Beauty, Lifestyle, Overnachten, Spa & Sauna

Een sauna cadeaubon, hét meest relaxte cadeau van Nederland!

20 april 2021
Sauna cadeaubon kopen

Een sauna cadeaubon kopen voor iemand betekent dat je hét meest relaxte cadeau van Nederland geeft! Er zijn 8 sauna cadeaubonnen en wij vertellen waar je een Nederlandse sauna cadeaubon kan besteden.

 

Compleet overzicht van sauna cadeaubon kopen

 

Een sauna liefhebber geef je natuurlijk een sauna cadeaubon als cadeau! Een cadeaubon geven is dubbel zo leuk, want eerst verras je de ontvanger met een cadeau. Vervolgens heeft de ontvanger de voorpret van de sauna cadeaubon en waar die besteed kan worden. Daarna volgt het bezoek aan de sauna naar keuze, het dagje relaxen in een sauna en de nagenieten van een dagje sauna dat een mens goed doet!

 

Wij zochten al eens uit welke wellness cadeaubonnen er allemaal zijn in Nederland en nu is het tijd voor een overzicht van alle Nederlandse sauna cadeaubonnen die er zijn, waar je sauna cadeaubonnen kan besteden en waar je sauna cadeaubonnen kan kopen. In Nederland kan je kiezen uit maar liefst 8 sauna cadeaubonnen.

 

 1. Bongo wellness cadeaubonnen
 2. Privésauna Wellness Cheque
 3. SpaOnline cadeaubonnen
 4. Wellness Giftcard
 5. Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart
 6. Nederlandse Sauna Cadeaubon
 7. Select Wellness Cadeaubon
 8. Giftforyou wellness waardebonnen

 

Bongo sauna cadeaubon kopen

 

*Let op: als je een cadeaubon geeft aan iemand, geef altijd door wat de vervaldatum is van de wellness cadeaubon. Sommige cadeaubonnen zijn maar één jaar geldig. Het is zonde als je iets cadeau doet en de ontvanger gebruikt het niet.

 

Bongo Wellness cadeaubonnen

 

Bij Bongo kan je kiezen uit 6 Bongo wellness cadeaubonnen. Van een cadeaubon Sauna & Bubbels, Wellness voor twee tot een  Verwenmoment. Wil je een sauna cadeaubon kopen dan kies je voor Sauna & Bubbels. Ook leuk is dat je het de Bongo wellness cadeaubon kan personaliseren en de ontvanger online kan kiezen uit het aanbod.

 

ACTIE APRIL 2020: 10% korting bij Bongo!
*Kortingscode: 

 

 1. Sauna & Bubbels á €59,90
 2. Wellness voor twee á €79,90
 3. Verwenmoment á €24,90
 4. Relax á €49,90
 5. Luxe wellnessweekend á €139,90
 6. Relax weekend á €169,90

 

 

Prijzen: De prijzen staan per Bongo thema cadeau vermeld.
Cadeauverpakking: Kies voor een cadeauverpakking of een e-voucher.
Hoe te besteden: De Bongo wellness cadeaubon moet in één keer worden besteed.
Geldigheid: De Bongo wellness cadeaubon is geldig tot 2 jaar na uitgiftedatum.
Waar te koop: De Bongo wellness cadeaubon kan je online kopen.
Waar kan je de cadeaubon inleveren: Met de wellness cadeaubon kan de ontvanger online inloggen met de cadeaucode en een keuze maken uit het aanbod behorende bij die code.

 

Wellness cadeaubonnen via Bongo

 

Privésauna.nl Wellness Cheque

 

Gun jij iemand privacy en een paar uur genieten? Kies dan voor een Wellness Cheque van Privesauna.nl. Deze online aanbieder biedt een compleet overzicht van meer dan 150 privé sauna’s in Nederland en België. In een privé sauna heb je alle wellness faciliteiten voor jezelf. De meeste wellness arrangementen zijn er voor 2 á 3 uur maar je kan de bestaande arrangementen ook verlengen tot een middag, een halve dag of zelfs met een overnachting erbij.

 

Prijzen: Je bepaalt zelf de waarde van de Wellness Cheque, vanaf €5,- tot €250,-.
Cadeauverpakking: De Wellness Cheque wordt per e-mail verstuurd zonder cadeauverpakking.
Waar te besteden: De cadeaubon kan in één keer of in delen worden besteed via de website van Privesauna.nl.
Geldigheid: De Wellness Cheque is geldig tot 1 jaar na uitgiftedatum.
Waar te koop: De Wellness Cheque kan je online kopen via de website van Privésauna.nl.
Waar kan je de Wellness Cheque inleveren: De Wellness Cheque kan je online besteden tijdens je reservering op Privésauna.nl en is geldig bij alle locaties die op de website staan vermeld.

 

SpaOnline cadeaubon

 

Met een SpaOnline cadeaubon geef je iemand een dagje sauna naar keuze. Die keuze is reuze want er zijn veel sauna’s en wellnessresorts aangesloten bij SpaOnline en kan bij elke locatie die vermeld staat op de website worden besteed. Weet jij wat de favoriete sauna is van de ontvanger? Kijk of die sauna tussen het aanbod van SpaOnline staat en bestel daarna de sauna SpaOnline Cadeaubon zodat je zeker weet dat je een passend cadeau geeft.

 

Prijzen: Je kan de SpaOnline Cadeaubon kopen á €15,-,€25,- , €50,- , €75,- en €100,-.
Cadeauverpakking: De SpaOnline Cadeaubon wordt per e-mail verstuurd zonder cadeauverpakking.
Hoe te besteden: De cadeaubon kan in één keer of in delen worden besteed via de website van SpaOnline.
Geldigheid: De SpaOnline Cadeaubon is geldig tot 1 jaar na uitgiftedatum.
Waar te koop: De SpaOnline Cadeaubon kan je online kopen via de website van SpaOnline.
Waar kan je de cadeaubon inleveren: De SpaOnline Cadeaubon kan je inleveren bij de aanbieders die vermeld worden op de website van SpaOnline.

 

SpaOnline cadeaubon

 

Wellness Giftcard

 

Wil je een sauna cadeaubon kopen? Denk dan ook eens aan de Wellness Giftcard, een uitgave van International Wellness Resorts. IWR is het moederbedrijf van elf wellnessresorts in Nederland, België en Duitsland. De Wellness Giftcard kan worden besteed bij 8 wellnessresorts in Nederland. Een aantal van de deelnemende wellnessresorts staan in de Top 10 Wellnessresorts Nederland. De Wellness Giftcard kan je inleveren bij de onderstaande wellnessresorts:

 

 

 

Prijzen: Je kan de Wellness Giftcard opladen met een saldo vanaf €10,- tot en met €50,-.
Cadeauverpakking: Keuze uit diverse themaverpakkingen om het cadeau nog leuker te maken.
Hoe te besteden: De Wellness Giftcard kan in één keer of in delen worden besteed.
Geldigheid: De Wellness Giftcard is geldig tot 1 jaar na uitgiftedatum.
Waar te koop: De Giftcard kan je online kopen en als e-card versturen of kopen bij de deelnemende Wellnessresorts. Daarnaast kan je ook naar supermarkten, Primera en Bruna.

 

Wellness Giftcard

 

Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart

 

Als je besluit om deze sauna cadeaubon te kopen dan geef je een wellness cadeau met het meest ruime aanbod aan sauna’s waaruit gekozen kan worden in Nederland. Met de Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart geef je een dagje sauna cadeau waarbij men kan kiezen uit maar liefst 85 sauna’s in Nederland.

 

Prijzen: Je kan de Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart opladen met een saldo vanaf €5,- tot en met €150,-.
Cadeauverpakking: De Sauna & Wellness Cadeaukaart wordt verstuurd in een cadeauverpakking.
Hoe te besteden: De cadeaukaart kan in één keer of in delen worden besteed.
Geldigheid:
De Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart is geldig tot 1 jaar na uitgiftedatum.
Waar te koop: De Sauna & Wellness Cadeaukaart kan je online kopen op de website of via verkoop partners zoals; Cadeaubon.nl, Cadeaubonnen.nl, Cadeaukaartbestellen.nl of via Bol.com.
Waar kan je de Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart inleveren: De Sauna Wellness Cadeaukaart kan je besteden bij méér dan 85 acceptanten, waaronder; Thermen Bussloo, Spa Zuiver, Thermen Soesterberg, Sauna de Heuvelrug, Sauna Amstelland, Thermae 2000, Sauna Swoll en nog veel meer wellnessresorts en sauna’s. Via de website van Sauna Wellness Cadeaukaart kan je per plaats of per provincie zoeken naar deelnemende sauna- en wellnessresorts.

 

Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart

 

Nederlandse Sauna Cadeaubon

 

De Nederlandse Sauna Cadeaubon lijkt op de hierboven besproken Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart. Het verschil is dat je deze sauna cadeaubon in meerdere winkels kan kopen, je minimaal €10,- moet uitgeven en dat je de sauna cadeaubon bij 80 locaties in Nederland kan uitgeven.

 

Cadeaubon prijzen: Je kan de Cadeaubon kopen á een zelf gekozen tegoed of á €10,- €25,-, €35,-, €50,- , €75,- , €100,- en €150,-.
Cadeauverpakking: De Nederlandse Sauna Cadeaubon wordt verstuurd in een cadeauenveloppe of luxe cadeau giftbox.
Hoe te besteden: De Nederlandse Sauna Cadeaubon kan in één keer of in delen worden besteed.
Geldigheid: De Nederlandse Sauna Cadeaubon is geldig tot 1 jaar na uitgiftedatum.
Waar te koop: Een Sauna Cadeaubon kan je online kopen of bij alle vestigingen van Albert Heijn, Primera, Bruna, Blokker, AKO, Jumbo, Plus, Cigo, Coop, Kijkshop, The Read Shop, HEMA, Plantage, Tabaktief, SPAR, Libris, Bladzijde en Emté in Nederland. Bekijk de website van de Nederlandse Sauna Cadeaubon voor het gehele overzicht.
Waar kan je de Nederlandse Sauna Cadeaubon inleveren: De Nederlandse Sauna Cadeaubon kan je inleveren bij 80 deelnemende sauna locaties. Bekijk de website om alle locaties te zien.

 

 

Sauna cadeaubon kopen

 

Select Wellness Cadeaubon

 

De Select Wellness Group is het moederbedrijf van 21 wellnessresorts in Nederland. Je voelt hem al aankomen, de Select Wellness Cadeaubon kan je besteden bij een van deze 21 bij Select Wellness aangesloten wellnessresorts. Kies je voor een e-card dan kan je er een leuk persoonlijk bericht aan toevoegen. Handig voor jezelf als gever is dat er een reminder service bestaat. Zo kan je in je account invoeren wanneer iemand bijvoorbeeld jarig is of zoveel jaar getrouwd en dan krijg je een reminder als het weer tijd is om iemand een wellness cadeau te geven.

 

Prijzen: Je kan de cadeaubon opladen met een saldo vanaf €10,- tot en met €150,-.
Cadeauverpakking: Het cadeau kan als e-card worden verstuurd of besteld worden in een luxe verpakking.
Hoe te besteden: De Select Wellness Cadeaubon kan in één keer of in delen worden besteed.
Geldigheid: De Select Wellness Cadeaubon is geldig tot 1 jaar na uitgiftedatum.
Waar te koop: De Select Wellness Cadeaubon kan je online kopen.
Waar kan je de Select Wellness Cadeaubon inleveren: De Select Wellness Cadeaubon kan je besteden bij alle aangesloten welnessresorts van de Select Wellness Group. Bekijk de website voor een overzicht.

 

Select Wellness Cadeaubon

Giftforyou, Wellness waardebon

 

Giftforyou is een platform dat een diversiteit aan cadeaubonnen aanbiedt, zo ook op het gebied van wellness. In de categorie Beauty & Wellness kan je kiezen uit de onderstaande Giftforyou waardebonnen waaronder dus ook een sauna cadeaubon.

 

 • Waardebon wellness op te laden met een saldo tussen de €15,- en €150,-.
 • Beauty voor één á €20,-
 • Beauty treat á €44,90
 • Dagje sauna relax á €54,90
 • Beautymoment voor jou á €69,90
 • Wellness weekend á €109,90

 

Prijzen: Je kan de Giftforyou wellness waardebon opladen met een saldo vanaf €15,- tot en met €150,-. De overige prijzen van de wellness cadeaubonnen zie je hierboven per thema vermeld.
Cadeauverpakking: De Giftforyou waardebonnen worden verpakt in een luxe geschenkdoos.
Hoe te besteden: De Giftforyou waardebon moet in één keer worden besteed.
Geldigheid: De Giftforyou waardebonnen zijn geldig tot 2 jaar na uitgiftedatum.
Waar te koop: De Giftforyou waardebonnen zijn online te koop en bij Primera en Bruna.
Waar kan je de Wellness Giftcard inleveren: De Giftforyou cadeaubonnen zijn in totaal in te leveren bij meer dan 1.600 inleverlocaties met ruim 6.000 belevenissen. Dat kunnen ook locaties in België en Duitsland zijn. Let op: Dat is het totale aantal, niet specifiek voor wellness locaties. Voor meer informatie zie ook de website van Giftforyou.

 

Giftforyou, Wellness waardebon

 

*Let op: een aantal wellness cadeaubonnen zijn maar één jaar geldig. Is de datum verlopen van het cadeau? Check de algemene voorwaarden of er een coulance regeling bestaat. Soms kan je bijbetalen en de wellness cadeaukaart verlengen.

 

Zou jij een sauna cadeaubon kopen als wellness cadeau?

 

*In dit artikel staan zogenoemde affiliatie links vermeld. Klik jij op een van de linken dan weet de accommodatie dat je ze gevonden hebt via WellnessSpots.com. Als dank voor het doorsturen ontvangen wij een kleine commissie. Jij betaalt niets extra’s voor je vakantie of product en op deze manier kunnen wij jou van informatie over alle wellness mogelijkheden blijven voorzien. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy pagina en disclaimer informatie.
Print Friendly, PDF & Email

Leave a comment

Volg Wellness Spots

Prive sauna Nederland banner

Goede Voornemens 2020Goede Voornemens 2020

Wellness cadeaubonnen

________________________

 

Beste Prive Sauna’s in NL

________________________

 

Wellness Vakantie ideeën

________________________

 

Vakantiehuizen met sauna

________________________

 

Originele wellness ideeën

________________________

Wellness Spots