellnessresort Goes – 40 minuten rijden.

♥ Bekijk ook al deze sauna’s in Zeeland:
♥ Ontdek al deze privé sauna’s in Zeeland;
♥ Zie hier het overzicht met onze selectie van “Beste privé sauna’s in Brabant“. 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze wellness tips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube en TikTok.

Sauna in Bergen op Zoom en omgeving

BLUE Wellness sauna & Fletcher wellness hotel Stadspark Bergen op Zoom

BLUE Wellness is de merknaam van de Fletcher Wellness Hotels in Nederland. Ook als niet hotelgast kan je bij het Fletcher wellness hotel Stadspark Bergen op Zoom gebruik maken van de spa- wellness en sauna faciliteiten van BLUE Wellness Stadspark Bergen op Zoom.

 1. Stoombad;
 2. Voetenbad;
 3. Rivierenbad;
 4. Opgiet sauna;
 5. Kruiden sauna;
 6. Lavendel sauna;
 7. Whirlpools en bubbelbaden.

♥ Ontdek hier meer over BLUE Wellness, dagje sauna in hotel Stadspark Bergen op Zoom.
♥ Bekijk hier de prijzen en beschikbaarheid voor BLUE Wellness hotel Stadspark Bergen op Zoom.

Sauna Bergen op Zoom en omgeving

Privésauna Bed & Wellness De Heide in Bergen op Zoom

Ben je op zoek naar een sauna in Bergen op Zoom? Heb je wel eens aan een bezoek aan een privésauna gedacht? Op een groen recreatiepark is een privésauna net buiten Bergen op Zoom te vinden. Het lijkt een beetje op een klein wellness vakantiehuisje met een afgeschermde tuin.

In de tuin staat een bubbelbad met jetstreams waar je lekker ongestoord in kan badderen. Binnen in het huisje is een Finse sauna die je zelf kan opgieten tot de gewenste temperatuur. Loop daarna weer naar buiten om af te koelen onder de verfrissende stortemmer. Weet jij nu al, daar wil ik langer vertoeven? Check dan de beschikbaarheid in de agenda en kijk wanneer je hier ook kan overnachten. Zo kan je nog langer van alle wellness faciliteiten genieten en als herboren huiswaarts keren.

♥ Bekijk hier de beschikbaarheid bij Privésauna Bed & Wellness De Heide in Bergen op Zoom.

Beste privé sauna Brabant

Puur Spa in Roosendaal – 20 minuten rijden 

Privésauna ‘Puur Spa’ in Roosendaal is gelegen in een bosrijke omgeving. Ga lekker bubbelen en relax op de zachte ligbedden die bij het bubbelbad staan.

In de zomer kan je op je blote voeten de tuin in lopen en in de herfst en winter kan je buiten afkoelen na een sauna ronde. Wil je hier niet meer weg? Dan kan je ook nog blijven overnachten!

♥ Bekijk hier de prijzen en beschikbaarheid bij Puur Spa in Roosendaal.

Prive sauna Brabant

Wellnessresort Goes – 40 minuten rijden

Sauna en Wellnessresort Goes is onderdeel van Vitae Wellnessresorts. Deze sauna ligt op zo’n 20 minuten autorijden van Bergen op Zoom, in de provincie Zeeland.

♥ Bekijk de aanbiedingen bij sauna en Wellnessresort Goes.

Sauna Goes Zeeland

Ben jij wel eens in de buurt van Bergen op Zoom naar de sauna geweest?

*In dit artikel staan zogenoemde affiliate links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaald niets extra’s voor je wellness dag/vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.

Van:

dit bericht delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons